Yläniemimaan yritysjohtajat kokoontuvat Marquetteen

Yli 100 yritys- ja yhteisöjohtajaa Yläniemimaalta kokoontui torstaina UP:n toimitusjohtajan huippukokoukseen Marquettessa.

InvestUP:n isännöimä avajaistilaisuus tarjosi alueen johtavien yritysten toimitusjohtajille ja yliopistojen rehtoreille puitteet kehittää taloutta eteenpäin vieviä strategioita.

InvestUP:n varapuheenjohtaja Karyn Olsson, Markkinointiosaston toimitusjohtaja, kuvasi tapahtuman tilaisuudeksi keskustella alueen suurimmista mahdollisuuksista ja juhlia sen vahvuuksia.

”Me kaikki teemme liiketoimintaa ainutlaatuisina aikoina. UP-yritykset kohtaavat uusia haasteita ja mahdollisuuksia aina etätyöskentelyyn. Suuren lahjakkuuden, maailmanluokan yliopistojen, runsaiden luonnonvarojen ja maailmanluokan virkistysmahdollisuuksien ansiosta alueella on etuja kasvulle ja sijoittumiselle. InvestUP keskittyy enemmän kuin koskaan erityisiin strategisiin mahdollisuuksiin maksimoidakseen sijoitetun pääoman tuottoprosenttia alueellamme.

Aluksi InvestUP:n toimitusjohtaja Marty Fittante esitti tapahtuman tarkoituksen ja hahmotteli UP:n kohtaamat haasteet – väestön menetys ja väestön lisäämiseen tarvittavan infrastruktuurin puute – ja totesi, että asuntojen lisäämisen tarve UP Fittante haastoi valtiota. mukauttaa ohjelmointimahdollisuutensa paremmin alueen tarpeisiin sanomalla, että “yksi koko ei sovi kaikille” ja että “ylemmän niemimaan ylemmällä niemimaalla on ainutkertaisia ​​haasteita, jotka tarvitsevat oikean kokoisia ja oikeanlaisia, vaikka ne ovat kasvuvalmiita” politiikkaa, jota on tarkoitus käsitellä.”

Fittanten avauspuheenvuoron jälkeen huippukokouksen osallistujat saivat sosioekonomisia näkemyksiä lajissaan ensimmäisestä “UP Business and Resident Perspectives Survey” -tutkimuksesta, jonka toimitti Richard Czuba, Glengariff Groupin – kansallisen täyden palvelun tutkimus- ja mielipidekyselyyrityksen – toimitusjohtaja. . UP:n asukaskyselyn kohokohtia marraskuussa 2021 ja huhtikuussa 2022 ovat:

• Yli puolet yritysten omistajista odottaa tuloksensa olevan ensi vuonna vahvempi, ja 40,5 % odottaa laajentavansa liiketoimintaansa

• Erityiset mahdollisuudet talouskasvulle, mukaan lukien:

• Yritysten ja osaajien houkutteleminen

• Asuntojen lisääminen

• Keskeiset infrastruktuurin parannukset

• Työvoiman koulutus

• Lisätään lastenhoitopalveluja

• Nopean laajakaistainternetin laajentaminen

• Lähes puolet kyselyyn vastanneista tuntee jonkun, joka on kiinnostunut muuttamasta UP:iin

Vieraileva puhuja Teri List, Microsoft Corporationin hallituksen riippumaton johtaja, antoi vahvan kannatuksen huippukokouksen tarkoitukselle, joka oli saada UP:n johtajat yhteen vastaamaan UP:n haasteisiin virtuaalisten puheenvuorojen kautta. Hän kannusti yritysjohtajia yhdistämään ratkaisuja, jotka tekevät alueesta paremman paikan asua ja työskennellä. Northern Michigan Universitystä valmistunut Terri toimi aiemmin varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana Gap, Inc:ssä.

Juontaja Matt Johnson, Eagle Minen ulkosuhteiden päällikkö, keskusteli “Ulkoilu- ja paikallispolkuverkostojen taloudellisesta vaikutuksesta ja mahdollisuudesta”, joka keskittyi ulkoilutalouden tehostamiseen yhteisöpohjaisten luonnonvarapalveluiden, kuten polkuverkoston, avulla. Hän kehotti yksityisen sektorin yrityksiä käyttämään resurssejaan ja vaikutusvaltaansa parantaakseen yhteisöjään ja haastoi ne etsimään innovatiivisia tapoja parantaa ulkoilua.

Tohtori Richelle Winkler, sosiologian ja demografian professori ja tutkija Julia Petersen, molemmat Michiganin teknillisestä yliopistosta, puhuivat “pandemian vaikutuksesta maahanmuuttoon”. He huomauttivat, että pandemia hidasti nettomuuttoa, ja maahanmuutto väheni hitaammin kuin maastamuutto. He suosittelivat, että yhteisöt keskittyisivät nuorten aikuisten asukkaiden säilyttämiseen, markkinointiin ja rekrytointiin paikoissa, joissa muuttovirrat ovat vakiintuneet, sekä paikallisten luonnollisten palveluiden kehittämiseen osana yleistä talous- ja yhteisön kasvustrategiaansa.

Kokouksen osallistujat osallistuivat myös kolmeen paneelikeskusteluun, jotka käsittelivät lahjakkuuksien houkuttelemista, yksityisen sektorin ja korkeakoulujen yhteistyötä sekä harjoittelupaikkojen roolia talouden ja yhteisön kehittämisessä. Joitakin paneelikeskusteluissa tunnistettuja mahdollisia strategioita ovat:

• Etätyön omaksuminen perustavanlaatuisena taloudellisena kehitysmahdollisuutena. Pandemian myötä UP koki etätyöntekijöiden tulvan, jotka ovat ostaneet asuntoja ja osallistuvat yhteisöihinsä.

• Yksityinen sektori, korkeakoulututkinto ja paikallinen yhdenmukaistaminen mentorointiohjelmissa, urapalveluissa, harjoitteluohjelmissa ja UP:n brändääminen korkeamman tason kohteeksi.

• Harjoittelumarkkinoiden kehittäminen valmistamalla opiskelijoita ja sijoittamalla harjoittelupaikat vahvuuksiensa ja kehittämiskohteidensa selvittämiseen.

• Toteutetaan harjoitteluohjelmia, jotka yhdistävät opiskelijat kokeneempiin työntekijöihin, jotka haluavat jäädä eläkkeelle.

Robert Mahaney, InvestUP:n hallituksen jäsen ja Veridea Groupin entinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, piti loppupuheenvuoron, joka rohkaisi yritysjohtajia sitoutumaan, puhumaan yhtenä UP-äänenä ja käyttämään kykyjään ja ideoitaan kehittääkseen strategioita, jotka vievät UP:n vaurautta eteenpäin. .

Hän sanoi: “Yritys- ja korkeakoulujohtajien kokoaminen tähän ympäristöön tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rehellisiin ja toimiviin strategisiin keskusteluihin alueemme haasteista. InvestUP:n ja hallituksen tavoitteena on hyödyntää alueen suurimpien ajattelijoiden panosta strategisen suunnitelmamme vahvistamiseen ja merkitykselliseen positiiviseen vaikutukseen Yläniemimaan ja UP:n kotia kutsuvien yritysten talous- ja yhteisökehityskysymyksiin. .”

.

Leave a Comment