WVNCC:n tutkijoita kannustetaan yhteisön korkeakoulukoulutuksen lähettiläiksi | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

WVNCC:n aloituspuhuja Sarah Armstrong Tucker kannustaa valmistuvia opiskelijoita johtamaan muita korkeakouluopetukseensa.

WHEELING – Länsi-Virginia Northern Community Collegen koolle valmistuvaa luokkaa pyydettiin levittämään sanaa Community Collegen vaihtoehdoista ystävilleen, kollegoilleen ja seuraajilleen, kun he joutuivat vastaanottamaan tutkintotodistustaan.

Sarah Armstrong Tucker, vuoden 2022 valmistumisluokkien aloittava puhuja, toimii Länsi-Virginian korkeakoulutuspolitiikan komission ja yhteisön ja teknillisen korkeakoulujärjestelmän kanslerina. Hän on ensimmäinen henkilö, joka hoitaa molempia tehtäviä samanaikaisesti.

Tucker kysyi kokoontuneilta 266 opiskelijalta, kuinka moni heistä valmistui perheensä ensimmäisenä – kymmeniä seisoi. Hän kertoi niille, jotka olivat ottaneet ensimmäiset askeleensa kohti uratavoitteitaan, jotka olivat johtaneet heidät WVNCC:hen, kun monet hänen kohtaamistaan ​​opiskelijoista eivät pidä yhteisöopistoa vaihtoehtona.

“Vain pari viikkoa sitten minulla oli ilo tavata ryhmän paikallisia yläkoulun opiskelijoita – todella motivoituneita ja sitoutuneita nuoria, jotka olivat kiinnostuneita harjoittelemaan alueen yrityksissä”, Tucker sanoi. ”Puhuin heidän kanssaan heidän toiveistaan ​​ja unelmistaan, ja tiedätkö mitä kukaan heistä ei maininnut? Että heillä on täällä yhteisöopisto, jossa he voivat aloittaa.”

Tucker sanoi, että vaikka yhteisöopistokokemus on muuttunut ja kasvanut tarjoten nyt enemmän vaihtelua opetussuunnitelmissa, enemmän aikatauluvaihtoehtoja ja parempia tulevaisuudennäkymiä, opiskelijoiden määrä ei kasva vastaamaan. Hän antoi koolle valmistuneiden tehtäväksi johtaa toisia samalle tielle, jonka he olivat valinneet.

kuvan tekijä: Alan Olson

WVNCC:n valmistuva luokka kehuu Olivia Brownia, 18-vuotiasta lukiolaista, joka valmistui rikosoikeuden ammatinharjoittajan tutkinnosta.

“Jotkut ohjelmistamme ovat vain puoliksi täynnä, koska liian monet Länsi-Virginialaiset eivät tiedä niistä”, hän sanoi. “He eivät tiedä yhteisöopistoistamme, joustavuudesta, opiskelijoiden tukipalveluista tai siitä, kuinka edullinen paikkakunnan korkeakoulukoulutus on, ja suoraan sanottuna tarvitsemme sinua siellä.

“Ole lähettiläämme lupaukselle yhteisön korkeakoulukoulutuksesta Länsi-Virginiassa”, hän jatkoi. ”Oletpa perheesi ensimmäinen tai vasta viimeisin yliopistoon päässyt, keskustele kaikkien kanssa kokemuksistasi täällä Northernissa. Puhu lapsillesi, naapureillesi ja naapurisi lapsille. Keskustele ystäviesi kanssa, joiden mielestä yliopisto on ulottumattomissa.”

Seremonia kiinnitti huomion myös nuorimpaan valmistuneeseen, 18-vuotiaaseen Olivia Broaniin, Valley High Schoolin vanhempi opiskelijaan, joka sai rikosoikeudellisen osapuolen tutkinnon, ja heidän vanhimpaansa, 63-vuotiaaseen Louis Hansiin, joka sai osakkaan tutkinnon. kirjanpidossa ja liiketaloudessa.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment