Turkovich Family Winesin omistaja esiteltiin Visit California podcastissa

Chris Turkovich, Turkovich Family Winesin omistaja, esiteltiin Visit California -podcastissa, joka keskittyi Pohjois-Kalifornian paikallisten matkavinkkeihin.

“Olemme ehdottomasti tutkan alla Kalifornian suhteen, mutta olemme asioiden keskellä”, Turkovich sanoi Yolo Countysta. “Se on hyvin monipuolinen lääni, jossa on paljon ikää, paljon ulkoilua, hyvää ruokaa ja siellä on melko rentoa.”

Turkovich on kotoisin Wintersistä ja kutsui sitä “Yolo Countyn helmiksi”.

“Se on sydämeltään maanviljelijäkaupunki, jossa ajettava keskusta, jossa on paljon ruokaa ja talvinen maisema, joten se on tavallaan tämä piilotettu helmi Yolo Countyssa”, hän korosti. ”Se vain tuntuu erilaiselta kokemukselta, jota et saa mistään muualta alueella.

Jos olet kiinnostunut kuuntelemaan podcastia, siirry osoitteeseen visitcalifornia.com/podcast/travel-tips-norcal-locals.

• • •

Yolo County tarjoaa tiedotustilaisuuden saatavilla olevasta oppisopimuskoulutusohjelmasta, joka alkaa kesäkuussa.

Työnhakijat voivat liittyä mihin tahansa virtuaaliseen rakennusalan koulutustilaisuuteen klo 11 ja 17 keskiviikkona 18. toukokuuta ja torstaina 19. toukokuuta harmonikka Yolo Countyn lehdistötiedotteen mukaisesti.

“Yleinen perehdytyskurssi sisältää rakennusalan rakenteen ja rakentamisprosessin, oppisopimuskoulutukseen perehtymisen, eri alojen työkalut sekä käsi- ja sähkötyökalujen turvallisen käsittelyn sekä alan työvastuun ja käsityötaidon standardit”, tiedotteessa kerrotaan.

Jokainen kurssin suorittanut saa enintään 1 000 dollaria käteiskannustimia, enintään 1 000 dollaria sijoittumisesta valtion hyväksymään oppisopimusohjelmaan, 500 dollaria rakentamiseen liittyvään työhön sijoittamisesta, 300 dollaria muuhun työhön sijoittautumisesta ja enintään 500 dollaria työkaluista ja materiaaleja kunnan mukaan.

Koulutus – jota kutsutaan monikäsitteisen perusopetussuunnitelman (MC3) koulutukseksi – on osa California Workforce Development Boardin High Road Construction Careers -ohjelmaa, jota rahoitetaan SB1:n kautta.

“Tämä osavaltion laajuinen aloite laittaa dollareita työhön uran edistämiseksi rakennus- ja rakennusalalla luotettavana väylänä epäedullisessa asemassa oleville kalifornialaisten keskiluokkaan monitaitoisen oppisopimuskoulutuksen kautta”, tiedote lisäsi.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, voit rekisteröityä osoitteessa tinyurl.com/MC3June. Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta yoloworks.org tai ottamalla yhteyttä HHSA:n ohjelmakoordinaattoriin Erica Johnsoniin osoitteessa erica.johnson@yolocounty.org tai soittamalla numeroon (530) 631-2289.

• • •

Yolo County yhdistää työnhakijat Kalifornian asunto- ja yhteisökehitysosaston mahdollisuuksiin.

“YoloWorks!, Yolo County Health and Human Services Agency ja Yolo County Workforce Innovation Board isännöivät yhteistyössä Kalifornian asunto- ja yhteisökehitysministeriön kanssa virtuaalisia uramessuja 24. toukokuuta”, piirikunnan lehdistötiedotteessa todettiin.

Osallistujat pääsevät live-virtuaalikoppeihin, jotka tarjoavat kahdenkeskisiä keskusteluja, joissa he voivat esittää kysymyksiä suoraan osastojen edustajille.

Kiinnostuneet voivat rekisteröityä virtuaaliseen avoimien ovien päivään osoitteessa tinyurl.com/HCDOpenhouse tai osoitteessa yoloworks.org.

Lisää mahdollisuuksia asunto- ja yhteisökehitysosaston kanssa löydät käymällä HCD:n työmahdollisuuksien verkkosivuilla.

• • •

Yolo Federal Credit Union ilmoitti, että se on hyväksytty osallistumaan 2022 Workforce Initiative Subsidy for Homeownership (WISH) -ohjelmaan, jonka avulla he voivat varata varoja kelvollisille asunnon ostajille saapumisjärjestyksessä.

“Wish-ohjelmasta myönnetään varoja jaettavaksi ensiasunnon ostajille Yolo läänissä”, luottoliiton lehdistötiedotteessa todettiin. “Yolo FCU on tehnyt tiivistä yhteistyötä Woodlandin, Davisin, West Sacramenton ja Wintersin kaupunkien kanssa tunnistaakseen ja auttaakseen tukikelpoisia henkilöitä ja perheitä saamaan apurahavaroja käsiraha-apuun.”

Ohjelman myöntämät apurahat voivat nousta jopa 22 000 dollariin vastaavina varoina, jotka on käytettävä käsirahaan ja sulkemiskuluihin. Yolo FCU vastaa jopa 4 dollaria jokaista asunnonostajan asunnon ostoon maksamaa dollaria kohden.

“Tehtävämme Yolo Federalissa on auttaa Yolo Countya saavuttamaan taloudellista menestystä”, Yolo FCU:n presidentti ja toimitusjohtaja Jenee Rawlings sanoi. “Tähän apurahaohjelmaan osallistuminen on tärkeä työkalu, joka auttaa meitä rakentamaan missiotamme. Uskomme, että on välttämätöntä tarjota ohjelmia, jotka tarjoavat pieni- ja kohtalatuloisille yksilöille ja perheille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa omistajuudesta.”

Yolo FCU on palvellut lääniä vuodesta 1954 lähtien tarjoten erilaisia ​​kiinteistölainoja ja resursseja, ja se nimettiin jopa läänin parhaaksi asuntolainayhtiöksi.

Jäsenyys on saatavilla kaikille, jotka asuvat, työskentelevät, palvovat tai käyvät koulua Yolo Countyssa, luottoyhdistyksen mukaan. Lisätietoja sen kiinteistölainoista tai apurahaohjelmista saat osoitteesta yolofcu.org tai soittamalla numeroon (530) 668-2700.

• • •

Davisin Freewheeler Bicycle Center esiteltiin Comstock’s Magazinen artikkelissa, jossa korostettiin keskuksen lähes 50 vuoden palvelua.

“Se on rakkauden työtä meille”, Sheri Hein, joka auttaa viihtymään keskustassa perheensä kanssa, sanoi artikkelissa. “Haluamme tulla töihin, työskennellä toistemme kanssa ja olla osa yhteisöämme.”

Jos haluat lukea lisää Freewheeleristä, joka sijaitsee osoitteessa 703 2nd St. Davisissa, käy osoitteessa comstocksmag.com.

Yritysvinkkejä varten lähetä sähköpostia osoitteeseen news@dailydemocrat.com

Leave a Comment