Charlestonin kaupunginvaltuusto isännöi kokousta kuullakseen King Streetin bisnesalueen vastustusta | Uutiset

King Streetin yritysten omistajilla, jotka haluavat tulla pois kadun uudelta verotusalueelta, on mahdollisuus kieltäytyä tällä viikolla.

Charlestonin kaupunginvaltuusto isännöi kokouksen klo 17.00 17. toukokuuta kaupungintalolla kuullakseen yritysten omistajien vastalauseita. Kokous on osa erityisen verotusalueen normaalia hyväksymisprosessia.

Business Improvement District asettaa lisäveron kaikille kaupallisten kiinteistöjen omistajille Kingin Broad- ja Line-kaduilla. Alueen kannattajat korostavat, että ehdotettu vero, jota kutsutaan arvioksi, perustuu kiinteistön arvoon, eikä se lisää liikekiinteistön omistajan kokonaislaskua yli 4 prosentilla.

Ehdotus joutui alun perin joidenkin yritysten omistajien tarkasteluun, kun valtuusto hyväksyi sen tammikuussa. Yli 20 julkista puhujaa osallistui kokoukseen tai jätti verkossa kommentteja ilmaisten huolensa. Useimmat pelkäsivät, että kaupunginosa, joka pyrkii rahoittamaan kaunistamispyrkimyksiä, vetää mukaansa huippuluokan ketjuja ja nostaisi samalla kaupallisia vuokria.

Miljoonan dollarin kaupallisesta kiinteistöstä, joka Etelä-Carolinan lain mukaan on 6 prosenttia sen arvosta, uusi vero olisi 678 dollaria vuodessa.

BID:n 467:stä kiinteistöstä noin puolet maksaa alle 500 dollaria enemmän vuodessa, voittoa tavoittelematon Charleston Downtown Alliance arvioi. Allianssi on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka hallinnoi BID:n varoja.

Ryhmä koostuu alueen yritysten omistajista, mukaan lukien Chris Price, kaupallisen kiinteistöyhtiön PrimeSouth Groupin presidentti ja omistaja; Lou Hammond, suhdetoimintayrityksen Lou Hammond Groupin perustaja; Rhett Outen, Croghan’s Jewel Boxin osaomistaja; ja Helen Hill, Explore Charlestonin toimitusjohtaja.

Jotkut Charlestonin yritysten omistajat, asukkaat, joita koskee King Streetin bisnesalueen suunnitelma

BID:n rahoittamilla parannuksilla pyritään pitämään alue houkuttelevana sekä vierailijoille että yritysten omistajille lisäsiivouksen, koristelun, tapahtumasuunnittelun ja turvallisuuden avulla.

Charleston Downtown Alliancen varhaisessa budjettiluonnoksessa vuositulot ovat noin 1 miljoona dollaria käytettäväksi piirin palveluihin. Siitä noin 60 prosenttia eli 600 000 dollaria tulisi liikekiinteistöjen omistajien uudesta verosta. Loput tulisivat julkisen sektorin maksuista, varainhankinnasta, apurahoista ja ohjelmatuloista.

BID:n järjestäjien oli kerättävä tukea kiinteistönomistajilta, jotka edustavat yli 50 prosenttia alueen kiinteistöjen arvosta. Hyväksymisajankohtana King Street BID:llä oli kirjallinen tuki omistajilta, jotka edustivat 55 prosenttia kadun kiinteistön arvosta, yhteensä 101 omistajaa.

Yksi liittouman mainitsemista ja muiden BID:iden käyttämistä budjettiprioriteeteista on lähettiläsohjelman perustaminen kadulle. Liiton palkkaamat suurlähettiläät kävelivät King Streetiä pitkin tarjoten suuntaa ja opastusta vierailijoille. He voivat myös auttaa turvallisuuteen liittyvissä asioissa ilmoittamalla poliisille lonkkailusta ja muista ongelmista.

Kuusi kuukautta King Streetin tappelun jälkeen Charlestonin viranomaiset harkitsevat lisää myöhäisillan rajoituksia

Jotkut ovat ilmaisseet huolensa ajatuksen tukemisesta.

“BID nykyisessä muodossaan johtaa vain entisestään gentrifikaatioon, mustien syrjäytymiseen ja vihan eriarvoisuuteen”, sanoi Allyson Sutton aiemman kaupunginvaltuuston julkisen kommenttijakson aikana. Sutton omistaa Sightsee Coffeen aivan King Streetin tuntumassa.

“Haluaisin nähdä enemmän värikkäitä yritysten omistajia sekä yritysten omistajia, jotka eivät myöskään omista omaisuuttaan, olevan edustettuna hallituksessa, jotta se edustaisi paremmin itse katua”, sanoi Jessica Nicoles. kommentoida edellisen julkisen kommenttijakson aikana. Nicoles omistaa King Streetin putiikin J. Stark.

Piiri saa ensimmäisen verotulonsa vuonna 2023.

saavuttaa Emma Whalen numerossa 843-708-5837. Seuraa häntä Twitterissä @_emma_whalen.

Leave a Comment