Kova kilpailu koululautakunnan paikoista kolmessa Lewis Countyn piirissä | koulutus

LOWVILLE – Kolmessa Lewisin piirikunnan koulupiirissä käydään joko kilpailua avoimista koulukunnan paikoista tai haasteita hallituksen jäsenille, jotka ovat ehdokkaita uudelleenvalintaan. Tässä on katsaus kunkin koulun ehdokkaisiin.

Beaver River Central School District

Neljä ehdokasta kilpailee yhdestä avoimesta paikasta tämän vuoden äänestyksessä. Hallituksen puheenjohtaja Samuel Chamberlain ei ole ehdolla toiselle kaudelle.

Andrew J. Chartrandilla Croghanista on kaksi lasta alueella ja kolmas, joka aloittaa koulun syksyllä. Hän on valmistunut Beaver River High Schoolista ja osallistui Universal Technical Institutessa. Hän käyttää vesivoimalaa.

Piirin uutiskirjeessä Chartrand sanoi, että hän “uskoo, että suurin piirimme tällä hetkellä kohtaama ongelma on välinpitämättömyyden puute opettajia ja ohjaajia kohtaan, jotka ilmaisevat ja opettavat poliittisia näkemyksiään. Koulu on koulutuspaikka, ei paikka, jossa jotkut opettajat voivat painottaa näkemyksiään opiskelijoista. Koulun tulee olla neutraali maaperä kautta linjan.”

Jessica L. Clemonsilla on kaksi lasta alueella. Hän on koulutukseltaan ympäristötieteen kandidaatti, kirjastotieteen maisteri ja paikkatietojärjestelmien maisteri. Hän on Girl Scout -joukkojen johtaja ja Lewis County Development Corporationin hallituksen jäsen.

”Suurin haasteemme tulevaisuudessa on valmistaa näitä opiskelijoita muuttuvaan maailmaan. Tämä sisältää polkujen tarjoamisen ammatti-, ammatti-, korkeakouluihin ja niille, jotka tarvitsevat aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen ja pohtimiseen”, hän sanoi piirin uutiskirjeessä.

Ms Clemons sanoi, että hänen kokemuksensa koulutuksesta ja liiketoiminnasta, mukaan lukien “kestäviä ohjelmia, jotka hyödyttävät opiskelijoita ja tiedekuntaa”, hyödyttää koulun johtokuntaa.

Sloane D. Schweitzerillä Croghanista on kaksi taaperoa, jotka eivät ole vielä koulussa, ja hän on valmistunut Beaver Riveristä. Hän osallistui Herkimer County Community Collegeen ja työskentelee tällä hetkellä potilastilivirkailijana Lewis County Health Systemissä.

Piirin uutiskirjeessä Ms Schweitzer sanoi uskovansa, että Beaver River “tarvitsee lisää valinnaisia ​​aineita, jotta opiskelijat näkevät, mistä he ovat kiinnostuneita ja valmistavat heitä tulevaisuuttaan varten.” Kaupan koulutusta tulisi rohkaista enemmän “käytännöllisillä tunneilla tosielämän ongelmista”.

Jamie D. Zehr, Croghan, valmistui Beaver River School Districtistä ja hänellä on kolme lasta. Hän on koulutukseltaan kandidaatti ja toimii Transitional Living Servicesin lastenpalveluiden toimintapäällikkönä.

Hänen motivaationsa hallitukseen liittymisestä on edistää “avointa avoimuutta koulun ja vanhempien välillä lasten koulutuksessa”, hän sanoi haastattelussa.

Piirin uutiskirjeessä hän sanoi uskovansa, että piirin tärkein ongelma on se, että “Jumala on poistettu ja korvattu valheilla ja perversioilla” ja ilmaisi huolensa siitä, että erilaisia ​​kiistanalaisia ​​aiheita sisällytettäisiin ohjeisiin. Hän sanoi, että “opettajien ei pitäisi opettaa uskomuksiaan… heidän tehtävänsä on opettaa, ei indoktrinoida”.

