Strateginen kumppanuus OrgVitalsin ja Incipio Workforce Solutionsin välillä

LOUISVILLE, Ky., 13. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — OrgVitals, yritys, joka tarjoaa uusinta teknologiaa jatkuvaan työntekijöiden palautteeseen, tarjoaa ennakoivia oivalluksia ja parannettuja analyyseja organisaatioille varmistaakseen, että niiden organisaatiokulttuuri kukoistaa. Tätä vahvistaa entisestään kumppanuus Incipio Workforce Solutions -yrityksen kanssa, joka paikantaa, palkkaa ja säilyttää huippuosaajia useilla toimialoilla yhdistämällä työnantajabrändäyksen, henkilöstöresurssit ja hakijoiden rekrytointiponnistelut. Yhdessä he auttavat yrityksiä voittamaan kipupisteensä ja auttavat jokaista asiakasta löytämään terveellisimmän tavan parantaa yrityskulttuuriaan. Kysyimme Charley Miller, OrgVitalsin toimitusjohtaja, mitä jotkut näistä kipupisteistä ovat. Hän sanoi: “Kestävä korkea suorituskyky yksilöille ja organisaation tehokkuus, merkittävän kulttuurin kehittäminen rekrytointiedun saavuttamiseksi ja korkeasti koulutettujen ja huippulahjakkuuksien pitäminen.”

Tämä kumppanuus käsittelee aluksi ja arvioi jatkuvasti organisaatiosi kulttuuria ymmärtääkseen, kuinka työstressi vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin ja heikentää kestävää suorituskykyä. Mark HandleyThe Navigator of Incipio, sanoi: “Ennen kuin voit laatia suunnitelman organisaation kulttuurin parantamiseksi, tarvitset tarkat ja oikea-aikaiset tiedot, joiden avulla voit arvioida nykyisen kulttuurin vahvuudet ja mahdollisuudet. OrgVitalsin avulla voimme tehdä sen. Sen lisäksi, että heidän työntekijöiden palautetyökalujen tarjoama erittäin tehokas diagnostiikka, joustavuus ja nopea käyttöönotto mahdollistavat Incipion ja asiakkaidemme mahdollisuuden seurata ratkaisujemme ja ponnistelujemme edistymistä ja vaikutuksia.”

Sinun tulee jatkuvasti työskennellä terveen kulttuurin ylläpitämiseksi, keskittyen jokaisen ihmisen tarpeisiin ja luomalla myönteisten vaikutusten aaltoilua organisaatiossasi! Palaute on kriittistä jokaisesta tällä planeetalla olevasta prosessista, tehtävästä, henkilöstä, suhteesta ja järjestelmästä. Palautteen ja sen tarjoamien tietojen avulla voimme määrittää, mitä organisaatio tarvitsee sekä alkuvaiheessa että pitkällä aikavälillä. Mark sanoo: “OrgVitalsin tarjoamat tiedot ovat kriittinen alustava ja jatkuva mittaus organisaation kulttuurin, ihmisten ja prosessien terveydelle.” Paranna ja ylläpidä yrityksesi kulttuuria OrgVitalsin ja Incipio Workforce Solutionsin avulla.

Tietoja OrgVitalsista

OrgVitals tarjoaa toimivan, ennakoivan analyysin helposti sulavissa raporteissa työntekijöiden kokonaisterveydestä. Lue lisää.

Tietoja Incipio Workforce Solutionsista

Incipio tarjoaa asiantuntijapalveluita työvoiman suuntaamisessa, hakijoiden rekrytoinnissa, työnantajabrändäyksessä ja HR:ssä. Lue lisää.

Molley Ricketts
502.544.3706
[email protected]

LÄHDE Incipio Workforce Solutions

.

Leave a Comment