Martin-kampanja: Vaatii DPI:n purkamista; korvata kuvernöörille raportoivalla opetusministeriöllä

Ottaa yhteyttä: [email protected]

RACINE – Will Martin vaati tänään julkisen opetuksen osaston purkamista ja korvaamista sen jälkeen, kun opettajakoulutus oli huolestuttavaa ja DPI:n johto kieltäytyi tuomitsemasta sisältöä.

Mainos näytetään kohdistetussa digi- ja kaapelitelevisiossa tulevassa esivaaleissa 9. elokuuta.

KATSO UUSI MAINOS TÄSTÄ: https://youtu.be/WEKdpoeq_gA

“Pyydän DPI:n purkamista ja sen korvaamista vastuullisemmalla opetusministeriöllä, joka raportoi suoraan kuvernöörille.” – Will Martin

Virtuaaliopettajien koulutustilaisuudessa, jota isännöi DPI osana “johtajuus”-sarjaa, esillä ollut puhuja totesi: “Luulen, että voin kertoa teille, mitä kriittinen rotuteoria on, ja voin kertoa teille varmasti, että se ei ole radikaalein asia tule ulos. Odotan, kunnes kuulet, mitä todella ajattelemme, mihin todella uskomme.” Kun puhuja kommentoi näitä kommentteja, DPI-virkailija voidaan nähdä ruudulla nauravan puhujan mukana.

Kun osavaltion senaattori kohtasi koulutustilaisuuden ja sen sisällön, DPI:n superintendentti Jill Underly vastasi, että “[t]Aihe…on DPI:n tehtävän mukainen…”

“Sen sijaan, että Wisconsinin opettajakoulutuksessa tai luokkahuoneissa olisi tuomittava ja selvennettävä radikaaleja ja erimielisyyksiä aiheuttavia tavoitteita, osavaltion korkein koulutuspäällikkö päätti tuplata, ja jälleen kerran nykyinen kuvernööri ja entinen DPI:n superintendentti Tony Evers ei ole sanonut mitään opiskelijoiden puolesta, perheet ja opettajat”, Will Martin sanoi.

Martin jatkoi: “Selvästikin DPI-johtajuus on menettänyt tiensä kuten Eversin hallinto. Kriittinen rotuteoria ei auta lapsiamme tulemaan taitaviksi lukemisessa, matematiikassa, luonnontieteissä ja muissa tärkeissä aiheissa. Jokainen CRT:hen ja muuhun radikaaliin ja tuhoavaan sisältöön käytetty minuutti ja veronmaksajien dollari edustaa varkautta opiskelijoiltamme ja heidän täyden potentiaalinsa hyödyntämistä. Tästä syystä vaadin DPI:n purkamista ja sen korvaamista vastuullisemmalla opetusministeriöllä, joka raportoi suoraan kuvernöörille. Tarvitsemme uuden hallinnon, joka varmistaa, että lapsemme ovat koulutettuja, eivät indoktrinoituja.”

Wisconsinin osavaltion perustuslakia olisi muutettava DPI:n superintendentin viran poistamiseksi. Sen lisäksi, että Martin vaatii peruskouluopetuksen valvonnan uudistamista, hän vaatii Wisconsinin lainsäädäntöelintä hyväksymään yhteisen päätöslauselman prosessin aloittamisesta.

Osavaltion perustuslaki antaa lainsäätäjälle valtuudet määrittää DPI:n superintendentin toimivaltuudet ja asettaa muita virkamiehiä, jotka voivat osallistua koulutuksen valvontaan. Osavaltion hallitus hyväksyi 14 miljardin dollarin rahoituksen K-12-koulutukseen kuluvan kahden vuoden aikana.

Tulostusystävällinen, PDF ja sähköposti

Leave a Comment