Kuusi ehdokasta kilpailee kahdesta paikasta Massena Centralin koululautakunnassa | koulutus

MASSENA – Kuusi ehdokasta kahdelle paikalle Massenan keskuskoulupiirin opetushallituksessa esittivät asiansa ehdokasfoorumissa maanantaina Massena Community Centerissä.

Loren J. Fountinen ja David W. LaClair Jr.:n paikoista kilpailevat Kristy A. Baker, Sarah L. Boyce, Christopher R. Castell, Susan B. Lambert, Zachary J. Monroe ja Daniel J. Tusa. Paikat ovat viisivuotisia.

Ms Baker toimi aiemmin hallituksessa.

”Minulla on ollut ilo toimia aiemmin opetushallituksessa, ja olen tietoinen sen vaatimasta sitoutumisesta. Osallistuminen koulutukseen paikallisesti on tehnyt minut tietoiseksi opettamieni pienten lasten tarpeista sekä heidän perheidensä tarpeista”, Baker sanoi. “Ensi vuodesta lähtien minulla on lapsia lukiossa, yläasteella ja peruskoulussa, mikä antaa minulle mahdollisuuden pysyä kytkettynä kaikilla tasoilla.”

“Vanhempana, jolla on lapsia tällä alueella, haluan olla mahdollisimman mukana ja auttaa tekemään heidän ajastaan ​​Massena Central School Districtissä yhtä hämmästyttävällä tavalla kuin käydessäni koulua”, hän lisäsi. ”Jos tulen valituksi, ensisijaisena tavoitteenani olisi keskittyä kouluissamme tapahtuvaan kiusaamiseen. Toivon, että työskentelemällä yhdessä opiskelijoiden, vanhempien, opettajien ja hallintoviranomaisten kanssa voimme rakentaa vahvemman ja turvallisemman koulujärjestelmän kaikille lapsillemme.

Ms Boyce on eläkkeellä oleva Massena Central High Schoolin rehtori.

”Koulutus on ollut elinikäinen urani. Olen työskennellyt kaikilla julkisen koulutuksen osa-alueilla esikoulusta lukioon. Aloin työskennellä opettajana peruskouluissa urani alussa ja myöhemmin lukion tasolla erityisopettajana. Viimeiset 12 vuotta ennen eläkkeelle siirtymistä vietin useissa hallintotehtävissä Massenan keskuskoulupiirissä, ja lukion rehtori oli viimeinen, hän sanoi. “Tällä hetkellä olen St. Lawrence-Lewis BOCESin (Cooperative Educational Services hallituksen) palveluksessa erityisopettajana ja North Country Community Collegessa liiketalouden professorina.”

Hän sanoi, että hänen koulutuskokemuksensa voi olla arvokasta koulun hallituksessa.

”Jokaisella ehdokkaalla on ainutlaatuiset taidot ja kokemukset. Minulla on ollut onni työskennellä koulutusalalla kaikilla tasoilla ja voin käyttää vuosien varrella hankkimiani taitoja ja kokemuksia tehdäkseen järkeviä päätöksiä BOE-tasolla”, hän sanoi.

Mr. Castell sanoi, että hänen tärkein prioriteettinsa, jos hänet valitaan hallitukseen, “on auttaa säilyttämään ja parantamaan koulutuksen laatua Massenassa, koska uskon laadukkaaseen julkiseen koulutukseen kaikille lapsille. Tällä on merkitystä sekä nykyisille että tuleville opiskelijoille.”

”Ehdän koulun johtokuntaan ollakseni äänikanava vanhemmille, opettajille, koulun henkilökunnalle ja yhteisön jäsenille. Haluan olla varma, että jokaisella on ääni, kun on kyse nuorten kouluttamisesta”, Castell sanoi. ”Olen tehokas kommunikaattori ja tulen hyvin toimeen muiden kanssa. Nämä ovat mielestäni tärkeitä taitoja hallituksen jäsenenä. Valmentaan nuorisopalloa sekä osallistun aktiivisesti joka vuosi Massenan Ready for School -tapahtumaan.

Hän sanoi olevansa kiinnostunut Massenan koulujärjestelmän laadun säilyttämisestä ja parantamisesta.

“Lapseni käyvät Massenassa ja vaimoni on Massenan työntekijä”, hän sanoi. ”Kuuntelen myös äänestäjieni ääntä ja varmistan, että kaikki äänet ovat kuultuja ja edustettuina. Koen, että kykyni työskennellä muiden kanssa ja hyvä kuuntelija antavat minulle mahdollisuuden edustaa eri ryhmiä yhteisössämme. Sen avulla voin myös vaikuttaa positiivisesti piirin verotukseen. Myös vahva kiinnostukseni Massenan koulun hyvinvointiin ja laatuun erottaa minut muista ehdokkaista.”

