Tervetuloa Japaniin: Rooman kaupungin opiskelijat oppivat, nauttivat kulttuuripäiväohjelmasta | Uutiset Sun

ROME CITY – Japanin saaret saattavat olla noin 10 000 mailin päässä Roomasta, mutta perjantaina ala-asteen oppilaat pääsivät maistelemaan Kaukoidän Aasian kulttuuria.

Lohikäärme tanssi. Sumopaini. Karaoke. Sushi – täplällä wasabia rohkeille nuorille. Taidetta ja kirjallisuutta.

Paljon hymyjä. Hauskaa. Paljon oppimista.

“Joka kevät aloitamme huhtikuun paikkeilla, tutustumme kulttuuriin ja vietämme muutaman viikon taidetunnilla projekteja, jotka liittyvät siihen kulttuuriin”, selittää Rooman kaupungin taiteen opettaja Jennifer Stohlman.

Tämä tutkimus huipentuu joka keväällä koulun kulttuuripäivään, joka on nyt 20. tapahtuma, joka on täynnä hauskoja aktiviteetteja, jotka rakentavat taiteen ja luokkahuoneen oppitunteja hauskoilla tavoilla.

“Voimme kouluttaa opiskelijoillemme eroista, mutta myös yhtäläisyyksistä, joita monissa kulttuureissamme on, toivoen suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä”, hän sanoi.

Japani oli tänä vuonna valittu kansakunta, mutta Rooman kaupungin opiskelijat ovat olleet kaikkialla maailmassa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Koulussa, joka on yksi Noble Countyn ainutlaatuisemmista rakennuksista – Rooman kaupungissa on suuri osa East Noblen arabialaisista opiskelijoista – nuoret voivat oppia monikulttuurisen koulutuksen oppitunnit hyvin varhaisessa perus-oppilas-uransa aikana.

Kulttuuripäivän takaa Noble Countyn yhteisösäätiön apuraha, joka Stohlmanin mukaan rahoittaa vuosittain noin 80 % ohjelman kustannuksista. Nämä rahat – 2 900 dollaria tänä vuonna – auttavat kattamaan kulutushyödykkeiden, kuten ruoan, taidetarvikkeiden, koristeiden ja laitteiden kustannukset.

Tänä vuonna ostettujen tavaroiden joukossa oli pehmustettuja sumopainipukuja ja -mattoja, jotka koulu osti vuokraamisen sijaan ja joita voi nyt käyttää tuleviin koulutapahtumiin, karnevaaleihin ja muihin, rehtori Heather Green sanoi.

Jotkut oppilaat saivat tilaisuuden pukea puvut ja olla toistensa kehässä luokkatovereidensa hurrausten ja iloisten huutojen johdosta. Mutta se ei ole vain hauskaa ja pelejä, ennen kuin isommat tappelumiehet ryhtyivät siihen, henkilökunta opetti sumopainista urheilulajina ja perinteitä, joita urheilijat noudattavat kehään astuessaan.

Ulkona opiskelijat liittyivät opettajien kanssa kirkkaanvärisen lohikäärmeasun sisällä oppimaan lohikäärmetanssin perinteestä, alun perin kiinalaisista juhlista, joka tuotiin Japanin saarille ja joka on nyt osa sielläkin monia festivaaleja.

Muualla rakennuksissa oppilaat maistelivat japanilaisia ​​ruokia, kuten Pocky-suklaa pretzel-tikkuja, kuivattua edamamea, kaliforialaista rullasushia, laventelijäätelöä ja hiilihapotettua japanilaista Calpis-juomaa.

Musiikkihuoneessa oppilaat oppivat hieman japanilaisista karaoke-teattereista, ennen kuin he saivat mahdollisuuden soittaa muutaman kappaleen itse luokkatovereiden kanssa.

”Oli mahtavaa nähdä koko koulun oppivan japanilaisesta kulttuurista. Rooman kaupungin ala-asteen opettajat ja henkilökunta ovat luoneet opiskelijoilleen upean oppimiskokemuksen”, sanoi Margarita White, Noble Countyn yhteisösäätiön ohjelmajohtaja kiertäessään perjantain juhlat.

.

Leave a Comment