Yhteisön markkinat tukevat pienyrityksiä ja elvyttävät New Kensingtonia

Kaksi New Kensingtonin yhteisömarkkinaa, jotka pidettiin alle korttelin päässä toisistaan, Voodoo Brewing ja Knead Community Cafe, antoivat paikallisille myyjille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja houkutella uusia asiakkaita.

Michelle Thom, joka omistaa Voodoo Brewingin, ja Jamie Parker, joka omistaa New Kensington -leipomon nimeltä Sweet Alchemy, ovat lyöttäytyneet johtamaan Voodoo Brewing -tapahtumaa.

Keijut, kukat ja hauskanpito: Kevätjuhla kutsuva tapahtuma toi panimon ulkopuoliselle nurmikolle noin 20 pienyritysmyyjää, jotka myyvät kaikkea kotitekoisista käsitöistä räätälöityihin juomapulloihin.

Ajatuksena oli järjestää perheystävällinen tapahtuma keväällä, tukea pienyrityksiä ja uudistaa New Kensingtonin keskustaa, Thom sanoi.

Kaksikko isännöi neljää aikaisempaa yhteisömarkkinoita, Parker sanoi, ja aikoo järjestää toisen ilmaisen tapahtuman lauantaina 9. heinäkuuta Fifth Avenuella, jossa on paikallisia ravintoloita ja alkoholimyyjiä sekä tulitanssijoita ja taiteilijoita.

“Jos ihmiset tulevat ja pitävät hauskaa, se on meille voitto”, Parker sanoi. “Haluamme ihmisten näkevän, että tässä yhteisössä tapahtuu positiivisia asioita.”

Melissa Jacksonille, paikalliselle valokuvaajalle, joka pystytti lauantaina teltan valokuvia varten, markkinoiden jännittävin osa oli, että se vaikutti hänen kotikaupunkinsa New Kensingtonin uudistamiseen.

“Se on jännittävää”, hän sanoi alueen viimeaikaisesta elvyttämisestä. ”Se on inspiroivaa, motivoivaa. Haluan olla erossa siitä.”

Jacksonilla on valokuvausyritys New Kensingtonin keskustassa, joka keskittyy “naisten voimaannuttamiseen”. Se tarjoaa nuorille tytöille valokuvaussessioita, jotka voivat pukeutua prinsessoiksi tai keijuiksi. Hänen tavoitteensa, hän sanoi, on auttaa ihmisiä uudelleen ottamaan yhteyttä itseensä – aivan kuten näiden yhteisömarkkinoiden tavoitteena on auttaa ihmisiä saamaan yhteyden yhteisöönsä.

Hän sanoi olevansa toiveikas, että pienyritysten tulva alueelle ja yhteisöllisten tapahtumien ja markkinoiden syntyminen houkuttelevat ihmisiä New Kensingtoniin ja antavat siellä asuvat ihmiset osallistua enemmän yhteisöön, jolla on viime aikoina ollut huono maine. jotkut ihmiset.

“Olet yllättynyt siitä, mitä täällä tapahtuu”, hän sanoi. “Se on uusi New Kensington.”

Pamela Williams, New Kensingtonin palomies, joka auttoi torilla, sanoi olevansa jälleen ylpeä asuessaan New Kensingtonissa.

“Yhteisössä tapahtuu paljon muutakin”, hän sanoi. “Ihmiset ovat mukana.”

Kun ihmiset kokoontuvat tapahtumiin, kuten lauantain markkinoille, pienyritykset saavat vauhtia, sanoi Megan Igo, joka miehitti joulukuussa perustamansa Dear Neighbours Craftin, kotitekoista puuntyöstöä myyvän pienyrityksen, osastolla.

“Tämä tuo yhteisön esiin. Se saa nimemme sieltä”, hän sanoi. ”Olemme täynnä kutsuja [to community markets]. Lisää tällaisia ​​asioita auttaa yhteisöä olemaan parempi.”

Myriah McKenzie, Springdale, tutustui kopeihin Chrissy Dibasin, Lower Burrellin, kanssa varhain lauantai-iltapäivällä. McKenzie sanoi, että he halusivat vierailla joissakin alueen pienissä paikallisissa yrityksissä ja päättivät myös käydä torilla.

Haluan tukea pienyrityksiä, hän sanoi. “Tykkään vain tukea paikallisia ihmisiä Amazonin ja suuryritysten sijaan.”

“Se vain näyttää mukavammalta, kun asiat ovat käsintehty”, Dibas lisäsi.

Sillä välin Knead Cafessa

Läheinen Knead Community Cafe isännöi Mother Nature’s Garden Marketia, jossa oli paikallisia myyjiä, jotka myyvät kasvipohjaisia ​​luonnontuotteita.

Maksa mitä voit -kahvila isännöi samanlaista tapahtumaa eri nimellä viime vuonna, ja toivoo tekevänsä siitä vuotuisen perinteen, sanoi toinen perustaja Mary Bode. Tänä vuonna tapahtuma houkutteli noin 15 paikallista myyjää ja useita satoja ihmisiä, hän sanoi.

“Nämä markkinat ovat tapa houkutella uusia ihmisiä New Kensingtonin alueelle”, Bode sanoi ja lisäsi, että hänkin kokee alueen uudistuvan.

Kun kahvila avattiin noin kuusi vuotta sitten, hän sanoi, että se oli korttelin ainoa yritys. Kahvilan avaaminen siellä tuntui “riskiltä ja uhkapelolta”, hän sanoi, mutta se kannatti. Bode sanoi olevansa nyt innoissaan nähdessään lisää uusia yrityksiä avaavan ovensa.

“New Kensingtonissa tapahtuu niin paljon, että voisi melkein suunnitella pienen päiväretken”, hän sanoi.

Amber Wilson, New Kensington, myi yrttejä ja yrttiteetä uudesta verkkoyrityksestään Her Herbs Heal, jonka hän käynnisti noin vuosi sitten. Lauantain tapahtuma oli hänen ensimmäinen yhteisömarkkinansa.

“Olen niin onnellinen, että tein sen”, hän sanoi. “Kaikki ovat olleet super ystävällisiä. Kaikki ovat erittäin tukevia.”

Wilson kertoi nähneensä noin 35 asiakasta varhain lauantai-iltapäivään mennessä ja tienannut enemmän kuin tarpeeksi saadakseen takaisin 35 dollarin maksun pöydän kattauksesta. Wilsonille oli rohkaiseva merkki nähdä ihmisiä tukemassa hänen kaltaisiaan pienyrityksiä – varsinkin sen jälkeen, kun niin monet kamppailivat pandemian ja siihen liittyvien rajoitusten läpi.

“Tämä on pienyritysten vuosi”, Wilson sanoi. “Tämä on hyvä tilaisuus seurata pienyritysten elpymistä.”

Muut puutarhamarkkinoiden myyjät myivät kaikkea kasveista leivonnaisiin.

Delilah Miller Bellevuesta myi hyytelöitä ja hilloja. Aiemmin Amish hän käyttää Amish-tekniikoita hyytelöiden ja hillojen valmistukseen ja kerää ainekset paikallisilta maatiloilta, viljelijöiden toreilta ja poimi-se-sivustoilta.

Vaikka Miller kertoi osallistuvansa joskus suurempiin tapahtumiin kaupungissa, hän sanoi pitävänsä parempana pieniä yhteisön markkinoita, joilla on vahvempi yhteisöllinen ilmapiiri.

“Kyse on yhdistämisestä”, hän sanoi. “Kyse on yhteisöstä.”

Julia Felton on Tribune-Reviewin henkilökunnan kirjoittaja. Voit ottaa yhteyttä Juliaan soittamalla 724-226-7724, jfelton@triblive.com tai Twitterin kautta. .

Leave a Comment