Narutosta Sonic the Hedgehogiin, viisi parasta popkulttuurin tennarien yhteispeliä

Viime vuosina jotkin suosituimmista lenkkarijulkaisuista ovat saaneet inspiraationsa suosituimmista TV-ohjelmista, elokuvista ja animeista menneisyydestä ja nykyhetkestä.

Elokuvien ja animen lisäksi suuria verkkosarjoja, kuten Valtaistuinpeli, Vieraita asioita, Raharyöstö, ja muut työskentelevät nyt urheiluvaatteiden jättiläisten, kuten Niken, Adidaksen, Reebokin ja PUMAn, kanssa. Nämä yhteistyöt jännittävät aktiivisesti kenkämarkkinoita.

Jalkineyritykset eivät ole vain tavoittamassa popkulttuuria, vaan myös vastakkainen pää on saanut vastaavaa palautetta.

Tyylimiehiä ja popkulttuurin faneja, jotka ovat helposti innostuneet sekä nykyhetkestä että nostalgisuudesta, odottavat innolla kenkäkumppanuuksia. Tästä syystä hienot jalkineiden yhdistelmät, olivatpa ne animen inspiroimia kenkiä tai TV- ja elokuvateemaisia ​​potkuja, epäonnistuvat harvoin.

Jos pidät popkulttuurista, tämä lista on sinua varten, sillä olemme koonneet yhteen parhaista popkulttuurin tennarien yhteistyöprojekteista.


Viisi kiehtovaa popkulttuurin lenkkariyhteistyötä

1) naruto x Jordan Zion 1

Huhtikuussa 2022 Pelicansin Zion Williamson teki yhteistyötä Niken Jordan-merkin kanssa luodakseen uuden kokoelman Jordan Zion 1 -siluetteja. Kaksikko, jonka seuraan liittyi edelleen erittäin haluttu Naruto Shippudenjohti kolmeen uuteen malliin, jotka perustuvat japanilaiseen mangasarjaan.

Kolme uutta versiota Zion 1 -siluetista lanseerattiin malliston kenkäsarjan alla. Kaikki kolme sävyä ovat ainutlaatuisia tulkintoja Naruton erilliset merkit.

Ensimmäinen pari, nimittäin naruto x Jordan Zion 1 SP “Six Paths Sage” on kokoelman ihailtavin osa. Näissä tennareissa oli oranssi ja keltainen rakenne. Naruton Six Paths Sage -tila inspiroi näitä tennareita.

Syvyyden lisäämiseksi kengän takana oli graafinen kuvio, joka oli samanlainen kuin päähenkilön takissa kuuden polun salviatilassa.

Teetä naruto x Jordan Zion 1 SP “Six Paths of Madara” on kokoelman toinen värimaailma. Valkoisen/yliopistonpunaisen/mustan sävyillä muokattu pariskunta esitteli Naruton Rinne Sharingan dojutsua kielilappuillaan. Tennarit on koristeltu mustavalkoisella sekaisin kuvioinnilla ja kauttaaltaan punaisella yksityiskohdilla.

Kolmas tyyli on nimeltään naruto x Jordan Zion 1 SP “Kurama Rage”. Tämä pari saapui ‘Black/Orange/Chile Red’ -sävyllä Naruton Kuramasta saaman voiman ohjaamana.

Kaikkia kolmea värivaihtoehtoa myyvät Niken verkkokauppasivustot sekä tietyt myyntipisteet. Jalkineiden malliston hinta on 130 dollaria.


2) sonic hedgehog x Fila

Sonic the HedgehogPARAMOUNT Pictures ja FILA herättivät henkiin ikoniset tennarit maailmankuulun siilin toisen piirteen julkaisun kunniaksi.

Elokuvastudiot ja kenkävalmistaja ilmoittivat yhteistyöstään 31.3.2022 kunniaksi Sonic the Hedgehog 2joka julkaistiin teattereissa 8. huhtikuuta Yhdysvalloissa.

Ray Tracer Evo x Sonic 2, pujottavat jalkineet, jotka ovat saaneet aikaan Sonicin kengät elokuvasta sonic siili 2loihtinut joukkue.

FILA on yhteistyössä Paramount Picturesin kanssa tuoda markkinoille Ray Tracer Evo x Sonic 2, unisex-slip-on lenkkarit, jotka ovat saaneet inspiraationsa ikonisesta Sonic-kengästä, joka nähdään elokuvassa Sonic the Hedgehog 2. Ray Tracer Evo x Sonic 2 on nyt saatavilla osoitteessa spr.ly/6019KQ2iv @Sonicmovie #Sonicmovie2 https://t.co/OGeoQfB3v8

Rohkea punainen nauhaton bootie oli koristeltu leveällä valkoisella raidalla, joka asetettiin sen päälle. Slip-ons, joissa oli paksut valkoiset pohjat, olivat suosittuja siili kultti.

Nämä leikkisät punaiset parit julkaistiin 110 dollarilla FILAn verkkokaupan kautta.


3) Nike x Vieraita asioita Cortez “OG Collection”

Vieraita asioita on jättänyt pysyvän vaikutuksen nykypäivän estetiikkaan, ja fanit kerääntyvät vintage-graafiseen t-paidaan, kevyeen denimiin, hauskoihin designpaidoihin ja paljon muuta.

Heinäkuussa 2019 Nike saavutti sarjan suosion ja lahjoitti faneilleen loistavat Cortez-lenkkarit “OG Collection” -yhteistyön puitteissa. Näiden kaksiväristen kenkien hinta oli 120 dollaria, ja niitä myytiin Niken verkkokaupoissa.

Päälliset valmistettiin yliopiston punaisella ja valkoisella materiaalilla, ja niissä käytettiin korkealaatuista nahkaa. Kenkien sileää punaista runkoa koristavat kauniisti valkoiset swoossit sekä kantapäät.

Kaikkein silmiinpistävä oli Nike x Vieraita asioita brändäys, joka asetettiin kielille.


4) Adidas x Eteläpuisto kokoelma

Adidas on ilahduttanut seuraajansa monilla popkulttuuritoimilla vuosien varrella. Vuoden 2022 yritys Eteläpuisto on varmasti saanut lenkkarimaailman henget kiinni. Dynaaminen kaksikko esitteli äskettäin valikoiman tennareita.

Comedy Central -sarja loi kuusi uutta kenkämallia tätä uutta yritystä varten, joita kaikkia ohjaavat sarjan erilaiset hahmot.

Forum Low, koripallovaikutteinen malli 1980-luvulta, pukeutui klassiseen nahkaan ja kirkkaisiin väreihin ja sai inspiraationsa keskeisen hahmon Cartmanin vaatteista.

NMD R1 V2 puolestaan ​​oli puettu turkoosiin ja hopeaan, värityyliin, jota leimaa Buttersin paha alter ego, professori Chaos. Turkoosipäälliset oli koristeltu hopeafolioelementeillä.

Kokoonpanossa Kyle Broflovski sai myös oman supertähden, joka tulee kirkkaan vihreänä ja satsumavärisenä, joka vastaa hahmon vetovoimaa.

Stan Smith, toinen Adidaksen klassikko, on uudistettu näyttämään Stan Marshin siniseltä ja punaiselta pöhkölippikseltä, jossa on loistava sininen nahkainen toppi ja punainen pohja. Ympäristöystävällisin niistä Eteläpuiston pakkauksessa, nämä on luotu useista uudelleenkäytetyistä materiaaleista, joiden yläosassa on vähintään 50 % kierrätettyä komponenttia.

Seuraavat olivat nämä NMD R1 -lenkkarit, jotka saapuivat kuuluisan hahmon Kennyn mandariinipuvun inspiroimana värinä. Ensiluokkaisissa neulepäällisissä on ruskeat nauhat ja punaiset yksityiskohdat sivuilla. Lisäksi sisäpuoli Eteläpuisto NMD R1 on tehty sumeiksi, samanlaisiksi kuin Kennyn ikonisen parkan vuori.

Forum Low AWESOM-O 4000 loisti kuin Cartmanin paperirobotti paha kaksois, joka päätti kokoelman. Mudanruskeat kengät on koristeltu hopeakoristeilla. Lisäksi ylhäällä on mustilla tehtyjä silmä- ja suuaiheisia kuvioita sekä kiharaisia, jousinauhaa.

Kaikki parit lanseerattiin yksinomaan Foot Lockerin kautta, ja hinnat alkavat 100 dollarista.


5) Adidas x Valtaistuinpeli

Adidas x Game of Thrones -yhteistyölenkkari (kuva Sportskeedan kautta)

Lue myös
Artikkeli jatkuu alla

Jokainen linjan kenkä sisälsi BOOST-välipohjateknologian rajattoman energiantuotannon saavuttamiseksi. Lisäksi Primeknit-päälliset tehokkaan suorituskyvyn takaamiseksi, kuuluisa kantapäätaskuri joustavuuden, tuen ja ylellisten materiaalien ansiosta täydensivät kenkiä. Jokainen tämän popkulttuurisen tennarien pari myytiin 180 dollarilla.


.

Leave a Comment