Miksi Open Mortgage kaksinkertaistaa käänteisen liiketoiminnan

Austinissa, Texasissa sijaitseva monikanavainen lainanantaja Open Mortgage ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että se laajentaa ja “kaksinkertaistaa” käänteisen asuntoluottojen liiketoimintasegmenttinsä, koska se on nimittänyt käänteisen asuntolainateollisuuden veteraani Charith Rodrigon yhdeksi kahdesta uudesta kansallisesta käänteisen lainan johtajasta. myynti, toinen on pitkäaikainen Open Mortgage käänteinen ammattilainen Patty Wills.

Yhtiön tiedottaja vahvisti myös aiemmin RMD:lle, että se suunnittelee kaksinkertaistavansa nykyisen käänteisen asuntoluottojen henkilöstön “painottaen vähittäiskaupan jalanjäljen laajentamista lisäämällä ja tukemalla uusia sivukonttoreita ja lainanantajat”, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Lisäkontekstia tämän päätöksen perusteluille RMD istui Scott Harklessin kanssa, joka on äskettäin nimitetty Open Mortgagen tulopäällikkö ja itse käänteisen asuntolainaliiketoiminnan veteraani.

Kulttuuri käänteisenä, kova liiketoimintaympäristö

Yksi asioista, jotka alun perin houkuttelivat Harklessia Open Mortgage -organisaatioon, oli sen kulttuurin painottaminen, jonka hän näkee nyt omakohtaisesti auttaessaan helpottamaan tätä käänteistä asuntolainaliiketoiminnan laajentumista, hän sanoo.

“Olen erittäin tyytyväinen Open Mortgagen kulttuuriin”, hän sanoo. – Liiketoimintalinjat ovat selvästi vahvoja, mutta yksi osa-alue, jota ei aina oteta huomioon liiketoiminnassa – ja varsinkaan asuntolainateollisuudessa – on kulttuuri. Tarkastelemme aina kannattavuutta ja tuloja, vietät paljon aikaa töissä. Pidätkö työskentelystä ihmisten kanssa, joiden kanssa työskentelet? Luoko se perheympäristön? Se kertoo myös siitä, kuinka asiakasta kohdellaan. Open Mortgage tekee niin, ja olen erittäin, erittäin tyytyväinen perheeseen, johon olen liittynyt.

Asuntolainojen termiinikorkojen nousu tekijänä

Scott Harkless

Yrityskulttuuriin tyytyväisyytensä lisäksi Harkless tunnustaa myös, että perinteinen, termiinilainapaikka haastaa tällä hetkellä korkean korkoympäristön. Pumppaamalla enemmän resursseja liiketoimintakanavaan, johon korot eivät vaikuta yhtä voimakkaasti kuin perinteinen asuntolainapaikka, arvolupaus amerikkalaisten eläkeläisten kannalta kasvaa.

“Sanoisin, että nousevan inflaation ja korkojen nousun sekä varastojen suhteen erittäin kireiden asuntomarkkinoiden yhteydessä se on erittäin vaikeaa perinteiselle lainatoiminnalle juuri nyt”, Harkless selittää. “Se ei ole mahdotonta, mutta se on vaikeaa. Ne asiat, jotka vaikeuttavat perinteistä luotonantoa monin tavoin, lisäävät käänteisen asuntolainatuotteen arvolupausta, etenkin kun on kyse korkeasta asuntolainasta.”

Vanhemmat asunnonomistajat – joilla on todennäköisemmin omavaraisuusaste korkeampi kuin nuoremmilla kollegoillaan – ovat nähneet asuntojen hintojen ennätyksellisen nousun aivan viime aikoina, mutta he ovat vain korostaneet, että heidän omavaraisuus on kasvanut samassa suhteessa, Harkless selittää. Toinen tärkeä tekijä tässä on taloudessa havaittu ennätysinflaatio, joka voi vaikuttaa suhteettoman paljon korkotuloilla eläviin.

“Ihmisillä, joilla on kotonaan pääomaa, jonka he voivat vapauttaa käänteisen asuntolainatuotteen kautta, inflaatio korostaa tarvetta hyödyntää tätä pääomaa, koska useimmat ihmiset – riippumatta heidän tuloluokistaan ​​- haluavat kiinteän tulon eläkepäivillään. ,” hän sanoo. “Haluatko inflaation muuttavan eläkkeelle jäämisen tavoitteita vai haluatko selvittää tapoja parantaa kykyäsi saavuttaa nämä tavoitteet huolimatta siitä, mitä markkinoilla tapahtuu? Joten uskon, että inflaatio korostaa [the reverse mortgage need].”

