Autokulttuuria vuosikymmenten ajan: Staten Islandin rakkaussuhde autoihin | Silloin ja nyt

STATEN ISLAND, NY – Staten Islandilla on enemmän kuin kohtuullinen osuus autoista, olipa kyseessä liikenteessä, parkkipaikkojen etsimisessä tai ehkä autonäyttelyssä.

Siitä ajoista, kun 1930-luvun autoja täyttivät kaduillamme, nykyiseen liikenteeseen tai autonäyttelyihin, jotka herättävät kaikkien kiinnostuksen.

Harvat ihmiset tietävät, että Baker Electric Torpedo rikkoi maanopeusennätyksen Staten Islandilla 120 vuotta sitten muistopäivänä 31. toukokuuta 1902. Kisassa Grant Cityn nykyisellä Hylan Boulevardilla kahden matkustajan ajoneuvo teki epävirallisesti uuden ennätyksen, mutta kaksi katsojaa sai surmansa, kun se karkasi hallinnasta.

Nauti kuvakokoelmasta Staten Islandin teillä ja esityksissä vuodesta 1930 nykypäivään.

SI autot

Sivulliset tutkivat Baker Electric Torpedoa vähän ennen sen kohtalokasta ajoa nykyisellä Hylan Boulevardilla muistopäivänä 31. toukokuuta 1902. Tämä kuva näyttää otetun noin puolen päivän aikaan, ja auton etuosa näyttää olevan länteen päin. . 2-henkilöauto teki epävirallisesti uuden maanopeusennätyksen, mutta kaksi katsojaa menehtyi, kun se karkasi hallinnasta. (Staten Island Historical Society)

SI autot

Uraauurtava Staten Island -valokuvaaja Alice Austen kiipesi aidan päälle kuvaamaan autojen nopeuskokeita South Side Boulevardilla (nykyisin Hylan Boulevard) muistopäivänä 31. toukokuuta 1902. Tapahtumassa tehtiin uusi maanopeusennätys, mutta katsoja kuoli, kun ylinopeutta ajanut auto riistäytyi hallinnasta ajon loppua kohti. (Staten Island Historical Societyn kokoelma)

SI autot

Autonäyttelyn erikoistarjoukset. Joe Misuraca katselee kahta palkintona olevaa antiikkiautoaan, 1916 Buickin vasemmalla ja 1920 Packardia, joka pidettiin vuonna 1981 ensimmäisessä vuotuisessa antiikkiautonäyttelyssä ja kirpputoreilla. Show pidettiin Wagner Collegen Fischer Fieldillä Grymes Hillillä. (Staten Island Advance)

SI autot

Vanha St. Vincentin sairaalan ambulanssi törmäsi 1930-luvun lopulla osoitteessa 996 Castleton Avenue. (Staten Island Advance)

SI autot

New Dorp vuonna 1948, autot on pysäköity South Railroad Avenuelle Rose Avenuelle. (Staten Island Advance)

SI autot

Antiikkiautonäyttely. Sadat klassiset autot, mukaan lukien Paul Arenan vuoden 1948 Dodge, olivat esillä College of Staten Islandin Sunnysiden kampuksella vuoden 1984 antiikkiautonäyttelyn aikana, jota tukivat Central Staten Islandin ja Staten Islandin alueen lionsklubi. (Staten Island Advance)

SI autot

Kaupungin liikenneministeriön komissaari Ross Sandler sanoo, että asiat ovat erilaisia ​​Staten Islandilla. “Se on kaupunginosa, jossa henkilöautot ovat erittäin tärkeitä”, hän sanoo. 1987. (Staten Island Advance)

SI autot

Vuonna 1998 kymmenenvuotias Chris Ryan Randall Manorista poseeraa klassisen korvetin vieressä, samanlaisen kuin Mark McGwire sai 62. kotijuoksunsa autonäyttelyssä Petrides-koulukompleksissa Sunnysidessa. (Staten Island Advance)

SI autot

Vuonna 1963 Clove Roadilla sen ajan autot ajavat lumisella tiellä. (Staten Island Advance)

SI autot

Vuonna 1967 liikenne käärmettä pitkin Columbus Avenuea, kun tietyöt valmistuvat Targeella Columbus Avenuelta Richmond Roadille. (Staten Island Advance)

SI autot

Bentley Street, Perth Amboy -lautalta, Tottenville vuosisadan vaihteessa. Entinen Tottenvillen ja Perth Amboyn välinen lautta oli yksi useista lauttareiteistä, jotka yhdistivät Staten Islandin New Jerseyyn 1900-luvun alussa. Lautta laskeutui Bentley Streetin juurelle Tottenvillessä. Lautta lopetti liikennöinnin vuonna 1963, koska matkustajamäärä väheni, kun yhä useammat ihmiset kääntyivät autoihinsa ja alkoivat käyttää Outerbridge Crossingia. (Staten Islandin museon luvalla)

