COVID-19-tapausten lisääntyessä Oregonin koulutusviranomaiset painottavat turvallisuuskäytäntöjen ja valvonnan tarvetta

COVID-19-tapaukset lisääntyvät Oregonissa, ja osavaltion koulutusviranomaiset toivovat estämään tapaukset häiritsemästä koulujen toimintaa uudella perjantaina jaetulla terveysneuvonnalla.

“Kun kouluyhteisöissä on sairastuneita, jotka johtavat suuriin henkilökunnan ja opiskelijoiden poissaoloihin, heidän tulee turvautua kerrostetun lieventämisturvallisuusprotokollan tarjoamaan suojaan”, sanoi Oregonin opetusministeriön johtaja Colt Gill koulun terveysneuvonnasta.

ODE sanoi, että piirien ja koulujen tulisi suositella kasvojen peittämistä ennen siirtymistä etäkouluun vastauksena lisääntyviin COVID-tapauksiin.

Osavaltion laajuinen ilmoitus tulee, kun Multnomah Countyn kansanterveysviranomaiset kehottivat asukkaita käyttämään naamioita sisätiloissa, kunnes tapaukset ja sairaalahoidot laskevat jälleen.

COVID-19 Community Levels, Centers for Disease Control and Prevention -tietopiste, joka perustuu COVID-19-sairaalatietoihin, on listattu “keskikokoiseksi” kuudessa läänissä: Multnomah, Washington, Clackamas, Columbia, Benton ja Deschutes.

Kaikissa muissa Oregonin piirikunnissa COVID-19-yhteisötaso on “matala”.

OHA:n tietojen mukaan lasten COVID-19-tapaukset ovat lisääntyneet maaliskuun puolivälistä lähtien, kuten tapaukset koko osavaltiossa. Sairaalahoidot ovat edelleen vähäisiä, mutta ne ovat kasvussa. Terveysviranomaiset ovat kutsuneet sitä “lieväksi virukseksi” useimmissa tapauksissa.

Neuvonnassa suositellaan myös, että koulut tarkkailevat korkeita poissaolomääriä ja ilmoittavat paikalliselle terveysviranomaiselle, jos poissaolot saavuttavat tietyn tason tai jos he havaitsevat “epätavallisen taudin leviämisen”.

ODE sanoi, että koulujen johtajien tulisi kertoa läänin terveysviranomaisille, jos poissaolot ylittävät tietyt viitearvot, kuten jos poissaolot saavuttavat 30 prosenttia tai enemmän, jos vähintään 10 oppilasta tai henkilökuntaa on poissa koulun tasolla, ja jos luokkahuonepoissaolot ylittävät 20 prosenttia. vähintään 3 opiskelijaa tai henkilökuntaa poissa.

“Jotkin kansanterveyssuositukset voivat sisältää yleisen kasvonsuojainten käytön epidemian aikana, tehostetun testausohjelman hyödyntämistä kohorttien sisällä tai muita infektioiden ehkäisy- ja valvontatoimenpiteitä”, neuvonnan mukaan.

Prescottin rehtori Nichole Watson muistuttaa oppilaita pitämään naamion nenänsä päällä, kun hän tervehtii opiskelijoita lounasjonossa Prescott Elementaryssa Portlandissa helmikuussa. 8. 2022.


Neuvonnassa lisätään, että perheiden ja yhteisön jäsenten tulisi pitää “COVIDin kaltaisia” oireita kokevat lapset kotona koulusta ja saada heidät viruksen varalta.

Kouluterveystiedote on voimassa 31.8. asti, ellei toisin päivitetä.

COVID-19:n vaikutuksia kouluihin ensi vuonna ei tunneta, mutta ODE on pyytänyt koulupiirejä varautumaan pandemian mahdolliseen neljänteen lukuvuoteen.

Koulupiirien on toimitettava COVID-19-hallintasuunnitelmat seuraavalle lukuvuodelle viimeistään elokuussa. 26. Näissä suunnitelmissa tulee hahmotella, kuinka piirit reagoivat COVID-19-epidemioihin kouluissa.

Copyright 2022 Oregon Public Broadcasting. Jos haluat nähdä lisää, käy Oregon Public Broadcastingissa.

Leave a Comment