“Seuraa sydäntäsi, luota koulutukseesi”

CU Denverin 14. toukokuuta alkavassa kevätseremoniassa oli ensimmäinen henkilökohtainen, perinteinen kevätseremonia kolmeen vuoteen, ja siinä esiintyi puhuja, joka ilmentää epätavallista, kimmoisaa ja määrätietoista ilveshenkeä. CU Denver Business Schoolin alum ja kuuluisa seinämaalaustaiteilija Thomas Evans, alias Detour, puhuivat tämän vuoden yli 2 200 opiskelijan valmistuvalle luokalle ikonisella Tivoli Quadilla, jota seurasi lähes täydellinen kevätsää ja turmeltumaton tausta Denverin keskustan horisonttiin.

Tämän vuoden yli 2 200 opiskelijan valmistuva luokka edusti 21 maata 19–78-vuotiaiden välillä, ja siihen kuului 882 ensimmäisen sukupolven opiskelijaa ja 117 veteraania. Valmistuneet voittivat maailmanlaajuisen pandemian ja osoittivat menestystä yhtenä lähihistorian haastavimmista ajoista, kansleri Michelle Marks sanoi.

“Teistä tulee arkkitehteja, taiteilijoita, yrittäjiä, insinöörejä, opettajia, terapeutteja, terveydenhuollon työntekijöitä, sosiaalityöntekijöitä, pormestareita ja paljon muuta”, Marks sanoi valmistuneille. “Tulevaisuutemme määrää teidän jokaisen intohimo ja tarkoitus. Ja tiedän kaikesta, mitä olen nähnyt, kuullut ja lukenut saavutuksistasi vuosien varrella, että tulevaisuus on erittäin, erittäin valoisa.”

Kansleri Michelle Marks seisoo kevään 2022 ylioppilastutkinnon kanssa.

Tutkinto on yksi monista menestyksen työkaluista

Vuonna 2008, kun Evans istui samalla paikalla kuin ennen häntä valmistuneet, hän ei tiennyt, että hänen tutkintonsa olisi yksi monista työkaluista ja päätöksistä, jotka vaikuttaisivat hänen uraansa. Hän aloitti ensin mainontatyön Wyomingin liikenneministeriössä, jossa hänen ensisijaisena tehtävänsä oli löytää kuvia satunnaisista hevosilla ratsastavista ihmisistä, hän sanoi. Hän tunsi itsensä tyydyttämättömäksi, ja hän erosi ja yritti liittyä laivastoon, mutta epäonnistui loukkaantuneen polven vuoksi. Vaikka hän tunsi itsensä masentuneeksi, hän jatkoi taiteen tekemistä keittiössään, koska se toi hänelle iloa, hän sanoi.

Thomas Evans pitää kevään 2022 avajaispuheen 2 200 valmistuneelle ja heidän läheisilleen.

Denverissä Evans törmäsi voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon, joka työskenteli Tansaniasta, ja sivuprojektina hän alkoi lahjoittaa taideteoksia varainkeräyksiin. Evans sanoi, että hänen päätöksensä liittyä voittoa tavoittelemattomaan järjestöön muutti hänen elämänsä. “Yhdessä varainkeruutilaisuudessa kysyin heiltä, ​​voisinko merkitä heidän kanssaan heidän seuraavalle sponsorimatkalleen Tansaniaan”, Evans sanoi. “He saivat minut yhteyden toiseen voittoa tavoittelemattomaan järjestöön, joka piti koulua maaseutukaupungissa nimeltä Orkeeswa, ja he kysyivät minulta, haluaisinko toimia vapaaehtoisena.” Hän myi osan omaisuudestaan ​​ostaakseen lentolipun, ja kaksi kuukautta myöhemmin hän “lensi paikkaan, jossa en ollut koskaan ennen käynyt saadakseen yhteyttä yhteisöihin, joiden olemassaolosta en tiennytkään”.

“Vietin suurimman osan ajastani swahilin opiskeluun, yrittäjyyden opettamiseen, koripallon valmennukseen ja mikä tärkeintä, taideteokseni avulla yhteydenpitoon ihmisten kanssa”, Evans sanoi. “Seitsemän kuukauden jälkeen palasin Denveriin ja tein päätöksen olla kokopäiväinen taiteilija.”

Evans korosti valmistuneille, että tutkinnon ei tarvitse rajoittua yhteen intohimoon tai polkuun. “Tein liiketoimintasuunnitelman ensimmäisenä päivänä, kun päätin olla kokopäiväinen taiteilija”, Evans sanoi. “Näin, kuinka yrityskoulutukseni voi auttaa minua taiteen parissa.”

Viisauksien sanoja kevään 2022 valmistumisluokkaan

Nykyään Evans on erikoistunut laajamittaiseen julkiseen taiteeseen, interaktiiviseen visuaaliseen aineistoon, muotokuviin, mukaansatempaaviin tiloihin ja luovaan ohjaamiseen. Se työskentelee korkean profiilin asiakkaiden, kuten Netflixin, kirjailijoiden ja kaupunkien, kanssa. Keväällä 2022 Evans maalasi CU Denverille kaksi seinämaalausta Learning Commonsissa ja Student Commonsissa sekä kolme seinämaalausta näytettäväksi CU Denverin rakennuksissa. Kumppanuuteen kuuluu seitsemän alumnia, elokuvantekijöistä lääketieteen ammattilaisiin, opettajiin, taiteilijoihin, poliitikkoihin ja kaupunkisuunnittelijoihin, jotka aloittivat CU Denverissä ja ovat vaikuttaneet Denverin yhteisöön paremmin.

Evans jätti kevään 2022 valmistumisluokan yksinkertaisilla mutta voimakkailla viisauden sanoilla:

1 Suhteet ovat kaikki kaikessa. Elämässä eteenpäin pääseminen ei riipu vain siitä, mitä tiedät ja kenet tunnet, vaan myös siitä, kuka tuntee sinut.

2. Suljetut suut eivät saa ruokaa. Kerro toiveistasi ja tarpeistasi, koska kukaan ei tee sitä puolestasi.

3. Aloittaa. Mitä tahansa haluat tehdä, aloita vain.

4. Sano kyllä ​​ja ota selvää. Meillä on tapana psyykoida itsemme mahdollisuuksista, koska uskomme, että meillä ei ole pätevyyttä tai taitoja tehdä sitä.

5. Ei anteeksipyyntöjä. Hallitse asioita, jotka voit.

“Kun elät intohimoasi, jokainen päivä on uskomaton siunaus ei vain sinulle vaan ympärilläsi olevalle maailmalle, koska annat maailmalle parhaan version itsestäsi”, Evans sanoi. “Seuraa sydäntäsi, luota vaistoihisi, luota koulutukseesi. Koska mikään tässä maailmassa ei voi estää sinua.”

Leave a Comment