Ms Lambert jää eläkkeelle piiriltä kesäkuussa työskenneltyään kasvatusalalla useita vuosia koulupsykologina, erityisopettajana, kansainvälisen koulun rehtorina, aikuiskoulutuksen opettajana ja apulaisprofessorina. Hän on toiminut piirin erityisopetuksen johtajana vuodesta 2000.

”Tänä aikana olen oppinut monia taitoja, joita toivon soveltavani, jos minusta tulee hallituksen jäsen. Kesäkuussa jään eläkkeelle Massenan keskuskoulupiiristä ja olen innokas jatkamaan piirin palvelusta toimimalla opetuslautakunnan jäsenenä”, Lambert sanoi. “Lisäksi olen positiivinen ja utelias luonne, olen innokas auttamaan Massenaa jatkamaan eteenpäin, haluan antaa takaisin yhteisölle ja olen elinikäinen oppija.”

Hän sanoi haluavansa tehdä yhteistyötä koulun johtokunnan, superintendentti Patrick H. Bradyn, koulun henkilökunnan ja yhteisön kanssa “edistääkseen ja jatkaakseen esimerkillisten ohjelmien kehittämistä kaikille oppilaille”.

“Koska kukaan opiskelija ei opi samalla tavalla, on erittäin tärkeää jatkaa Massenan opiskelijoilleen kehittämien erinomaisten ohjelmien tukemista sekä katsoa aina kohti tulevaisuutta etsiessään uusia ja innovatiivisia vaihtoehtoja”, Lambert sanoi.

Mr. Monroe toimi aiemmin Massenan Police Activities Leaguen, entisen Boys and Girls Club of Massenan, toiminnanjohtajana.

”Olen tehnyt yhteistyötä piirin kanssa useiden vuosien ajan. Minulla on myös hyvä käsitys koulujärjestelmästämme. Tunnen koulun rakenteen, omaisuuden, monet opettajat ja hallintovirkailijat ja hienot asiat, joita piirimme tekee hyvin. Tiedän kuitenkin myös piirin kohtaamat sisäiset/ulkoiset haasteet ja parannussuunnitelmat”, Monroe sanoi. “Tutkailen ja pidän itseäni ajan tasalla koulun tiedoista, katson hallituksen kokouksia, taloutta ja koulutan itseäni koulun hallituksen resurssisivun kautta.”

Monroe sanoi, että hänen lyhyen aikavälin prioriteettinsa olisi “pääomaprojektin kolmannen vaiheen onnistunut loppuun saattaminen suunnitellusti ja työsuhteen kehittäminen nykyisten hallituksen jäsenten ja superintendentin kanssa analysoidakseen piirin tämänhetkisiä prioriteetteja (läsnäolo, valmistumisaste ja standardoidut testipisteet).

“Pitkän aikavälin prioriteetteja”, hän sanoi, “kuuluu keskittyminen tasapainoiseen koulun budjettiin, joka varaa resurssit vastaavasti opiskelijoille ja opettajille. Haluaisin myös, että piiri jatkaa yhteisökoulujen aloitteen ja sosiaalis-emotionaalisen oppimisrakenteen edistämistä.”

Mr. Tusa on opettaja Malone Central School Districtissä, ja hänen kolme tytärtään käyvät Massena Centralin kouluissa.

”On edelleen ilo seurata kolmen tyttäreni oppivan ja kasvavan MCS-yhteisössä. Piirin tarjoama poikkeuksellinen ohjelma on tulosta harkitusta suunnittelusta ja päätöksenteosta”, Tusa sanoi. ”Tavoitteeni Opetushallitukseen asettuessani on edistää koulupiirin jatkuvaa kasvua ja menestystä. Jos valituksi tulee, ainoa prioriteettini on tukea ja ajaa jatkuvaa kasvua piirin, koko henkilöstön ja yhteisön välisen yhteistyön avulla.

”Olen julkisen koulutuksen puolestapuhuja ja näen osallistumisen MCS:n opetushallitukseen mahdollisuutena olla enemmän mukana. Tunnen lapsemme kohtaamat haasteet sekä vanhempana että kasvattajana”, Tusa lisäsi. ”Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan naapuripiirin hallintovirkailijoiden, sihteerien, opettajien, tukihenkilöstön, kahvilahenkilökunnan, linja-autonkuljettajien, siivoajien, huolto- ja huoltotyöntekijöiden rinnalla. Täällä Massena Centralissa olen istunut katsomoissa ja sivussa urheilutapahtumissa, osallistunut koulun tilaisuuksiin, konsertteihin, musikaaleihin ja opetussuunnitelmiin. Näkemyksestäni on sen seurauksena tullut globaali.”

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment