Las Vegas Raidersin bisneskulttuuri huonompi kuin koskaan viimeisimmän raportin mukaan

Las Vegas Raiders

Joe Camporeale-USA TODAY Urheilu

Olemme nähneet Las Vegas Raidersin eroavan useiden huippujohtajien kanssa, jotka näyttävät olevan tyhjästä viime kausien aikana, ja uusi pommi. New Yorkin ajat valaisee joitain organisaatiossa esiintyneitä epäilyksiä.

Ken Belsonin, Jenny Vrentasin ja Kevin Draperin laajassa ja pitkässä raportissa saamme tietää Raidereista, jotka häiritsevät toimintaansa ylhäältä alaspäin. Sukeltakaamme sisään.

Ryöstäjät maksavat liikaa veroja, alipalkaavat työntekijät

Äskettäin erotettu entinen joukkueen väliaikainen presidentti Dan Ventrelle syytti Raidersin omistajaa Mark Davisia vihamielisen työympäristön luomisesta, joten meillä voi nyt olla vahvempi käsitys kulissien takana tapahtuneesta.

Kuten New Yorkin ajat huomauttaa, että kuusi joukkueen kahdeksasta huippujohtajasta on joko erotettu tai eronnut sen jälkeen, kun Raiders muutti toimintansa Oaklandista Las Vegasiin vuonna 2020. Silti he ovat onnistuneet hankkimaan yli tusinaa entistä työntekijää, jotka ovat halukkaita jakamaan osan rumempi sisäinen toiminta siitä, miten Raiders ovat toimineet viime vuosina.

Yksi havaituista ongelmista oli, että tiimi käsitteli talouttaan väärin, “hallitsivat löyhästi rahojen käyttöä, kuinka ihmisille maksettiin, sekaisin veromaksuja” ja jopa unohtaivat maksaa sähkölasku, jolloin valot sammuivat heidän väliaikaisessa toimistossaan. .

Vaikka he huomauttavat, että virheistä ei odoteta aiheutuvan havaittuja rikoksia, se ei ole hyvä katsoa liigassa tai pankkien velkojien kanssa.

Jotkut työntekijät yrittivät lisätä tietoisuutta antaen huolensa tulla kuulluiksi, mutta yleistä lähestymistapaa kyseenalaistaneet olivat yleensä hiljaisia ​​ja joissain tapauksissa pyysivät allekirjoittamaan salassapitosopimuksia sen lisäksi, että he saivat maksullisia sovituksia pysyäkseen hiljaa.

“Jos joku valitti, hänet päästettiin irti.”

Entinen Las Vegas Raidersin henkilöstötyöntekijä Nicole Adams

Adams lisäsi myös, että häntä ohjeistettiin laatimaan työnkuvat, joiden ansiosta työntekijät eivät voineet ansaita ylitöitä, vaikka he työskentelevät usein yli 12 tuntia päivässä.

Hän on tehnyt valituksen Nevada Equal Rights Commissionille, jossa Adams, joka on musta, syyttää Raidereita rotunsa vuoksi tapahtuvasta syrjinnästä ja kostaa, että hän on tuonut esiin palkkaeroja ja epätasa-arvoista kohtelua.

Vaikka tämä raportti sisältää monien entisten työntekijöiden tilit, jopa organisaation nykyiset jäsenet ovat kertoneet Adamsille, että “kulttuuri on huonompi kuin he ovat nähneet”.

Liiga on tietoinen Ventrellen vihamielisestä työympäristön väitteistä ja ottaa ne “erittäin vakavasti”, kuten NFL:n tiedottaja Brian McCarthy totesi, mutta katsotaan kuinka he vastaavat näihin uusimpiin raportteihin.

Aiheeseen liittyvä: Rikkaimmat NFL-omistajat vuonna 2022: Jerry Jones, Robert Kraft jäljittelevät Seattle Seahawksin Jody Allenia

Leave a Comment