Kulttuuri voittaa Processin, kun Miami Heat on senttejä lähempänä kunniaa vuoden 2022 NBA-pudotuspeleissä

Miami Heat pelaa 9. itäisen konferenssin finaaliotteluaan franchising-historiassa purettuaan Philadelphia 76ersin kuudennen pelin toisella puoliskolla semifinaalisarjassaan torstaina.

Taistelussa, joka vahvisti entisestään uskoa kulttuuriin > prosessiin, Miami käytti hallitsevaa puolustusta tukahduttaakseen Philadelphia-joukkueen, jolla ei ollut vastauksia idän kärkisijoille huolimatta MVP-toiseksi sijoittuneesta Joel Embiidistä, entisestä MVP Jamesista. Harden ja nuori nasta Tyrese Maxey.

Miami tukahdutti elämän sekä eristäytyneeltä 76ers-joukkueelta että heidän varhaisessa vaiheessa lähteneiltä faneistaan ​​pysymällä heidän toimeksiantojensa edessä, tarjoamalla lujaa apua toipumiseen kaksois- ja kolmoisjoukkueiden jälkeen ja pakottamalla oikea-aikaiset vaihdot, jotka johtivat helppoihin pisteisiin, jotka olivat avainasemassa pelissä. pelin määräävä kolmannen neljänneksen juoksu.

Pudotuksen jälkeen kävi selväksi, että Philadelphia ei ole samassa painoluokassa kuin Miami, joka näytti paremmalta joukkueelta senkin jälkeen, kun 76ers oli saanut koko kokoonpanonsa. Kun Heat pelasi sarjassa yhtenäistä koripalloa lähempänä, Philly osoitti sormella, katsoi toisiaan etsiessään vastauksia, tietämättä, mitä tehdä, ja kuuroi päävalmentajansa pyynnöille aikakatkaisujen aikana.

Heatin nettoluokitus on nyt +106 kauden jälkeisellä kaudella huolimatta siitä, että se pelasi suurimman osan siitä ilman loukkaantunutta lähtövartija Kyle Lowrya, joka kärsii päivittäin reisilihasongelmasta. Gabe Vincent täytti jälleen maksimipelaajan ja Miami parani täydelliseen 6-0 hänen kanssaan avausyksikössä.

Tämän kauden Heatin yhteinen teema on ollut joustavuus; varsinkin perääntymisvammoissa pysyäkseen idän kilpailun yläpuolella. Suuntaus jatkuu kauden jälkeisellä kaudella, varsinkin nyt, kun Heat-fanit ihmettelevät, olisiko Philadelphia hävinnyt 4 vai 5 pelissä, jos Vincent olisi jatkanut pelaamista kiihtyneen Lowryn yli peleissä 3 ja 4.

Vaikka Jimmy Butler, Bam Adebayo ja PJ Tucker antoivat vuorotellen parhaansa auttaakseen Miamia voittamaan, se oli myös toinen loistava suoritus Max Strusilta, joka teki 20 pistettä, 11 levypalloa ja 5 syöttöä. Hän oli kipinä, jota Heat tarvitsi hoitaakseen asioita varhain. Max oli tulessa tiukasti käydyssä ensimmäisessä erässä ja pelasi roolinsa sopivasti pitääkseen Philadelphian loitolla kahdella viimeisellä neljänneksellä.

Miami on nyt 22-5, kun Strus aloittaa. Hänen pelinsä on noussut jälkikaudella. On uskottu, että Strus on vain paikka aloitusyksikössä, kunnes Heat löytää jonkun, joka on parempi kuin hän tai Duncan Robinson – kenties NBA:n vuoden 6. mies Tyler Herro tai Victor Oladipo – mutta Max yrittää pitää paikkansa. pitkällä aikavälillä, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka hyvin Tyler-Vic-penkkidynamiikka on toiminut.

Tämä sarja oli Butler-erikois, ja kuinka sopiva, koska se oli sitä joukkuetta vastaan, jossa hän pelasi viimeksi ennen Miamiin liittymistä vuonna 2019. 76ers valitsi Ben Simmonsin ja Tobias Harrisin Butlerin sijaan, koska he eivät kaikki voineet jakaa koripallon käyttöä Embiidin kanssa. myös lattialla, mutta torstaina se oli, että Jimmy lähetti Harrisin 76ersin kotiin Simmonsin pysyessä kotona, luultavasti pelaamassa videopelejä.

Sillä välin hänen korvaajallaan, Hardenilla, oli lisättävä klassisen pettymyksen aiheuttaneiden Hardenin lähipelien listaan: 11 pistettä, 9 laukausyritystä, 9 syöttöä, 4 syöttöä ja -16.

Kansallisten keskusteluohjelmien ja podcastien hallitseva aihe tulee olemaan Embiidin vammat, Hardenin pettymys ja ehkä Riversin palaamatta päävalmentajaksi. Mutta sen pitäisi olla kysymys siitä, kuinka idän kärkisijoittaja hallitsee edelleen edessään olevaa vastustaja Butlerin studin johdolla, joka pelaa yhtä hyvin kuin kuka tahansa pudotuspeleissä.

Jimmyllä oli keskimäärin 27,5 PPG, 51,5 % FG, 32,5 % 3PT, 81 % FT, 7,5 RPG, 5,5 APG ja 1,7 SPG kuuden pelin sarjassa ja tarjosi mestarikurssin koripallon voittamiseen, koska hän oli hallitseva myös puolustuspäässä.

Hän vartioi vuorotellen Maxeyta, Hardenia ja Embiidia samalla kun hän toipui ulkopuolisille ampujille. Hän katkaisi ohituskaistoja, pakotti kierroksia ja sai tauolle helppoja maalintekopaikkoja huonoa siirtymäjoukkuetta vastaan. Hän löi ulkopuolisia laukauksia. Hän pääsi hyväntekeväisyyteen. Hän teki maalin reunassa, maalissa ja keskialueelta. Hän oli pysäyttämätön.

Hänen PER pudotuspeleissä on 31,7, mikä johtaa kaikki jäljellä olevat pelaajat.

Ruiskuta alhaista totuuden seerumia mihin tahansa loogiseen Philadelphia-faniin, ja he kertovat sinulle mieluummin Butlerin kuin Simmonsin, Hardenin tai Tobias Harrisin, joka vaikeutui tämän sarjan edetessä.

Adebayo oli aivan yhtä erityinen. Tilastosivujen tarkkailijat osoittavat hänen alhaisia ​​lukujaan, mutta jokainen, joka tietää koripallon voittamisen, osoittaa, kuinka hallitseva hän oli pelin muilla alueilla. Embiidille oli tarpeeksi kurja palata ja pelata läpi kaiken, mitä hän kärsi, mutta myös Adebayoa vastaan ​​kohtaaminen oli kuin lisäisi uuden sairauden hänen loukkaantumislistalleen.

Herro, Oladipo ja Tucker pelasivat roolinsa täydellisesti. He tekivät tarvittaessa maaleja, pelasivat puolustuksessa ja pitivät hyökkäyksen huminaa Erik Spoelstran valinnan mukaan. Lukuun ottamatta kahta peliä, joissa Miamin kolmen pisteen laukaukset putosivat epätavallisesti, Heat pelasi täsmälleen kuten odotat eliittijoukkueen suoriutuvan.

Uusimmassa podcastissaan kolminkertainen mestari Draymond Green listasi ominaisuudet, joita joukkue tarvitsee erottuakseen mestaruusehdokkaista pelkästä pudotuspelijoukkueesta. Voittaa pelejä, joita sinun ei pitäisi voittaa tien päällä, oli yksi niistä. Green ennusti tämän sarjan palaavan Miamiin vuonna 7. Hän oli väärässä. Butler ja hänen poikansa ovat mestaruusehdokkaita.

Miami voi ja tulee olemaan parempi, jos Lowry pääsee takaisin huipputerveyteen. Jos hän ei, niin, kuten joukkue haluaa sanoa, “heillä on tarpeeksi.” Toistaiseksi he eivät ole antaneet mitään syytä olla uskomatta niitä.

Kunnia odottaa itäisen konferenssin finaalissa ja mahdollisesti kostoa. Viimeisen kerran, kun Giannis Antetokounmpo ja puolustava mestari Milwaukee Bucks olivat Miamissa, he sanoivat, että he eivät halunneet leikkiä ruoalla, minkä vuoksi he pyyhkäisivät Heatin häpeällisesti pois omalta areenalta.

Tällä kertaa Miami on valmistautuneempi.

Tällä Butlerin, Bamin ja Herron aikakaudella on mahdollisuus päästä finaaliin kahdesti viimeisen kolmen kauden aikana. Tämä saavutus olisi sopusoinnussa niiden Heatin pelaajien ansioluettelon kanssa, jotka lopulta saavat eläkkeelle jääneet pelipaidat. Butler pelaa samalla tasolla kuin legendat LeBron James ja Dwyane Wade kukoistuskaudestaan ​​Miami-univormuissa.

Miami on lähellä historian ovea. Heillä on tarpeeksi kaataakseen sen.

Leave a Comment