Seattle käyttää 1 miljoonan dollarin elvytysvaroja pitääkseen merenkulkukoulutuksen pystyssä | Washington

(The Center Square) – Seattlen kaupunginvaltuuston jäsen Tammy Morales mainitsi kertaluonteisen rahoituksen American Rescue Plan Actista, jotta se auttaisi ylläpitämään Seattlen meriakatemian toimintaa.

Osa miljoonasta dollarista tarjotaan Seattlen korkeakouluille alirahoitusta Seattlen meriakatemian toimintaa varten tulevana lukuvuonna. Loput varat kohdennetaan yhteisön tavoittamiseen ja rekrytointiin SMA:n kautta.

Akatemia tekee yhteistyötä Seattle Public Schoolsin kanssa Maritime Vessel Operations Program -ohjelmassa ja Advanced Manufacturingin kanssa, joka on osa Seattle Public Schoolsin Seattle Skill Centeriä.

Moralesin rahoitus on ainoa rahoitus, joka on omistettu Seattle Collegesin merialusten toimintaohjelman ylläpitämiseen, koska Seattlen kaupunginvaltuuston mukaan SMA ei ole saanut yksityisiä dollareita.

“Olen innoissani varmistaessani kriittisen puutteen rahoitusta tukemaan Seattle Collegen meriakatemian ja Seattle Public Schoolsin merialustoimintaohjelmaa lukuvuonna 2022-2023”, neuvoston jäsen Morales sanoi perjantaina antamassaan lausunnossa. “Näiden ohjelmien toiminnassa pitäminen lisää merenkulkualan korkeapalkkaisia, ammattitaitoisia töitä etsivien nuorten mahdollisuuksia saada koulutusta. Työt, jotka tarjoavat vakaan työpaikan ja hyvän urapolun”

Washingtonin kuvernööri Jay Inslee hyväksyi tuen.

“Meriliikenne on yksi Washingtonin osavaltion ydinteollisuudesta, mutta sen tulevaisuus on epävarma, kun kamppailemme pätevien merenkulkijoiden puutteen kanssa. SMA avaa opiskelijoille ovia upeiden uramahdollisuuksien avaamiseen vesillä ja on Washington State Ferries -tiimimme arvostettu kumppani”, Inslee sanoi.

Perjantaina julkistettu rahoitus tulee SMA:lle, kun Seattlen lauttajärjestelmän kuljettajat joutuvat pitkiin odotuksiin ja perumaan matkansa lauttatyöntekijöiden puutteen vuoksi.

Seattle Collegen liittokansleri Shouan Pan sanoi, että miljoona dollaria auttaa tässä asiassa, koska opiskelijat saavat koulutusta, jota tarvitaan Seattlen merenkulkualan työskentelyyn.

“Kun me Seattle Collegessa kamppailemme sen kanssa, kuinka jatkaa kriittisen koulutuksen tarjoamista suuren budjettivajeen edessä, olen innoissani siitä, että Seattlen kaupunki ja kaupunginvaltuusto uudelleenohjaavat varoja budjettivajeemme kuromiseen”, Pan sanoi. ”Tämä rahoitus antaa meille mahdollisuuden vastata lyhyen aikavälin tarpeisiin, kun etsimme yhdessä valtion ja merenkulkualan kanssa pidemmän aikavälin ratkaisuja.

Washington State Ferries aloitti yhteistyön SMA:n kanssa viime kuussa tarjotakseen 90 päivän palkallisen työharjoitteluohjelman SMA:n ilmoittautuneille saadakseen kokemusta ennen merenkulkualan työllistymistä.

Osavaltion korkein oikeus vahvistaa Washingtonin kannabiksen DUI-lain

.

Leave a Comment