Kulttuurikorjaussuunnitelmat tilikaudelle 2023

(WYDaily/Ben Mackin)

WILLIAMSBURG — Culture Fix, paikallinen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka auttaa järjestämään ja edistämään alueen taide- ja kulttuuriteollisuutta, esitteli listan tapahtumista, jotka se aikoo tuoda ympäröivälle yhteisölle tulevalle tilivuodelle 2023.

Culture Fixin perustaja ja presidentti Steve Rose esitteli nämä tiedot Williamsburgin kaupunginvaltuuston työistunnossa 9. toukokuuta Stryker Centerissä.

Tax 2023 -tapahtumat/Projektit

  • Summer Breeze -konserttisarja
  • 4. heinäkuuta juhlat
  • Herkullinen Viikko
  • Suklaa-suhde
  • Suklaavaunukilpailu
  • Joulumarkkinat
  • Uudenvuodenaaton yhteisöjuhla
  • Winter Blues Jazz Fest
  • Kaupungin seinämaalausprojekti

Fiscal 2023 -esikatselu oli osa CultureFixin Fiscal 2022 -toimintaa käsittelevää esitystä.

Esityksessä Rose kuvaili myös, kuinka Bus Wrap -yhteisötaideprojekti, joka tehdään yhteistyössä Williamsburg Area Transit Authorityn (WATA) kanssa, on saanut positiivista palautetta verkossa.

”Tämän vuoden budjetissamme on yhteisöprojektirivi. Emme määrittäneet linja-auton käärettä siltä varalta, että olisi jotain muuta siistiä ja erilaista, mitä voisimme kokeilla, mutta WATA on ehdottomasti valmis siihen”, Rose sanoi neuvoston jäsenen Caleb Rogersin kysyessä, toteutetaanko projekti vuoden kuluttua. vuosittain. “He olivat todella innoissaan siitä. Joten luulen, että kun puhuimme heidän kanssaan alun perin, sanoimme, että ehkä se on kuusi kuukautta ja kuusi kuukautta taukoa; mikä tarkoittaisi kerran vuodessa. Joten se voi hyvinkin tapahtua uudelleen tänä vuonna.”

COVID-19-pandemia on vaikuttanut kuluneen tilikauden tapahtumiin, mikä johtuu pääasiassa Omicron-variantin noususta aiemmin tänä vuonna talvikauden aikana. Tämä on saattanut vaikuttaa lippujen myyntiin sekä alueen ilmaisiin tapahtumiin saapuneiden ihmisten määrään.

Rosen mukaan kaksi niistä tapahtumista, joihin COVID-19 vaikutti, olivat uudenvuodenaaton juhla ja Winter Blues Jazz -festivaali. Kulttuurifixin esityksen mukaan uudenvuodenaaton tapahtuman kokonaiskävijämääräksi arvioidaan noin 650 henkilöä.

Muut tapahtumat, kuten Joulumarkkinat, kirjasivat yli 45 000 vierasta joulukuun aikana.

“Kiitos kaikista tapahtumista. Ei ole epäilystäkään siitä, että ilman Culture Fixin ponnisteluja ja kumppanuuttamme suurta osaa keskustasta näkemästämme ei olisi elinvoimaisena. Tämä on asia, jonka tämä valtuusto haluaa nähdä jatkuvan jossain muodossa tai tavalla, pormestari Pons sanoi Rosen esittelyn jälkeen kaupunginvaltuustolle.

Lisätietoja Culture Fixistä ja sen tapahtumien tulevat päivämäärät löydät järjestön viralliselta verkkosivustolta.

Leave a Comment