Virginian historian ja kulttuurin museo esittelee 30 miljoonan dollarin laajennusta; avajaisjuhlat jatkuvat sunnuntaihin | Richmondin paikallisuutiset

Sateinen iltapäivä oli täydellinen tilaisuus tutustua kimaltelevaan uuteen Virginian historian ja kulttuurin museoon lauantaina, koska se toivotti kaikki tervetulleiksi näkemään 30 miljoonan dollarin kunnostus- ja laajennusprojektin hedelmiä.

Museon historian suurin peruskorjaushanke, muutokset tuovat 50 % enemmän näyttelytilaa sekä pitkäkestoisille gallerioille että vaihtuville gallerioille sekä useita uusia alueita, kuten kahvilan, interaktiivisen lasten leikkialueen, orientaatioteatterin, joka tarjoaa 15 minuuttia. elokuvia, jotka toimivat Virginian historian oppituntina ja paljon muuta.

Vain käveleminen valoisaan, laajaan sisäänkäyntialueeseen ihastutti Midlothian asukkaat Jim ja Cathy Johnsonit lauantaiaamuna. He vierailivat museossa viimeksi useita vuosia sitten.

Virginian historian ja kulttuurin museo avataan uudelleen kaksipäiväisenä viikonloppuna 30 miljoonan dollarin remontin jälkeen

Virginian historian ja kulttuurin museo avautuu uudelleen tänä viikonloppuna 30 miljoonan dollarin…

“Et edes tietäisi, että se on sama rakennus – se on erittäin vaikuttava”, Jim Johnson sanoi uudesta sisäänkäyntialueesta, jossa kattoa korotettiin ja suuria ikkunoita lisättiin, jotta saatiin paljon luonnonvaloa. He olivat olleet siellä kaksi tuntia, hän sanoi, mutta aika ei silti riittänyt ihaillakseen kaikkia nähtävyyksiä.

Ihmiset lukevat myös…

“Se on ylivoimaista – sinun täytyy viettää koko viikonloppu täällä, jos haluat lukea kaiken”, hän sanoi. Johnsonit sanoivat pitäneensä erityisen paljon “The Lost Cause: Myths, Monuments, & Murals” -näyttelystä.

Näyttelyssä on uudelleentulkinta Charles Hoffbauerin suurista sotilaallisista seinämaalauksista, joista yksi on harvoja maan julkisesti nähtävillä olevia sisällissodan taideteoksia. Näyttelyssä käydään uudelleen seinämaalauksissa ja tarkastellaan, kuinka ne osallistuivat Lost Causeen, joka on pyrkimys muodostaa konfederaatioita sisällissodan jälkeen oikeuttaakseen ja ylistääkseen konfederaatiota. Huoneessa on myös äskettäin hankittu Robert E. Leen veistos, joka oli aiemmin nähty Yhdysvaltain Capitolissa.

“Näytökset ovat erittäin selkeitä ja perusteellisia”, Jim Johnson sanoi. “Suosittelen sitä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osavaltion historiasta.”

Vinnette Morrison, joka muutti Richmondiin kuusi kuukautta sitten Marylandista, sanoi rakastavansa historiaa ja veti hänet Richmondiin oppimaan lisää kaupungista ja sen paikasta Virginiassa ja kansakunnasta historiallisesta näkökulmasta.

“Kun tulin tänne, tiesin Virginian historian, mutta olin utelias – halusin nähdä molemmat puolet”, hän sanoi. Hänen kokemuksestaan ​​lauantaina museossa: “Olen oppinut paljon.”

Digitaalisen oppimisen päällikkö Hailey Fenner kertoi vietettyään aikaa lastenalueen lähellä, että hän kuuli vanhemmilta, jotka olivat kiitollisia siitä, että museoon on sisällytetty tila heidän lapsilleen.

“He olivat niin innoissaan”, hän sanoi, ja “joka kerta kun menen sisään, siellä on energiaa ja melua ja ihmiset leikkivät.”

Juhlat jatkuvat sunnuntaina Bit Ritmon elävän musiikin, ruokarekkojen, pompputalon, taide- ja askartelutoiminnan sekä kasvomaalauksen parissa. Sisäänpääsy on ilmainen.

Tracy Schneider, markkinointi- ja viestintäjohtaja, sanoi ennen tätä viikonloppua: “Et tiedä mitä odottaa – olet ollut suljettuna niin kauan.”

Mutta kun tasainen väkijoukko liikkui uusien museotilojen ympärillä, hän sanoi: “Näen vain iloisia kasvoja.”

hprestidge@timesdispatch.com

(804) 649-6945

.

Leave a Comment