Miten kirjoitat hauskaa? STEVENS-urheilukeskus

Joell Kipfer on Midlandin Stevens’ Sports Centerin pääjohtaja.

Hänen miehensä Travis on palvelupäällikkö ja johtaa myös myyntiä. Joell, hänen veljensä, Bill Stevens, Jr, ja Mike omistavat yrityksen isänsä Bill Stevensin, Sr:n, ja hänen vaimonsa Debbien kanssa. Bill, vanhempi, perusti yrityksen.

Stevens’ Sports Center sijaitsee Airport Roadilla, joka näkyy USA-10-valtatieltä Midlandissa. He omistavat myös alkuperäisen liikkeen, Stevens’ Cycle Salesin, Huron Roadilla Bay Cityssä. Kahdessa liikkeessä on yhteensä 25 työntekijää. Molemmissa myymälöissä myydään Polaris-, Honda-, Suzuki-, Can Am-, Kawaski- ja Yamaha-tuotteita, mukaan lukien rinnakkain, mönkijät, moottoripyörät, skootterit, generaattorit, ruohonleikkurit, lumilingot ja voimalaitteet. Bay City -myymälä myy myös vesiskoottereita.

He huoltavat kaiken myymänsä, mukaan lukien öljynvaihdot, raskaan huollon, renkaat ja “kaiken mitä he tarvitsevat”.


Joell ja Travis ovat olleet naimisissa viisi vuotta. Heillä on kaksi lasta ja kaksi lastenlasta. Hän on valmistunut John Glenn High Schoolista, kun taas Travis Southern Lakes Academysta Fentonissa. Pariskunta asuu Midlandissa.

Kuinka kauan olet omistanut yrityksesi? Joell: Isäni aloitti maaliskuussa -67. (Bay Cityssä, lisätty myymälä Midlandissa 1990-luvun puolivälissä).

Mikä inspiroi isäsi perustamaan tämän yrityksen?? Joell: Hänen rakkautensa moottoripyöriin.

Mikä tekee Midlandista loistavan paikan yrityksen omistamiselle? Travis: Se on mukava yhteisö, puhdas, asuttu. Täydellinen sijainti palvella suurinta osaa Michiganista. Paljon järviä ja polkuja, jotka todella palvelevat myymiämme koneita.

Millä tavoilla yrityksesi on aktiivinen paikallisyhteisössä?? Joell: Useita vuosia Bay Cityn ulkopuolella isäni on järjestänyt hyväntekeväisyystapahtuman auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä. Lainaamme henkilökunnalle ja vapaaehtoisille ajoneuvoja tarvikkeiden kuljettamiseen tapahtumaan, mukaan lukien River Road, Pig Gig, Center for the Arts Art Fair, vaihtotapaaminen messualueella täällä. Travis: Lahjoitamme erilaisia ​​tavaroita hyväntekeväisyyteen. Olemme lahjoittaneet Naubinwayn moottorikelkkamuseolle UP:ssa, hyväntekeväisyystapahtumaan lapsille. Haluamme auttaa kaikkia sitä tarvitsevia kaikkialla maassa.

Mitkä ovat joitain kiinnostuksen kohteitasi ja harrastuksiasi? Joell: Omistamme vierekkäin, ratsastamme metsässä. Ota lapsenlapset. Kalastus, telttailu. Omistamme Loons-kausiliput.

Minkä yritysten kanssa työskentelet ja jotka auttavat sinua menestymään? Travis: Työskentelemme paljon Circle Auton, Mickey’s Sledsin kanssa. Pankkitoimintamme on Huntingtonin kanssa. Rahoitamme Dow Credit Unionin kanssa. Joell: Hankimme toimisto- ja kauppatarvikkeita Staplesilta, Costcolta, Gordon’silta, yritämme pitää dollarimme paikallisina.

Viimeiset ajatukset jaettavaksi yhteisön kanssa? Travis: Haluamme kiittää yhteisöä ja ihmisiä sen tukemisesta. Ilman niitä valot eivät syty. Olemme vain kiitollisia, että voimme herätä joka aamu tehdäksemme osamme auttaaksemme yhteisöä kasvamaan. Joell: Pidämme itsestämme yhtenä suurena onnellisena perheenä. Meillä on asiakkaita, jotka ovat kuin perhe, myös henkilökuntamme.

Sloganimme: “Kuinka kirjoitamme hauskaa? STEVENS.”

###

Leave a Comment