NNY Business -lehden 20 alle 40-vuotiasta saajaa juhlittiin Hilton Garden Innissä | Liiketoimintaa

WATERTOWN — Vuoden 2021 NNY Business 20 alle 40 -luokkaa juhlittiin perjantai-iltana Hilton Garden Inn -juhlasalissa.

Huone oli täynnä 20 pöytää ja jokaisessa kahdeksan tuolia. Neljä televisiota näytti pyöriviä kuvia 20 alle 40-vuotiaasta palkinnon saajasta.

“On etuoikeus tehdä tämä”, sanoi Holly C. Boname, NNY Magazinesin toimittaja ja suunnittelija sekä Johnson Newspaper Corp.:n PR-päällikkö.

Pääpuhujana oli ABC 50:n Alex Hazard, joka sanoi olevansa hieman yllättynyt, kun hän sai puhelun ja sanoi kirjoittaneensa puheensa elliptiseen muotoon käyttämällä puhe-tekstiä.Alex Hazard, ABC 50 -juontaja, pitää pääpuheen NNY Business -lehden 20 Under 40 -palkinnoissa Hilton Garden Innissä perjantai-iltana Watertownissa. Kara Dry/Watertown Daily Times
“Olin miettinyt sitä paljon ja mitä johtajuus on ja mitä se merkitsi minulle”, hän sanoi. “Minun piti päättää, mitä se merkitsi minulle, mutta sitten mitä se merkitsisi vastaanottajille, ja yritin yhdistää nämä kaksi.”

Hazard, joka on homo, sanoi puheessaan, että edustuksilla on väliä ja että hän näkee edustuksen 20 alle 40-vuotiaana vastaanottajassa. Hän lisäsi, että hän näki edustuksen televisiossa lapsena eikä ymmärtänyt täysin sen tärkeyttä, mutta hän ymmärsi, että nuo ihmiset “edustivat jotain, mitä halusin”.

“Samalla tavalla, Chris Marshall, edustat Brysonille, pojallesi, jota olen kasvanut rakastamaan, että isä voi olla pomo ja niin voi hänkin”, hän sanoi. “Samalla tavalla, Mykel (Myrick), osoitit pohjoisen maan lapsille, että värilliset ihmiset voivat olla paikallisessa mediassa, mitä näemme harvoin, paikallisessa ja jopa kansallisessa mittakaavassa. Ja olen varma, että teillä kaikilla on omat tarinanne siitä, ketä katsoitte, tietääksenne, että voisitte tehdä juuri sen, mitä teet täällä tänään.”

Mr. Hazard puhui tapahtumista, jotka ovat muokanneet hänen elämäänsä – hänen äitinsä pakotti hänet tekemään aamuilmoitukset kouluun ja meni Brasiliaan Rotary Clubin vaihto-oppilaaksi. Mutta yksi tapaus jäi hänestä todella mieleen.

“Tein kalaperunoista paikan paaston aikana eräässä kirkossa, ja minulle kerrottiin, etten ollut tervetullut”, hän sanoi. “Olin ruokakaupassa, ja joku sanoi minulle, että olen pedofiili. Olin maalaisklubilla, ja joku kertoi minulle, että he halusivat minun kuolevan ja että hän ei pelkää tehdä sitä omin käsin kävellessäni autolleni, joten minun on parempi olla varovainen. Sillä hetkellä tajusin, etten ole fyysisesti kelvollinen suojelemaan itseäni… Kuten luultavasti arvasit, nämä hetket tapahtuivat julkisesti, koska olin homo, mutta jätin tarinasta pois sen, että ne tapahtuivat lyhyen vuoden aikana, kun muutin. Keski-Pennsylvaniaan… tuo tappouhkaus oli elämäni muuttava hetki.”

Hän sanoi, että saatuaan tappouhkauksen hän laihtui 85 kiloa, alkoi puhua julkisesti seksuaalisuudestaan ​​ja muutti takaisin pohjoiseen maahan.