SI autot

Vuonna 1937 Targee Streetillä ja Vanderbilt Avenuella, Stapletonissa, päivän autot odottavat valoa. (Staten Island Advance)

SI autot

Klassinen bugi, Volkswagen, vuonna 1967, on pysäköity kadun toiselle puolelle 850 Henderson Avenuea. Auto pysäköity putkikaivan yli, joka oli täynnä likaa. Sade tuli ja pesi lian pois ja tämä on noin 1/2 jalkaa reikä. (Staten Island Advance)

SI autot

Vuoden 1986 St. Patrick’s Day -kulkueessa Forest Avenuella antiikkiajoneuvot, joita johti Advancen vuoden 1912 jakeluauto, käyvät läpi Forest Avenuella ja Elizabeth Avenuella. (Staten Island Advance)

SI autot

Valtion moottoriajoneuvotoimiston edessä St. Mark’s Placella Tompkinsvillessä, 1971, autojen kaksinkertainen pysäköintialue. (Staten Island Advance)

SI autot

WPA-työntekijät poistavat esteen ensimmäiselle autolle, joka käyttää Ramona Boulevardia Huguenot Avenuella, jossa vanha osa liittyy uuteen, joka valmistui vuonna 1939. (Staten Island Advance)

SI autot

Victory Boulevardia Willowbrookissa, Clove Lakes Expresswayn ylikulkusillan läheisyydessä, levennetään nelikaistaiseksi. Vuonna 1963 autot kulkevat molempiin suuntiin, kuten tämä kuva osoittaa kohti Meiers Cornersia, jakavat puolet tiestä, kun taas työt jatkuvat loppuosan päällystämiseksi vuonna 1963. (Staten Island Advance)

SI autot

Antiikkiautot ylittävät Outerbridge Crossingin vuonna 1978. (Staten Island Advance / Frank J. Johns)

SI autot

Richmond ja Travis Avenues risteävät kaarteessa, joka olisi todennäköisesti vaarallinen, jos autoja ei pakotettaisi hiipimään mukana liikenteessä. Vuonna 1972 levennyksen pitäisi poistaa käyrä ja hiipiminen. (Staten Island Advance)

SI autot

Vuonna 1986 George LeBlanc poseeraa kunnostetun varastoauton kanssa, joka kilpaili Weissglassilla. (Staten Island Advance)

SI autot

1905 UNIC Model A1 Coupe de Ville 9. vuotuisessa kevätpölynpoistoautonäyttelyssä ja -kirpputorilla, jonka isännöi Staten Islandin alue Antique Automobile Club of Americasta Staten Islandin Collegessa. huhtikuu 26. 2015. (Staten Island Advance / Virginia N. Sherry)

SI autot

1960, Richmond Avenuella, lumikohtaus. (Staten Island Advance)

SI autot

Vuoden 1937 Chrysler esittelee mahtavaa etusäleikköään vuonna 2001. (Staten Island Advance)

SI autot

Staten Island Advance -vintage-kuorma-auto esillä vuosittaisilla Richmond County Fair -messuilla historiallisessa Richmond Townissa 2. syyskuuta 2017. (Staten Island Advance / Victoria Priola)

SI autot

Liikenne etenee hitaasti Brooklyniin johtavalla kaistalla Staten Island Expresswaylla lähellä Woolley Avenuea, Willowbrookissa. Useat autot ovat kuvassa, takana vasemmalla, pysähtyneenä ajoradan reunassa, 1971. (Staten Island Advance)

SI autot

Street Dreams Spectacularissa 400 klassisen auton ja 1 000 moottoripyörän keskipiste oli tämä vuoden 1950 Chevy. 2003 (Staten Island Advance)

SI autot

Vuoden 1933 Plymouthin vintage-auton hupun koristeena nähdään vuosittaisessa muistopäivän paraatissa Forest Avenuella. vuonna 2008. (Staten Island Advance)

SI autot

Sgt. Ensimmäisen luokan Luis J. LaLuz, vuonna 2010, suurmarsalkka, saapui vintage-autolla vaimonsa Jenniferin kanssa 15. vuotuiseen Great Kills Memorial Day/Arme Forces Day Parade -tapahtumaan. (Staten Island Advance / Jamie Lee)

SI autot

Vuonna 2009 New Dorpin John Comito vuoden 1972 Corvettellaan, jonka hän löysi eBaysta, on yksi monista klassisista autoista, jotka on esillä Cub Scout Pack #37 Antique Automobile Show -varainkeruutapahtumassa, joka pidettiin St. Teresan koulun parkkipaikalla. (Staten Island Advance)

SI autot

Keltainen 1937 Ford, 1955 T-Bird ja 1955 Chevy Custom -lava-auto ovat klassisia autoja, jotka esiteltiin Handijamin viides vuotuisessa Day of Classic Cars and Bike Show’ssa vuonna 2011 Midland Beachin parkkipaikalla. (Staten Island Advance)

Leave a Comment