Tennessee-opiskelijat ottavat vastaan ​​yritysehdotuksia “Shark Tankiin” | Tennesseen uutiset

Kirjailija: DAVID McGEE, Bristol Herald Courier

BRISTOL, Tenn. (AP) – Yksi kerrallaan tiistai-iltapäivällä noin tusina Holston View Elementaryn viidennen luokan oppilasta astui verhon läpi hämärästi valaistuun huoneeseen ja antoi parhaan tuotepuheenvuoronsa terässilmäiselle paneelille, jossa oli runsaasti kysymyksiä.

Se oli avauspäivä Holston Viewin “Shark Tank” 2022 -versiolle, joka sisältää teemamusiikkia suositusta TV-ohjelmasta. Projekti oli viidennen luokan opettajien Jill Bertholdin, Diana Bushin ja Victoria Lamkinin luominen.

“Aloitimme tämän muutama vuosi sitten, kun Mrs. Bush meni tavoitteelliseen oppimisistuntoon, Berthold sanoi. ”Tälle ryhmälle lapsia annettiin rubriikki ja tunto matkalla. Nämä projektit ovat heidän keksintöjä ja innovaatioita – ne ovat kaikki heidän. Se merkitsi heille jotakin.”

Esiteltyihin tuotteisiin kuului kaikkea “älykkäästä” softball-pallosta ja erityisestä jalkapalloilmapumpusta älypuhelimesta otettuja valokuvia näyttävään kuvakehykseen, lokero loukkaantuneiden tai vanhusten välttämättömyyksien järjestämiseen, takki aurinkopaneelilla pitämään käyttäjän lämpimänä. , siisti tyyny ja laite, jolla voit piirtää tai luonnostella tabletilla tai tietokoneella ja heijastaa kuvan kattoon.

Poliittiset sarjakuvat

Opiskelija Jackson Walden meni niin pitkälle, että hän esitti “magno ball” -koripallonsa kuvion t-paidassa, joka hänellä oli yllään.

Jackson sanoi, että hänen suurin takeensa oli itseluottamus, jonka hän sai esityksestään.

”Kun aloitimme, ajattelin, että tekisin kamalaa. Mutta esitykseni jälkeen ajattelin, että onnistuin todella hyvin, hän sanoi.

Opiskelijoiden tehtävänä oli luoda tuoteidea, suunnitella esitettävä prototyyppi ja kehittää koko esitys, joka sisältää rahapyynnön ja liiketoimintasuunnitelman, Berthold kertoi.

“He työskentelivät oikean elämän taitojen parissa. Julkisesti puhuminen, katsekontakti, kiitosmuistiinpanojen tekeminen… Tätä emme tee joka päivä, mutta voimme ottaa mukaan kaikki yksittäiset aiheet: matematiikan, luonnontieteiden, kielitaiteen ja yhteiskuntaopin . Näit nuo aiheet mukana koko päivän tänään.”

Kaksi kierrosta pelattiin tiistaina ja kaksi muuta torstaina. Kaikki oppilaat arvosteltiin.

“Arvostelemme heitä heidän työmoraalinsa perusteella. Työmoraali on nykyään suuri, ja nämä lapset antoivat 110 % ja he ansaitsevat siitä arvosanan”, Berthold sanoi. “Yleensä tämä on jotain, mitä teemme testauksen jälkeen. Se on vielä testauksen jälkeen, mutta voimme arvioida sen, koska se sisältää kaikki peruskurssimme.”

Koulun ensimmäinen “Shark Tank” -projekti tapahtui vuonna 2017, Bush sanoi.

“Ensimmäisenä vuonna aloitimme pienellä kuudella paikallisella hailla, mutta nyt meillä on jopa 34 julkkishaita”, Bush sanoi.

Lähes 60 opiskelijaa osallistui ja 34 “haita” yhteisöstä, mukaan lukien paikalliset yritykset, ravintolat, putiikit, kiinteistöpäälliköt, toimitusjohtajat, IT-valvojat, julkisen palvelun työntekijät, voittoa tavoittelemattomien virastojen perustajat ja menestyneet yritysten omistajat suurkaupungeista.

”Minusta tuntuu, että olemme laajentaneet esittelyä, luomista, prototyyppien luomismenetelmän käsittelyä – ja sen tarkkuutta. Heiltä voidaan kysyä mitä tahansa kysymyksiä, ja heidän on oltava valmiita vastaamaan, Bush sanoi. “Olemme olleet niin vaikuttuneita oppilaista, jotka ovat tyypillisesti hiljaisiamme luokkahuoneessa, ja he todella heräävät henkiin ja näyttävät, mitä he voivat tehdä.”

”Aikuisena en usko, että voisin tehdä sitä, mitä he tekevät. Pystyn opettamaan lapsia, mutta aikuisten edessä oleminen on vaikeaa”, Berthold sanoi. ”Ja he eivät tiedä, kenelle he esittävät; se on toinen pelottava tekijä… Se ei ole kuin opettajien edessä esittäminen. He esittelevät jonkun edessä, jota he eivät ole koskaan tavanneet ennen. Se vaatii paljon.”

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment