Perheperinne: Jacksonin piirikunnan superintendentin poika liittyy koulutusriviin

JACKSON COUNTY MI – Denneyn sukupuussa on useita kouluttajia.

John Denney on Hanover-Hortonin koulupiirin superintendentti. Hänen vaimonsa Stephanie on toiminut esikoulun opettajana vuosikymmeniä. Molempien äitien on työskennellyt kouluissa ympäri Jackson County.

Sunnuntaina seuraava haara aloittaa uransa.

Evan Denney, Johnin ja Stephanien poika, valmistuu 15. toukokuuta kasvatustieteiden kandidaatin tutkinnosta Concordia Universitystä Ann Arborissa. Hän valmistui kristillisessä korkeakoulussa kolmessa vuodessa.

“Olen ollut niin monien opettajien ympäröimänä siitä lähtien, kun olen muistanut”, sanoi Evan, joka juhlii myös 21-vuotissyntymäpäiväänsä sunnuntaina ja muistelee menneensä nuorena isänsä luo äitinsä luo isoäitinsä luokkiin yhdessä päivässä.

“Olen nähnyt opettajien positiivisen vaikutuksen opiskelijoihin ja miten he voivat vaikuttaa”, hän sanoi.

Evan aloitti koulun Columbian koulupiirissä ja valmistui Hanover-Horton High Schoolista isänsä piirissä. Hänen kiinnostuksensa yhteiskuntaoppiin ja sen muille opettamiseen alkoi hänen 12-vuotiaana, isä kertoi.

“Opettaminen on ehdottomasti veressä”, John sanoi. “Hän on aina ollut kiinnostunut historiasta ja politiikasta ja maantiedosta ja sellaisista asioista, joten en ollut yllättynyt nähdessäni, että hän päätyi siihen.”

Evanin tutkinto keskittyy yhteiskuntaoppiin, ja hän etsii parhaillaan opetustyötä Jackson Countyn alueelta ollakseen lähellä kotia. Perheyhteyksistä huolimatta hän ei koskaan tuntenut olevansa työnnetty opettajan ammattiin, Evan sanoi, mutta hän pyrki jäljittelemään isänsä “tasapäistä” käytöstä.

“Hän on vain ilmiömäinen johtaja ja hän on tehnyt niin hienoa työtä Hannoverin kanssa”, Evan sanoi. “Näen, että minulla on paljon samoja ominaisuuksia kuin hänellä, joten tiesin, että voisin olla myös hyvä opettaja.”

Concordia vetosi Evaniin kauniin kampuksensa ansiosta Geddes Roadin varrella Ann Arborissa sekä käytännön koulutusohjelmansa ansiosta, hän sanoi. Hänen isänsä tuli myös vaikuttuneena.

“Olin vaikuttunut näkemästäni heidän opettajiensa koulutusohjelmansa pelkästään sen perusteella, miten he ovat sen perustaneet ja kuinka he tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuksia opettaa ennen kuin he lähtevät maailmalle”, John sanoi. “Se ei ole vain lukemista.”

Liittyvät: LEGOt eivät ole vain lapsille. He ovat avainasemassa Michiganin yliopiston terapiaohjelmassa

Concordia teki hyvää työtä osoittaessaan, kuinka luokkahuonetta tulee “johtaa ja hallita”, Evan sanoi. Hän sanoi, että kyse ei ollut vain opetettavan aineen tuntemisesta, ja henkilökohtainen opetus auttoi suuresti.

“Et tule saamaan loistavaa oppimisympäristöä, kun olet luentosalissa, jossa 200 tai 300 lasta yrittää oppia olemaan hyvä opettaja”, hän sanoi.

Evan valmistui kolmessa vuodessa lukion kaksoisilmoittautumisesta johtuen ja ansaitsi hänelle melkein koko vuoden opintopisteitä ennen kuin hän pääsi edes Concordian kampukselle. Tämä on erityinen ylpeyden aihe hänen isälleen, joka myös ihmettelee, kuinka hänen poikansa näyttää välinpitämättömältä koulutusuran haastavammista puolista.

“Kun hän oli fuksivuosillaan, en ollut 100% vakuuttunut siitä, että hän oli hyvä näkökulma hänelle”, John sanoi. “Siihen aikaan, kun opettajien eläkkeitä “sopeutettiin” poliittisesti korrektiksi. Sanoisin hänelle: “sinun on tiedettävä, mihin olet ryhtymässä.””

Huolimatta kaikista haitoista Evan kertoi isälleen, että opettaminen oli hänen kutsumuksensa.

“Tämän hän tiesi haluavansa tehdä, eikä hän epäröinyt”, John sanoi.

Evanille tässä nuoressa uransa vaiheessa raha ei ole suurin prioriteetti.

“Jos joku lähtee opettamaan rahan takia, hän tekee sen vääristä syistä”, Evan sanoi. “Pidän enemmän siitä, millaisen vaikutuksen teen näihin lapsiin ja kuinka autan heitä oppimaan ja kasvamaan.”

Hänen tämänkaltaisen näkökulmansa saa Evanin isän loistamaan ylpeydestä, sillä hän tietää, että hänen poikansa ottaa perheammatin viestikapula ja juoksee sen mukana.

“Hänestä tulee helvetin hyvä opettaja”, John sanoi. “Jokin alue on onnekas voiessaan palkata hänet.”

Lue lisää MLivestä:

Professori, joka toi juutalaisen opinnot Itä-Michiganiin, jää eläkkeelle 38 vuoden jälkeen

100 vuotta kukkii: Pionipuutarhan historiallinen vuosipäivä sisältää useita tapahtumia

Sähköinen, autonominen linja-auto debytoi Michigan State Universityssä

Leave a Comment