“Täällä pohjoisessa maassa emme kiusaa ihmisiä, kun he kamppailevat, vaan rohkaisemme heitä”, Mr. Hazard sanoi.20 Alle 40 loistaa

Vasemmalta 2021 20 Alle 40-vuotiaat voittajat, tohtori Asim Kichloo, Jessica Blair, Christopher Marshall, Nicole Caldwell, Mykel “Quince” Myrick, Catherine Bennett, Josh Leviker, Jeffrey Kimball, McKenzee Fisk-Kamide, Meredith Taylor Renzi-Falge, tohtori Corey Campbell, Lisa Virkler, Jordan Jones, Matthew Turcotte ja Andrew Boulter NNY Business -lehden 20 Under 40 -palkinnoissa Hilton Garden Innissä perjantai-iltana Watertownissa. Voittajat eivät kuvassa: Jason Hendricks, William Trithart, tohtori Jennifer Nightingale. Kara Dry/Watertown Daily Times
Vuoden 2021 20 alle 40 -luokkaan kuuluvat Catherine Bennett, Milkweed Tussock Tubers; Jessica Blair, Watertown Cityn koulupiiri; Andrew Boulter, Watertown Savings Bank; Nicole Caldwell, Better Farm/betterArts & Stacker; Corey Campbell, Jefferson Community College; Jason Hendricks, H3 Designs LLC; McKenzee Fisk-Kamide, GYMO Arkkitehtuuritekniikka ja maanmittaus; Jordan Jones, CREDO-yhteisökeskus riippuvuuksien hoitoon; ja tohtori Asim Kichloo, Samaritan Medical Center.

Tunnustettiin myös Jeffrey Kimball, Northwestern Mutual; Josh Leviker, Barret Paving Materials Inc.; Christopher Marshall, lukion kuvernööri; Mykel (Quince) Myrick, Tunes 92.5 ja Holdown Upstate; Dr. Jennifer Nightingale, maaseudun eläinlääkäriklinikka; Suzanne Renzi-Falge, Roswell P. Flower Memorial Library; Cheyenne Steria, Lewisin piirikunnan talouskehitys / Luonnollisesti Lewis; Meredith Taylor, Hiring Heroes Military Spouse Professional Network; William Trithart, Big Spoon Kitchen; Matthew Turcotte, North Shore Solutions ja U Store; ja Lisa Virkler, Lewis County and Samaritan Medical Center.

Mr. Hazard sanoi, että vastaanottajat edustavat pohjoisen maan parhaita ja että he näyttävät seuraavalle johtajien ryhmälle, että heistäkin voi tulla yhteisön johtajia.

“Koska edustus merkitsee, ystävällisyys, muiden palveleminen ja myötätunto ovat tärkeitä, johtajuus on tätä, ja jos teet näitä asioita, joita jokainen tämän palkinnon voittaja tekee, olet tärkeiden asioiden johtaja”, hän sanoi.20 Alle 40 loistaa

Alex Hazard, ABC 50 -juontaja, pitää pääpuheen NNY Business -lehden 20 Under 40 -palkinnoissa Hilton Garden Inn -hotellissa perjantai-iltana Watertownissa. Kara Dry/Watertown Daily Times
20 alle 40-vuotiaan palkintoa jaetaan vuosittain ihmisille, jotka ovat esimerkkinä siitä, mitä tarkoittaa olla nuori johtaja pohjoisessa, ja se on ollut NNY Business -lehden vuotuinen perinne yli vuosikymmenen ajan.

“Minulle on kunnia saada antaa tämä palkinto yhteisön ihmisille, jotka vaikuttavat joka päivä”, Boname sanoi. “Minulle on hämmästyttävää, kuinka paljon lahjakkuutta olen voinut todistaa viimeisen kuuden vuoden aikana tämän palkinnon jakamisesta.”

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment