Perry Center juhlii 100-vuotista koulutusta Grand Blancissa

GRAND BLANC, MI – Grand Blanc juhli 100-vuotista koulutusta Perry Centerissä yhteisön jäsenten, opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Lauantaina 14. toukokuuta 100-vuotisjuhlaa juhlittiin Perry Centennial Pavilionin virallisella nauhan leikkaamisella, ruoka-autoilla, opiskelijoiden opastetuilla kierroksilla rakennuksessa ja tilaisuudella keskustella vanhimman elävän Grand Blancista valmistuneen Mary Evatt Gainorin kanssa.

“Tänään juhlimme Perry Centerimme 100-vuotisjuhlaa”, sanoi Grand Blancin koulujen superintendentti Trevor Alward. “Se avattiin 9. tammikuuta 1922, mutta halusimme odottaa lämpimämpää säätä juhliaksemme paikkakuntamme kanssa. Se on jotain, jota koko piirimme juhlii, koska meillä on pitkät perinteet huippuosaamisesta. Olemme innoissamme voidessamme kunnioittaa tätä historiaa ja viedä eteenpäin tulevaisuuteen.”

Tilaisuudessa yhteisön jäsenet olivat tervetulleita luokkahuoneisiin, joissa esinauhoitettuja alumnihaastatteluja toistettiin, jotta uudet opiskelijat voisivat kuulla koulunsa historiaa.

103-vuotiaana Gainor tuli Perryyn ja tapasi opiskelijoita ja muita alumneja jakaakseen henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan Perryssä.

Gainor ei vain valmistunut Grand Blanc -kouluista, vaan hän myös opetti englantia Grand Blancin yläkoulun opiskelijoille suurimman osan urastaan.

”On ihanaa palata käymään ja nähdä, että rakennukset ovat edelleen pystyssä. Kuinka tärkeää koulutus on ja on tärkeää, että jokainen sukupolvi tarttuu edellisen sukupolven kädestä ja saa tietyt perinteet ja asenteet jatkumaan vuosisatoja”, Gainor sanoi.

Opiskelijoiden johtaman kiertueen jälkeen rakennuksessa osallistujat osallistuivat ulkopeleihin, aktiviteetteihin ja mahdollisuuteen kävellä ja nähdä Perry Centennial Pavilion.

Aivan Perry Centerin ulkopuolella sijaitsevan 20 neliön paviljongin, jossa on piknikpöytiä, penkkejä ja puutarhasänkyjä betoniperustuksineen, rakentaminen maksoi 50 000 dollaria. Paviljonki on tulevina vuosina käytössä ulkoluokkahuoneena.

Lähes 100 Grand Blancin lukiolaista osallistui Grand Blancin yhteisökoulujen historian uusimpaan osaan.

Perry Center sai historiallisen merkin vuonna 2013 Michigan Historical Commissionin kautta. Rakennuksessa toimii tällä hetkellä Perry Innovation Center luokilla 2-8, Lastenpuutarha, Opetussuunnitelmaosasto ja Teknologiapalvelut.

“Niin kauan kuin lapsia on, koulu on yhteisön toiminnan sydän”, Gainor sanoi.

Leave a Comment