Clark County Business Briefing – Columbian

Ihmiset liiketoiminnassa

Bridgeview’n hallitus valitsi vuosikokouksessaan huhtikuussa Ryan Halleyn ja Linda Kingin kahdelle avoimelle hallitukselle. He korvaavat Diana Avalos-Leosin ja Craig Pridemoren, jotka jäivät eläkkeelle heidän toimikautensa päättyessä.

Ryan Halley, Ph.D., CFP on Financial Wellnessin varapuheenjohtaja Rivermark Community Credit Unionissa. Hän on myös rahoituksen ja taloussuunnittelun professori George Fox -yliopistossa. Hänen ensisijaisia ​​kiinnostuksen kohteitaan ovat taloudelliset hyvinvointitoimenpiteet ja taloussuunnittelupalvelut ei-perinteisille taloussuunnitteluyleisöille. Hän on ollut kutsuttu professori ja luennoitsija useissa yliopistoissa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa.

Linda King, United Way of the Columbia Willametten asuntojen vakauden johtaja, on 17 vuoden kokemus työskentelystä Multnomahissa Washingtonissa ja Clark Countyn asunto- ja asunnottomien palveluissa. Hän myös johtaa yhteistyötä paikallisten luottoliittojen kanssa luodakseen polkuja kodin omistukseen mustille, alkuperäiskansoille ja värillisille yhteisöille. King tarjoaa myös rotujen tasa-arvokoulutusta alueemme organisaatioille.

PeaceHealth ilmoitti, että tohtori Scott Foster on nimitetty PeaceHealth Medical Groupin toimitusjohtajaksi.

Foster liittyi PeaceHealthiin vuonna 2014 erikoishoidon järjestelmän lääketieteelliseksi johtajaksi ja toimi useissa johtotehtävissä viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Foster on toiminut lääketieteellisen ryhmän väliaikaisena toimitusjohtajana useiden viime kuukausien ajan ja samalla johtanut kasvua PeaceHealthin palvelulinjoissa ja kliinisesti integroidussa verkostossa.

Iso-Britanniassa syntynyt ja varttunut Foster opiskeli lääketieteellistä koulua Glasgow’ssa, Skotlannissa. Aloitettuaan alun perin kirurgisen residenssin hän vaihtoi uransa ensiapulääketieteeseen, jota hän harjoitti Skotlannissa ja Uudessa-Seelannissa. Suoritettuaan kansanterveyden, terveyspalvelujen politiikan ja hallinnon maisterin tutkinnon Oregon State Universitystä Foster toimi useissa johtaja- ja johtotehtävissä Providence Health & Services -yhtiössä Oregonissa ennen liittymistään PeaceHealthiin.

Tohtori Sarah Garber on liittynyt PeaceHealth Southwest Medical Centeriin ylilääkärinä.

Yhteisenä johtajana Garber tekee tiivistä yhteistyötä PeaceHealth Southwest -johtoryhmän sekä lääkintähenkilöstön ja lääketieteellisen ryhmän lääkäreiden johdon kanssa. Garber tulee olemaan osa PeaceHealthin vanhempien lääkärien johtoryhmää, joka koostuu muista PeaceHealthin sairaaloista ja lääketieteellisistä ryhmistä. Garber tulee PeaceHealthiin Ruotsin terveyspalveluista Puget Soundin alueella, jossa hän toimi CMO:na sen Ballard-sairaalan kampuksella ja on ollut laajasti esillä muissa Ruotsin sairaaloissa.

Leave a Comment