Penguins Have No Business Winning Game 7…Mutta älä sulje pois sitä

Pittsburgh Penguins puhuu paljon siitä, kuinka sitkeitä he ovat, kuinka he pystyvät voittamaan jopa äärimmäisiä vastoinkäymisiä.

Ne ovat oikeassa, molemmissa asioissa. Heidän on täytynyt todistaa se paljon useammin kaudella 2021-22 kuin mikään joukkue välittäisi.

Mutta mikään haaste – eikä asetelma – ei ole ollut yhtä pelottava kuin se, jonka he kohtaavat sunnuntai-iltana avauskierroksen pudotuspelisarjansa 7. pelissä New York Rangersia vastaan ​​Madison Square Gardenissa.

Heidän on pakko taistella vastustajan kanssa, jota ruokkii peräkkäisistä voitoista syntynyt luottamus, jota turbottaa rauhallisimmillaan raivostuva yleisö ja jolla on maalivahti, joka on ollut paljon taitavampi pysäyttämään. kiekkoa kotona kuin hän oli PPG Paints Arenalla.

Ja Penguins saattaa tehdä sen maalivahtilla, joka ei ole pelannut kuukauteen, ja ykköskeskuksen kanssa, joka luultavasti toimii alle 100 prosentilla sen jälkeen, kun Rangers oli ajanut sarjassa ajoissa.

Mikä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, on heille paras tapaus.

(Muista, että jos he pääsivät kierrokselle 1 hyvällä onnella, se ei ole juurikaan tyhjentynyt kuuden pelin aikana.)

Pääseekö tähtimaalivahti Tristan Jarry, joka murtui luun jalkastaan ​​14. huhtikuuta, alkuun Louis Dominguesta, joka näyttää viime aikoina siltä kuin hän olisi tullut syvyyskaavion kolmanneksi rehellisesti?

Ja jos Jarry, jolla ei ole ollut mielekästä harjoittelua loukkaantumisen jälkeen, pelaa, voiko hän realistisesti odottaa pystyvänsä käsittelemään tehokkaasti Chris Kreiderin, Artemi Panarinin ja Mika Zibanejadin kaltaisia ​​epävakaa hyökkäyspeliä? Vaikuttaa hirveän isolta kysymykseltä.

Sama koskee Sidney Crosbyn luottamista – olettaen, että hänellä on lupa osallistua – että hän saa välittömästi takaisin muodon, joka hänellä oli ennen kuin New Yorkin puolustaja Jacob Trouba päätti haudata kyynärpään kalloonsa pelin 5 toisen erän lopussa.

Se oli selvästi tämän sarjan keskeinen hetki. Kun Trouba voitti Crosbyn, Penguinsilla oli 3-1-etu sarjassa ja 2-0-johto pelissä 5.

Nyt New York on voittavan sarjan partaalla ensimmäistä kertaa vuoden 2017 jälkeen.

Melkoinen sattuma, vai mitä?

Vammojen hoitaminen on osa haastetta voittaa mestaruus tässä liigassa; ei pitäisi olla tekemisissä parhaalle pelaajalle kohdistetun henkilön kanssa ilmeisen ilkeämielisesti.

Crosbyn ja Jarryn – tai jopa yhden heistä – paluu antaisi heidän joukkuetoverilleen psykologisen sysäyksen. Ensimmäisen pelin ensimmäisessä erässä loukkaantuneen Rickard Rakellin saaminen olisi myös mukava plussa.

Ja historia saattaa antaa heillekin aihetta optimismiin: Pittsburgh Penguinsin kaikkien aikojen ennätys Games 7:ssä vieraspeleissä on 6-0.

Tietenkin, vaikka tämä tilasto on katseenvangitsija, sillä ei ole konkreettista vaikutusta sunnuntaihin.

Ehkä se on heijastus kulttuurista ja hellittämättömästä menestymisen halusta, joita franchisingissa on ollut toisinaan sen olemassaolon aikana, mutta se ei ole ikään kuin se olisi sivutuote geenistä, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Pingviinien pelaajat.

Jos Rangers lopettaa tämän sarjan – ja kaikkien loogisten mittareiden mukaan heidän pitäisi – Trouban pitäisi katapultoida Conn Smythe Trophyn varhaisten kilpailijoiden listan kärkeen.

Toki hän on vain kakkosparipuolustaja, joka on pidetty ilman pistettä neljässä kuudesta ensimmäisestä ottelusta, mutta kukaan liigassa ei ole vaikuttanut sarjan lopputulokseen enempää kuin Trouba.

Jos hän ei olisi mennyt Crosbyn perään, Penguins olisi viettänyt viimeiset päivät lepäämällä ja valmistautuen kohtaamaan Carolinan tai Bostonin toisella kierroksella.

Sen sijaan he kohtaavat nyt erittäin todellisen mahdollisuuden viidennelle peräkkäiselle sarjatappiolle, joka ulottuu vuoden 2018 toiselle kierrokselle.

Älä erehdy, New York on laadukas joukkue, ja sen pitäisi parantua seuraavien kausien aikana, ellei palkkakatto horjuta sitä. Vaikka Rangers ei vielä näytä todelliselta Cup-ehdokkaalta, sillä sen ytimeen kuuluu Adam Fox, Igor Shesterkin ja Panarin, heistä voi helposti kehittyä sellainen lähitulevaisuudessa.

Ei ole häpeä hävitä paras seitsemästä tämän kaliiperin seuralle; Olisi sääli, jos Penguinsin ytimen, Evgeni Malkinin, Kris Letangin ja Crosbyn, olisi tämä merkittävä 16 vuoden toimintansa viimeinen esitys.

Tämä oli sarja, jonka he olisivat voineet – ja niiden olisi pitänyt – voittaa.

Tietenkään se ei ole vielä ohi, ja historia kertoo meille, että pingviinit saattavat vain löytää tavan saada se tapahtumaan.

Ehkä Jarry vastaa Marc-Andre Fleuryn Game 7 -roolisankareista Washingtonia ja Detroitia vastaan ​​vuonna 2009, tai joku epätodennäköinen kaveri tekee jatkoajan sarjan voittajan, kuten Darius Kasparaitis teki Buffaloa vastaan ​​vuonna 2001.

Ja tietysti Crosby saattaa olla takaisin kokoonpanossa ja pystyä viemään pelinsä välittömästi harvinaiselle tasolle, jonka hän oli jatkuvasti saavuttanut viiden ensimmäisen pelin aikana, ennen kuin Trouba päätti, että oli aika erottaa hänet aisteistaan.

Jos näin tapahtuu, Crosby voisi melkein yksin käynnistää joukkueensa toiselle kierrokselle.

Kaikki tämä on mahdollista, vaikka se ei olisikaan tapa lyödä vetoa.

Toisaalta Pingviinit ovat osoittaneet useita kertoja viime syksyn jälkeen, että huonot olosuhteet tuovat usein esiin heistä parhaat puolet.

Logiikka sanoo, että heidän kauden pitäisi päättyä sunnuntai-iltana.

Historia – sekä kaukainen että uusi – viittaa siihen, että lopputulos ei ole vielä ratkaistu.

Leave a Comment