Vihreä kirkkaus: Opiskelijoiden oikea kenttätalo säilyttää Georgian baseball-kulttuurin | Georgian urheilu

Foley Fieldin ja ulkokentän valkaisutilojen välisen 314 jalan oikeanpuoleisen aidan takana on viehättävä talo, jonka historia juontaa juurensa Georgian baseballiin. Vihreä talo ja ne, jotka miehittää sen, ovat synonyymejä Foleylle.

Takana roikkuu banneri, jossa lukee “Let the Big Dawg Eat”. Kirjoitus on haalistunut, mutta viesti pysyy näkyvissä myös lehdistölaatikosta.

“Se on ollut siellä jo ennen kuin olin täällä”, Green Housen asukas ja UGA:n juniori Nathaniel Aiken sanoi bannerista. “Se on nähnyt pesäpalloa.”

Samoin talo.

Kudzun peittämän kukkulan huipulla sijaitseva Green House on sananlasku Mekka faneille, jotka etsivät muutettua pelikokemusta. Jokaisena viikonloppuna 50–150 ystävää ja perheenjäsentä täyttää takapihan kannustamassa Bulldogia.

Georgian kaakkoiskonferenssin tilanne ja nykyinen kokonaisennätys 26–11 voivat saada Bulldogin pääsemään NCAA:n alueelliseen sarjaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019. Koska tällä kaudella on jäljellä yhdeksän kotipeliä, fanien osallistumismäärällä pitäisi olla tärkeä rooli energisen ilmapiirin luomisessa.

“Joo, uskon, että aina kun saat paljon faneja ja opiskelijoita kentälle pitämään melua, se auttaa meitä aina”, sanoi outfielder Connor Tate, joka aloitti 47 ottelua oikealla kentällä vuonna 2021. “Minulla oli aina hyvä peli. suhde siellä oleviin miehiin.”

Aiken ja hänen kämppätoverinsa William Gladden, joka on myös juniori UGA:sta, ovat viimeisin parisuhde ystäväperheessä, joka on siirtynyt asunnosta kuusi peräkkäistä vuotta. Kumpikaan ei kasvanut baseball-faniksi, mutta muuton jälkeen he ovat omaksuneet kaiken Georgian baseballin.

“Heräät ja avaat kaihtimet, ja valot palavat ja joukkue harjoittelee, joten on vaikeaa olla puuttumatta siihen”, Gladden sanoi.

Vihreä talo, jossa on kaksi makuuhuonetta, yksi kylpyhuone ja ilman astianpesukonetta, ei ole se ylellisyyskuva, jota monet opiskelijat etsivät kampuksen ulkopuolella asuessaan. Mutta näille kahdelle talon paikka Georgian urheiluhistoriassa on houkutteleva ominaisuus.

“Se on etuoikeus enemmän kuin mikään muu, eivätkä kaikki saa mahdollisuutta asua täällä”, Gladden sanoi. ”On yksi asia asua sellaisessa paikassa kuin Mark, jossa on kattouima-allas ja kaikki nuo mukavuudet, mutta 1 000 muuta ihmistä jakaa tämän kokemuksen kanssasi. Tässä, jaan tämän vain [Nate].”

Aikenin mukaan se on paras näkymä Ateenassa.

Kukkulan jyrkänteeltä talo tarjoaa hämärän näkymän kentän tulostaululle. Sen sijaan takapihalla on liitutaulu pisteiden, sisään- ja ulostulojen tallentamiseen. Raakakannen rapautunut sohva on nostettu puisille nostokorkeille katselukulman optimoimiseksi. Märkä mutta tukeva cornhole-setti on varattu pelivuoron puoliväliin.

Se on hajallaan oleva kohtaus, mutta jokaisella esineellä on tarkoitus työntää Bulldogit voittoon.

“Sillä on hieman omaa persoonallisuuttaan enemmän kuin millään muulla”, Gladden sanoi. “Se on luultavasti suurin vetoomus sille, sillä siellä, missä ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan, se näyttäisi mielestäni hieman tylsältä ilman sitä.”

Sen lisäksi, että se isännöi satoja opiskelijoita viikonloppupeleissä, sillä on myös Twitter-tili nimeltä “The Grand Green House Hotel”, jolla on vajaat 2 000 seuraajaa.

Valmistautuminen tulevaan oppositioon alkaa viikkoja etukäteen, Gladden sanoi. Pöydät on järjestetty, bannerit ripustetaan ja vastapuolen oikeanpuoleisen pelaajan tutkimus alkaa. Green Housen asiakkaiden tavaramerkin, täydellisen hecklen kehittäminen vaatii vaivaa. Sekä Aiken että Gladden sanoivat uskovansa, että yleisöllä voi olla konkreettinen vaikutus peliin.

“Siinä on taidetta, sinun on oltava luova, joten et voi vain tulla tänne sanomaan mitään… mutta otamme kunnian jokaisesta virheestä, joka tapahtuu oikealla alalla”, Aiken sanoi.

Ja vaikka talo on kehittänyt meluisan ja toisinaan häikäilemättömän maineen, Georgian päävalmentaja Scott Stricklin ja hänen pelaajansa tunnustivat hänen läsnäolonsa Kudzu Hillillä positiivisena.

“Tiedät, että luulen, että heitä kuullaan aina siellä, ja se voi vaikuttaa”, baseballin päävalmentaja Scott Stricklin sanoi. ”Mutta muistan myös erään luokkateoksen vuonna 2016, kun he tukivat Charleston Southernin oikeanpuoleista pelaajaa Chris Singletonia, jonka äiti oli kuollut Charlestonin kirkkoammuskelussa vuosi sitten. He olivat hänelle stand up -kavereita, ja he kannustivat häntä, kun hän juoksi kotiin.

Kun otetaan huomioon Georgian sarjapyyhkäisy Floridaa vastaan ​​ja uhkaava konferenssiturnaus, joka alkaa 24. toukokuuta, baseball-kuume on huipussaan Ateenassa. Vihreän talon väkijoukkoja ei lähde minnekään.

“Olen todella nauttinut saadessani seurata baseballin kasvua täällä, koska se ei tietenkään saa niin paljon rakkautta ja arvostusta kuin jalkapallo, mutta kaverit ovat siellä räjähtämässä ja pukeutuvat samoihin väreihin kuin mekin”, Gladden sanoi. “On hauskaa vain pysyä heidän takanaan ja tukea heitä.”

.

Leave a Comment