10 vinkkiä pienyrityksesi tulevaisuuden suunnitteluun

On mahdotonta tietää tarkalleen, mitä yrityksesi tulevaisuus odottaa. Mutta huolellinen suunnittelu voi auttaa sinua hyödyntämään mahdollisuuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Alla on pienyritysyhteisön jäsenten vinkkejä tulevaisuuden suunnitteluun.Anna yrityksesi kukoistaa tänä kesänä

Kesä voi olla hidasta aikaa monille yrityksille. Mutta se on usein täydellinen tilaisuus kokeilla uusia ideoita. Small Biz Tipsterin Lisa Sicard jakoi muutaman tässä viestissä. Ja BizSugarin jäsenet esittivät täällä omia ajatuksiaan.

Varmista, että yrityksesi vetoaa tuleviin asiakkaisiin ja työntekijöihin

Verkkosivustosi ja markkinointimateriaalisi eivät vain kommunikoi tulevien asiakkaiden ja asiakkaiden kanssa. Ne, jotka saattavat olla kiinnostuneita asioimaan kanssasi tulevaisuudessa, voivat myös kohdata nämä viestit. Varmista, että ne houkuttelevat tämän Harry ja Sally Vaishnavin Small Biz Viewpoints -viestin vinkeillä.

Suunnittele sisällöntuotantostrategiasi

Sisällön luonti ei tapahdu vain hetkessä. Yksinkertainen suunnittelu voi helpottaa aikataulussa pysymistä jatkossa. Tässä Internet Marketing Ninjas -postauksessa Ann Smarty kuvailee tarkasti, kuinka voit luoda sisällöntuotantostrategian yrityksellesi.

Kehitä omia verkkosovelluksiasi

Kuluttajat haluavat yhä enemmän lisäominaisuuksia perusverkkosivuston lisäksi. Joten verkkosovellusten kehittäminen voi olla tärkeää monien yritysten tulevaisuuden kannalta. Opi prosessista tästä Mahipal Nehran Decipher Zone -viestistä.

Ole realistinen tulevaisuudestasi franchising-saajana

Jos aiot ostaa franchising-sopimuksen, on tärkeää harkita tulevaisuuden näkymiäsi. Mutta on helppo jäädä kiinni lupauksiin, joita brändit antavat ansaintapotentiaalista. Lue sen sijaan tämä Franchise Kingin Joel Libavan viesti saadaksesi realistisemman näkökulman.

Saa Millenniaalit lukemaan blogikirjoituksesi

Jos haluat yrityksesi menestyvän jatkossakin, milleniaalit voivat olla välttämätön asiakaskunta, johon kohdistaa. Tämä on erityisen tärkeää monille bloggaajille. Lue tästä Kiara Millerin Moss Media -viestistä, kuinka kohdistat blogisi tähän ryhmään. Vieraile sitten BizSugarissa nähdäksesi, mitä jäsenet sanovat.

Anna tekoälyn häiritä markkinointiasi

Tekoäly ei ole vain korkean teknologian sovelluksia. Siitä voi olla hyötyä myös päivittäisissä toiminnoissa, kuten markkinoinnissa. Tässä Pixel Productions -viestissä Edan Mizrah tutkii, kuinka tekoäly voi vaikuttaa pienyritysten markkinointiin.

Rakenna urakehityssuunnitelma

Jokainen yrittäjä ja ammattilainen ottaa uransa aikana useita vaiheita. Voit yksinkertaisesti antaa uusia mahdollisuuksia sitä mukaa, kun niitä ilmaantuu. Tai voit olla tietoinen siitä suunnasta, johon haluat mennä. Tämä Leks Drakosin Process Street -postaus sisältää oppaan urakehityssuunnitelman luomiseen.

Käytä rekrytointichatbotteja

Rekrytoinnin tulevaisuus on tehokkaampaa teknologian ansiosta. Chatbotilla on useita sovelluksia yrityksille – mukaan lukien rekrytointi. Tässä Landbot-blogiviestissä Esther Valiente selittää tämän vaihtoehdon taustalla olevaa tekniikkaa ja kuinka voit käyttää niitä palkkausstrategiassasi.

Harkitse virtuaalisten tapahtumien ROI:ta

Virtuaalitapahtumat ovat nousseet todella paljon parin viime vuoden aikana. Ja monet brändit odottavat jatkavansa niiden isännöintiä myös tulevaisuudessa. Jos aiot pitää virtuaaliset tapahtumasi käynnissä, hanki oivalluksia tästä Mike Alltonin Social Media Hat -blogin postauksesta. Siirry sitten BizSugar-yhteisöön nähdäksesi, mitä jäsenet sanovat.

Jos haluat ehdottaa pienyritysten suosikkisisältöäsi harkittavaksi tulevaa yhteisön kiertoajelua varten, lähetä uutisvinkkesi osoitteeseen: sbtips@gmail.com.

Kuva: Depositphotos


Leave a Comment