Matkailunäkymät: Patoutunut matkailukysyntä lisää Pikes Peak -alueen kävijämääriä | Uutiset

Colorado Springsin matkailujohtajat ovat optimistisia, että vierailijat palaavat Pikes Peak -alueelle lähes ennätysmäärällä, kun kaksi vuotta vanha COVID-19-pandemia haihtuu näkyvistä.

Viranomaiset uskovat, että amerikkalaiset ovat valmiita lomailemaan kahden vuoden yrittäessään välttää tartuntaa, ja he käyttävät paljon rahaa vieraiden tuomiseen alueelle. Visit Colorado Springs, alueen tärkein matkailun edistämistoimisto, on kaksinkertaistanut markkinointibudjettinsa 3,7 miljoonaan dollariin, mukaan lukien erityinen kampanja, joka on suunnattu vierailijoille kuudesta suuresta kaupungista, kun taas Pikes Peak Country Attractions Association, alueen matkailukohteisiin keskittyvä kaupparyhmä, isännöi. ryhmä matkakirjoittajia ensi kuussa.

“Toivomme ennätysvuotta. Vaikka kaasun hinnat ovat varmasti villi kortti ja pysyvät sellaisina, olen varma, että patoutunut kysyntä (matkustusliikenteessä) on erittäin vahva”, Visit Colorado Springsin toimitusjohtaja Doug Price sanoi.

“Vaikka sekä ryhmä- että liikematkailusta on todennäköisesti kaksi vuotta täydestä toipumisesta, vapaa-ajan matkailu täyttää aukkoja. Emme ole aivan palanneet COVIDia edeltävälle tasolle, mutta hotellien käyttöaste on laskenut vain muutaman prosenttiyksikön vuodesta 2019.”

Molemmat virastot käyttävät liittovaltion varoja viime vuoden American Rescue Plan Act -lain liittovaltion kannustimista tehostaakseen markkinointia. Visit Colorado Springs käyttää lähes miljoona dollaria markkinointiin viidessä kaupungissa, joissa on suora lentoliikenne – Atlantassa, Chicagossa, Dallasissa, Houstonissa ja Phoenixissa – sekä Washington DC:ssä, joka on merkittävä paikallisten vierailijoiden lähde.

Kaasun hinta nousi ennätyskorkealle Colorado Springsissä

Vaikka Coloradon matkailukauden 2022 näkymät näyttävät vahvemmilta kuin viime vuonna, etenkin Western Slopen ja lomakaupunkien osalta, alan viranomaiset pidättelevät hengitystään, ettei inflaatio pahene ja mahdolliset uudet COVID-epidemiat ovat paremmin hallittavissa.

“Odotamme kiireistä kesää”, sanoi Tim Wolfe, Coloradon matkailutoimiston johtaja.

Lainsäätäjä hyväksyi 20,3 miljoonan dollarin budjetin Coloradon matkailutoimistolle 1. heinäkuuta alkavalle tilikaudelle, mikä palauttaa rahoitustason pandemiaa edeltävälle tasolle.

Visit Colorado Springs toivoo, että kuuden kaupungin mainoshuima lisää kaikkien viiden suuren Colorado Springsissä palvelevan lentoyhtiön suoria lentoja ja ehkä suostuttelee yhden niistä lisäämään suoran lennon Washingtoniin, Price sanoi. Mainokset, jotka alkoivat 1. toukokuuta ja joiden on tarkoitus näkyä 15. marraskuuta asti, täydentävät viraston muuta markkinointia, toiset 2,7 miljoonaa dollaria mainontaan ja markkinointiin, joka tulee paikallisilta hotelleilta ja muilta matkailualan yrityksiltä sekä kaupungin hotellihuoneverosta. ja vuokra-autoja.

Southwest Airlinesin ensimmäinen vuosi Colorado Springsissä “pelin vaihtaja”

Nähtävyysryhmä käyttää 164 000 dollaria isännöidäkseen 27 American Travel Writers -yhdistyksen jäsentä 5.-9. kesäkuuta, mukaan lukien osallistujat Coloradosta, Kaliforniasta ja Kanadasta, sanoi ryhmän toiminnanjohtaja PK McPherson. Hän odottaa konferenssin tuottavan osinkoja tulevina kuukausina ja vuosina tapahtuman osallistujien tarinoista ja blogikirjoituksista, jotka ovat viime vuosina keränneet jopa 500 miljoonaa Internet-sivujen katselukertaa.

Kävijämäärät Pikes Peak -alueen nähtävyyksissä ovat kasvaneet helmikuusta lähtien ennätysmäärällä maaliskuussa, etenkin itä- ja länsirannikolta saapuvilta matkailijoilta, McPherson sanoi. Koska kaasun hinnat ja lentoliput ovat nousseet ennätystasoille viime viikkoina, hän odottaa vierailijoiden määrän siirtyvän viereisistä osavaltioista, mukaan lukien Kansasista, Oklahomasta ja Texasista, saapuviin vierailijoihin, jotka tyypillisesti tuottavat monia alueen vierailijoita.

“Huolimatta kaasun myynnistä yli 4 dollarilla gallonalta, näemme vahvaa toimintaa verkkosivuillamme ja monet nähtävyyksistämme raportoivat kaikkien aikojen parhaan maaliskuun”, McPherson sanoi. “Odotan matkustajien pysyvän lähempänä kotiaan, mikä tarkoittaa todennäköisesti suurempaa prosenttiosuutta osavaltiossa olevista vierailijoista”, trendi, joka sai vetoa pandemian alkukuukausina ja on jatkunut suurimman osan viimeisten kahden vuoden ajan.

Price sanoi toivovansa muutamien erityisten tapahtumien, mukaan lukien uusien jäsenten kutsuminen Yhdysvaltain olympia- ja paralympialaisten Hall of Fameen 24. kesäkuuta Yhdysvaltain olympia- ja paralympiamuseossa Colorado Springsin keskustassa, houkuttelevat paljon kävijöitä. Hän myös uskoo, että äskettäin uudelleen avattu olympiakoulutuskeskus Colorado Springsissä houkuttelee lisää kävijöitä.

Colorado Springsin hotellien käyttöaste oli joulukuun ennätys

Vuoden 2021 osavaltion matkailuluvut eivät ole vielä saatavilla, mutta ne ovat varmasti parempia kuin synkkä vuosi 2020. Koko osavaltion matkakulut putosivat 36 prosenttia 15,4 miljardiin dollariin vuoden 2019 ennätysmäärästä 24,2 miljardia dollaria. Coloradossa kävi ennätysmäärä 86,9 miljoonaa kävijää. vuonna 2019, mutta kävijämäärät putosivat lähes 13 miljoonalla vuonna 2020 valtion matkailutoimiston mukaan.

Eurooppalaisten matkailijoiden paluu sekä liikematkustus- ja kongressiliiketoiminnan kasvun pitäisi auttaa kasvattamaan kävijämääriä tänä vuonna, sanoi Richard Scharf, Visit Denverin toimitusjohtaja.

“Front Range palaa varmasti hitaammin liikematkailumarkkinoiden ja -ryhmien vuoksi”, jotka ovat toipuneet hitaammin, Scharf sanoi. “Mutta sen jälkeen, kun vuoden pari ensimmäistä kuukautta on käsitelty omikronin vaikutusta, näemme valtavaa kysyntää juuri nyt.”

“Tämä puhdas sopimus ja ohimenevä liiketoiminta (matkailu) täyttää ne 12 000 huonetta Denverin keskustassa”, Wolfe sanoi. ”Jos sinulla ei ole sitä, sinulla on vain vapaa-ajan matkustaja. Ja he eivät tule Denveriin niin paljon kuin he ovat vuoristossa vapaa-ajan viettoon.

Scharf sanoi, että tämän vuoden valopilkku on eurooppalaisten matkailijoiden paluu.

Nostaako kansainvälisten matkailijoiden paluu Coloradon matkailualaa?

“Voimme itse asiassa kasvaa siellä 20 prosenttia vuoteen 2019 verrattuna”, Scharf sanoi. “Ajattele kaikkia lentoyhtiöitä, jotka ovat tehneet yhteenvedon kansainvälisistä lennoista.”

Kansainväliset matkailijat voivat viettää jopa viisi kertaa enemmän kuin paikalliset tai jopa kansalliset turistit, Wolfe sanoi.

“Kansainväliset turistit käyttivät 1,8 miljardia dollaria vuonna 2019, ja se laski noin 360 000 dollariin vuonna 2020”, Wolfe sanoi. “He ovat arvokkaimmin kuluttavia turisteja, joita meillä on. … He viettävät yli 2 000 dollaria henkilöä kohden. Ajomarkkinat kuluttavat paljon vähemmän.”

Vuoristomatkailuviranomaiset olivat yhtä mieltä siitä, että vuosi 2021 oli vahva vuosi pandemiarajoituksista huolimatta ja että vuodesta 2022 tulee todennäköisesti vahva vuosi myös alalle.

Colorado Springsin matkailukausi “historiallinen” pandemiasta huolimatta

“Odotamme vahvaa kesää vuodelle 2022”, sanoi Blair McGary, The Summit Chamberin (Summit County) toiminnanjohtaja. ”Breckenridgen asuntojen vuokrat ovat nousseet 20 % ja saatavilla olevien asuntojen määrä on kasvanut noin 6 %. Ihmisiä on tullut viimeiset kaksi vuotta, ja odotamme jälleen todella vahvaa kesäkautta.”

Turistivierailut Glenwood Springsiin ovat niin voimakkaita, että kaupunki ei edes markkinoi kesämatkailua.

“Me todella räikkämme asioita alas kesää varten, koska olemme niin kiireisiä”, sanoi Lisa Langer, Visit Glenwood Springsin matkailujohtaja. “Ensisijaiset mediaostomme ovat olkapääsesonkiamme – syksy, talvi ja kevät.”

Monet kaupungit ja alueet ovat niin kiireisiä kesän huippusesongin aikana, että Coloradon matkailutoimisto auttaa heitä hallitsemaan vierailijoita tavalla, joka estää ympäristövahingot.

Toimisto on käynnistänyt “Do Colorado Right” -markkinointikampanjan, joka keskittyy kestävään matkailuun.