Twitterin osto “pidossa”, kryptolasku

DETROIT (AP) – Elon Musk on jättänyt Twitterin ostosuunnitelmansa väliaikaisesti keskeyttämään, mikä herättää uusia epäilyksiä siitä, jatkaako hän 44 miljardin dollarin ostoa. Twiitissä varhain perjantaina Teslan miljardööri sanoi olevansa skeptinen, että Twitterin esittämien epäaitojen tilien määrä on niin alhainen kuin yritys ehdottaa. Twitterin väärennettyjen tilien ongelma ei ole salainen. Jopa Twitter ilmaisi SEC:lle neljännesvuosittaisessa hakemuksessaan epäilynsä siitä, että sen bot-tilien lukumäärä oli oikea, ja myönsi, että arvio saattaa olla alhainen.

___


Bitcoin romahtaa, stablecoin syöksyi villiin kryptoviikon

NEW YORK (AP) – Tämä on ollut villi viikko krypton alalla, jopa kryptostandardien mukaan. Bitcoin romahti, vakaat kolikot olivat kaikkea muuta kuin vakaita, ja yksi kryptoalan merkittävimmistä yrityksistä menetti kolmanneksen markkina-arvostaan. Perjantaina bitcoinilla käytiin kauppaa noin 30 000 dollarilla sen jälkeen, kun se putosi aiemmin viikolla alimmalle tasolle sitten joulukuun 2020. Sijoittajat ovat myyneet bitcoineja muiden riskialttiiden omaisuuserien ohella Federal Reserven nostaessa korkoja. Samaan aikaan suosittu Terra-niminen vakaakolikko menetti sidonnaisuutensa dollariin ja putosi 14 senttiin. Kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta Coinbase menetti noin kolmanneksen markkina-arvostaan.

___

Leave a Comment