Detroit Pistonsin legenda Ben Wallace siirtyy uuteen lailliseen liiketoimintaan

Ben Wallacesta tuli legendaarinen ja rakastettu urheiluhahmo, joka pelasi Detroit Pistonsissa. Hänen kykynsä puolustaa nosti hänet NBA-tähdeksi ja päätyi lopulta Naismith Basketball Hall of Fameen.

Monille urheilijoille oman markkinaraon löytäminen eläkkeelle jäämisen jälkeen voi olla vaikeaa. Mutta Wallace saattoi löytää omansa osavaltiosta, sama menestys kuin hänellä oli kentällä.

Wallace on edelleen mukana pelissä. Pistonsin ‘Goin’ to Work’ 2004 -mestaruusjoukkueen aloituskeskus auttaa Detroitia harjoitusleirillä opettamaan isoja miehiä ja on osaomistaja G-League Grand Rapids -joukkueessa. Wallace oli myös Pistonsin virallinen edustaja viime vuoden Draft Lotteryssä, jossa Pistons sai ykkösvaihtoehdon ensimmäistä kertaa 51 vuoteen.

Ja hänellä on uusi kentän ulkopuolinen yritys.

Ben Wallace on aloittanut marihuanaliiketoiminnan Michiganissa. Kannabiksen myynti on ollut laillista Michiganissa joulukuusta 2019 lähtien.

Pyrkii siihen samalla intohimolla, jolla hän leikki maalissa. Hän on tehnyt yhteistyötä Rair Canabiksen kanssa tarjotakseen oman merkkibrändinsä: Undrafted (Wallace on ainoa luonnollinen pelaaja, joka on päässyt Hall of Fameen).

Kannabiksen ajoteollisuudessa Big Ben tekee jälkensä.

Wallacella on erilaisia ​​tavaroita sytyttimistä ja rullapapereista vaatteisiin ja asusteisiin. Hän julkaisi oman sarjansa, joista ensimmäisinä julkaistiin hänen allekirjoittamansa Block Party ja Bud Don’t Lie sekä Clockwork.

kellokoneisto

Tämä kannabis on hybridikukka, joka on hallitseva sativa kukka. Runsaasti terpenoideja antaen kuluttajalle ihastuttavan hedelmäisen sitrusmaisen maun. Erinomainen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen säilyttäen samalla korkean keskittymisen. Monet nauttivat euforiasta, jonka se antaa heille törmäyksessä, mikä tekee tästä jännityksestä erittäin korkean oktaaniluvun valinnan kytkimessä. Minulla on ollut vaikeuksia paikantaa tämä kukka, mutta hartsi on saatavilla Rairin toimipisteistä eri puolilla osavaltiota.
korttelibileet

Tämä erittäin ainutlaatuinen hybridisekoitus tuo indican ja sativan tasapainon. Block Party strain on stressitön, kipua lievittävä koko kehon hallinta niille, jotka haluavat rentoutua pitkän päivän jälkeen. Tasainen tasapaino tarjoaa kiehtovan maun pippurisista vahvoista terpeeneista, jotka ovat indican ystävien tuttuja. Jos pidät hybridistä, joka on enemmän indica, Block Partyn pitäisi olla valintasi. Tämä kukka hallitsee Rairin verkkosivuston mukaan 33% thc, joten se on yhtä vahva kuin Big Ben.

Bud Älä valehtele

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on erittäin suositeltava Bud Don’t Lie -kanta. Tämä on toinen hybridi, joka on enemmän sativa hallitsee kuten Clockwork. Nämä voivat olla ainoat yhtäläisyydet näiden kahden välillä. Tämä kukka kantaa hedelmäistä, mutta maallista makua ja voisi olla paras valinta kannabiksen ystäville. Tämä sativa ilahduttaa makuhermoja ainutlaatuisilla sekoitteilla. Se on noin 24 % thc, joten voit nauttia pitkäkestoisista vaikutuksista ilman, että kukka kuormittaa sinua.

Big Ben on jo esiintynyt vierailemassa Bay Cityssä, Kalamazoossa, ja mainostamassa tuotteitaan.

Leave a Comment