Adani Group ostaa 49 % Quintillion Business Mediasta julkistamattomalla summalla

Miljardööri Gautam Adanin AMG Media Networks, Adani Enterprisesin yksikkö, ostaa 49 %:n osuuden Raghav Bahlin kuratoimasta digitaalisesta liike-elämän uutisalustasta Quintillion Business Media Pvt Ltd:stä julkistamattomalla summalla viranomaisilmoituksen mukaan.

Maaliskuussa Adani Enterprises ilmoitti panostuksestaan ​​medialiiketoimintaan ostamalla määrittelemättömän vähemmistöosuuden Quintilion Business Media Ltd:stä (QBML).

Se on allekirjoittanut osakassopimuksen Quintilion Media Ltd:n (QML) ja QBML:n kanssa sekä osakkeiden ostosopimuksen QML:n, QBML:n ja Quint Digital Media Ltd:n (QDML) kanssa ehdotetun QBML:n 49 prosentin osuuden hankinnan yhteydessä, Adani sanoi. Yritykset myöhäisillan viranomaisilmoituksessa 13. toukokuuta.

“SHA ja SPA tallentavat sopimusehdot, jotka koskevat QBML:n 49 %:n osakekannan hankkimista AMG Median toimesta, sekä niihin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet sekä muut seikat”, Adani Enterprises lisäsi.

QBML on yritys- ja talousuutisia tarjoava yritys, joka operoi johtavaa digitaalista yritysuutisten alustaa BloombergQuint.

Tämän vahvisti myös Quint Digital Media Oy erillisellä viranomaisilmoituksella pörsseille.

“Haluamme ilmoittaa, että 1.3.2022 päivätyn yhteisymmärryspöytäkirjan mukaisesti Yhtiö ja sen olennaiset tytäryhtiöt Quintilion Media Limited ja Quintilion Business Media Ltd ovat allekirjoittaneet lopulliset sopimukset AMG Media Networks Limitedin kanssa, joka on yhtiön kokonaan omistama tytäryhtiö. Adani Enterprises Limited saa päätökseen 49 prosentin osuuden myynnin Quintillion Business Media Ltd:stä”, se sanoi.

Adani Enterprises oli 1. maaliskuuta 2022 allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan Quintin kanssa ja ilmoitti tunkeutuvansa medialiiketoimintaan ostamalla määrittelemättömän vähemmistöosuuden QBML:stä.

“Ehdotettu kauppa Adani Groupin kanssa koskee vain QBM:ää, joka on digitaalisen liiketoiminnan uutisalusta, eikä se liity muihin Quint Digitalin omistamiin digitaaliseen mediaan/mediateknologiaan eli The Quint, Quintype Technologies, the new minute ja Youthkiawaaz,” se oli sanonut.

Gautam Adanin johtama satama-energia-alan monialayritys on katsellut pääsyä mediatilaan viime kuukausina.

Juuri viime kuussa Adani Enterprises perusti AMG Media Networksin, jonka se sanoi toimivan “julkaisemisessa, mainonnassa, lähetyksessä ja sisällön jakelussa erityyppisten mediaverkkojen kautta”.

Syyskuussa 2021 hän palkkasi veteraanitoimittajan Sanjay Pugalian johtamaan mediayhtiöänsä Adani Media Venturesia.

Adani Groupin markkina-arvo on yli 150 miljardia dollaria, mukaan lukien seitsemän pörssinoteerattua yritystä, jotka toimivat lentokenttien ja satamien operoinnissa, sähkön tuotannossa ja siirrossa, hiilen ja kaupunkikaasun jakeluverkostossa.

Tilata Mint-uutiskirjeet

* Anna kelvollinen sähköpostiosoite

* Kiitos uutiskirjeemme tilaamisesta.

.

Leave a Comment