Pandemian jälkeinen eläkkeelle siirtyminen ja uusi käänteinen asuntolainatarve

Toinen tähän päätökseen vaikuttava tekijä on COVID-19-koronaviruspandemian vaikutus amerikkalaisiin eläkeläisiin. Kuten aikaisemmissa kattauksissa on dokumentoitu paljon, seurakunnan hoitopaikoista tuli vähemmän houkuttelevia eläkeläisille pandemian huipulla ja ikääntymisen käsitteeseen siirrettiin enemmän vanhusten prioriteetteja.

Tämä johti kohonneeseen käänteiseen asuntolainatuotteisiin liittyvään kiinnostukseen, joka jatkuu edelleen joidenkin lainanantajien kohdalla, ja tämä on yksi tekijä, joka auttaa Open Mortgagen strategiaa laajentamaan käänteisen asuntolainaliiketoiminnan laajentamista, Harkless sanoo.

– Pandemian läpikäymisen jälkeen kiinnostus on paljon suurempi [for people choosing to] pysyä kotonaan”, hän sanoo. ”Se lisää haasteita myös etupuolella, koska ihmiset eivät supistele kotejaan, joten he eivät liiku kuten ennen. Vanhukset ovat paljon alttiimpia pysymään paikoillaan nyt kuin suorittamaan joitain asioita, joita he olisivat tehneet aiemmin. Tämä parantaa myös käänteistä asuntolainaa.”

Yhä useammat ikäihmiset Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa ilmoittavat haluavansa ikääntyä, joten jotkut saattavat huomata, että suunnitelma on laadittava ennen kuin voidaan tehdä mitään vakaata päätöstä. Suunnitelmaan voi sisältyä käänteinen asuntolaina, mikä on vielä yksi syy, miksi tällainen laajentaminen on järkevämpää Open Mortgagelle, hän sanoo.

“Kuinka he pärjäävät iän kanssa?” Harkless kysyy retorisesti. ”Onko heidän kotinsa varustettu niin, että he voivat olla siellä pitkällä aikavälillä? Entä jos heillä on lääketieteellinen tapahtuma tai tiettyjä muita tarpeita? Onko heidän taloudellinen tilanteensa heidän tarpeidensa mukainen? Jos näin ei ole, eivätkä he halua uhrata joitain laajemmista eläketavoitteistaan, heidän on keksittävä tapa saavuttaa ne. Kotipääoman vapauttaminen käänteisellä asuntolainalla on yksi työkalu, joka voi vaikuttaa heidän työkalupakkiinsa syvästi.”

Välitön käänteinen asuntolainastrategia

Tällainen investointi yhtiön käänteiseen asuntolainakanavaan ja sen laajentaminen ei ole jotain, joka voi tapahtua yhdessä yössä, ja Harkless osoittaa selkeästi, mitä toimia Open Mortgagen tulee saavuttaa uusien käänteisten asuntoluottotavoitteiden saavuttamiseksi.

“Välitön strategiamme on varmistaa, että meillä on toiminnallinen erinomaisuuskapasiteetti toimittaa”, hän sanoo. ”Yksi syy siihen, miksi toimitamme asuntolainavälittäjäkumppaneillemme tukkumyyntimallilla, ja yksi syy siihen, miksi investoimme voimakkaasti vähittäiskaupan mallista, on se, että Open Mortgage haluaa olla vastuussa paikallisella tasolla. Emme pelkää sitä, me haluamme sen. Tämä johtuu siitä, että uskomme, että eläkkeelle jäävät ihmiset ansaitsevat sellaisen paikallisen vastuun.”

Tämä tarkoittaa, että tukkukaupan välittäjäkumppaneille tarjottavan palvelun on toimittava korkealla tasolla ja sen on kyettävä ottamaan vastaan ​​ja helpottamaan uusien toimijoiden tuloa käänteisasuntolainaliiketoimintaan, hän sanoo.

“Meillä on mahdollisuus pitää niitä prosessin läpi, kunnes he kehittävät oman asiantuntemuksensa ja pääsevät pisteeseen, jossa käänteiset asuntolainat ovat heille toista luontoa”, hän sanoo. “Mutta heidän on nähtävä samat asiat kuin minä, eli että markkinoilla on syvä tarve, jota ei käsitellä.”

Katso pian lisää Open Mortgagen käänteisen asuntoluottojen laajentamisesta.

Leave a Comment