Central Michigan University myönsi 1,4 miljoonan dollarin apurahan yrityshautomon kunnostukseen

LANSING – Central Michigan Universitylle on myönnetty 1,4 miljoonan dollarin apuraha Central Michigan University Research Corporationin inkubaattorin ja kiihdytin kunnostamiseen.

CMURC on voittoa tavoittelematon organisaatio, jolla on ammattimaisia ​​ja monipuolisia työskentelytila- ja kiihdytinohjelmia. Se keskittyy yrittäjien tuote- ja strategiseen kehittämiseen, jotta he voivat vaikuttaa Great Lakes Bayn alueen talouteen.

Organisaatio kokoaa yhteen paikallisia, alueellisia ja osavaltion laajuisia kumppaneita nopeuttaakseen yrittäjien, ammattilaisten ja yritysten menestystä, jotka kasvattavat yrityksiä ja työpaikkoja hyödyntämällä Central Michigan Universityn, Mount Pleasant SmartZone Districtin ja Michigan Economic Development Corporationin resursseja.


Tällä investoinnilla tuetaan paikallisia yrittäjiä toimistoremontilla ja -parannuksilla turvallisemman työympäristön takaamiseksi koronaviruspandemian jälkeen. EDA-investointiin lisätään 352 320 dollaria paikallisia varoja, ja sen odotetaan luovan 100 työpaikkaa, säilyttävän 30 työpaikkaa ja tuottavan 5 miljoonaa dollaria yksityisiä investointeja.

Govt. Gretchen Whitmer liittyi Yhdysvaltain kauppaministerin Gina M. Raimondon kanssa ilmoittaakseen, että Economic Development Administration palkitsi laitoksen kunnostustyöt.

“(Tämä) investointi auttaa CMURC:ia parantamaan tilojaan ja vahvistamaan yrittäjiä”, Whitmer sanoi. “Tämä investointi auttaa meitä jatkamaan taloutemme kasvattamista, luomaan hyväpalkkaisia ​​työpaikkoja ja rakentamaan tuotanto- ja tuotekehitysvahvuuksiamme. Tässä kuussa avasimme Harvinaisten isotooppipalkkien laitoksen Michigan State Universityssä ja Wacker Innovation Centerin Ann Arborissa. Meidän on investoitava edelleen jokaiselle Michiganin alueelle, jotta voimme hyödyntää yrittäjyysenergiaa suuren osavaltiomme jokaisessa piirikunnassa.”

Whitmer sanoi, että ponnistelut Michiganin talouden kasvattamiseksi toimivat – työttömyys on 4,4 prosenttia, osavaltio on lisännyt 174 000 työpaikkaa vuosittain, ja osavaltio pyrkii alentamaan välttämättömien tarvikkeiden, kuten lastenhoidon ja asumisen, kustannuksia ja laittamaan rahaa ihmisten taskuihin 400 dollarin automaattisella palautuksella. eläkeläisille ja työssäkäyville perheille ehdotetut veronalennukset.

“Presidentti Biden on sitoutunut auttamaan yhteisöjä kohtaamaan koronaviruspandemian aiheuttamia ainutlaatuisia haasteita”, sanoi kauppaministeri Gina M. Raimondo. “Tämä EDA:n investointi Central Michigan University Research Corporationiin parantaa sen mahdollisuuksia tukea kotitekoisia korkean teknologian yrittäjiä, jotka ovat pitkän aikavälin työpaikkojen ja yksityisten investointien lähde alueelle.”

CMURC auttaa tuomaan paikallisia yrityksiä yhteen tekemään yhteistyötä investoinneissa, jotka hyödyttävät Michiganin puolivälissä asuvia ja paikallisia yhteisöjämme, sanoi kongressiedustaja John Moolenaar R-Midlandista.

“CMURCin hautomon kunnostaminen auttaa edistämään tulevia kumppanuuksia, jotka edistävät alueen taloutta”, Moolenaar sanoi. “Onnittelen CMU:n johtoa heidän työstään tämän rahoituksen turvaamiseksi.”

Leave a Comment