Mr. Zehr sanoi, että hän ja hänen perheensä ovat aktiivisia paikallisen seurakunnan kanssa ja heidän lapsensa ovat monissa koulun ulkopuolisissa toimissa.

Lowville Free Academy ja Central School District

Kolmea hallituksen jäsentä haetaan tänä vuonna uudelleen valittavaksi.

James F. Farquhar on ollut hallituksessa viimeiset seitsemän vuotta, ja hänellä on kaksi piiristä valmistunutta lasta.

Hän työskentelee Albanyssa osavaltion ympäristönsuojeluosastolla Wildlife Divisionissa.

“Mielestäni meillä on loistava hallitus, ja olen ylpein siitä, että pyrimme olemaan verotuksellisesti vastuullisia”, hän sanoi. “(Eteenpäin) on pysyä kurssilla – pitää kaikki opiskelijat etusijalla ja tehdä se vastuullisesti yhteisön ihmisten hyväksi.”

Mr. Farquhar sanoi, että hän liittyi tarkoituksella hallitukseen juuri lasten ollessa päättämässä koulua, “koska omille lapsillesi on helppo tehdä asialista. Kyse oli pikemminkin siitä, että pidämme huolta kaikista, emmekä minusta.”

Charlotte K. Sullivan, joka haastaa Mr. Farquharin, sai kotikoulua alueella ja on suorittanut jonkin korkeakoulun, mutta hän valitsi Lowvillen ala-asteen kahdelle lapselleen.

”Halusin tarjota heille enemmän mahdollisuuksia kuin luulin voivani antaa heille. En myöskään ole luonnollinen opettaja”, hän sanoi.

Hän on Lowvillen Abundant Life Community -kirkon ylläpitäjä ja Jeb’s Restaurantin emäntä. Hän toimi aiemmin Tanskan kaavoitus- ja koodilautakunnassa.

”Juoksen ollakseni vanhemmillemme ja lapsillemme ääni. Luulen, että olemme unohtaneet sen, mitä koulumme on tarkoitus opettaa lapsillemme, ja… uskon, että kotiin tulee asioita, joita muuttamalla tai suuntaamalla se muuttuisi ja he voisivat olla vain lapsia.”

Stephanie J. Houser Fouse on suorittamassa toista kauttaan hallituksessa, ja hänellä on kaksi lasta, jotka käyvät koulua alueella.

Hän on valmistunut Lowvillen akatemiasta, hänellä on kandidaatin tutkinto, hän työskentelee Lewis Countyn kansanterveyslaitoksella ja johtaa pientä maatilaa miehensä kanssa. Hän on toiminut Mennonite Camping Boardin puheenjohtajana viimeiset seitsemän vuotta.

“Olen ylpeä hallituksen kollegiaalisesta luonteesta… ylpeä meistä, että selvisimme COVID-19-pandemian kriittisimmästä vaiheesta, henkilöstöstä, jonka olemme palkanneet ja jotka ajattelevat laatikoiden ulkopuolella palvelemaan opiskelijoitamme ja yhteisöämme.” Rouva. Houser Fouse sanoi. “Uskon, että olemme sitoutuneet yhteistyöhön saadaksemme parhaat tulokset kaikille osapuolille.”

Jos Mrs. Houser Fouse valittiin uudelleen virkaan, hän sanoi olevansa innoissaan saadessaan olla mukana suunnittelemassa seuraavaa äänestäjille esitettävää pääomaprojektia.

Jonathon C. Gillette tavoittelee tällä hetkellä Mrs. Houser Fouse.

Mr. Gillette, joka on valmistunut South Lewis High Schoolista, on kolme lasta, jotka käyvät Lowvillen kouluissa. Hän on koulutukseltaan maatalousalan kandidaatti ja hän työskentelee Pioneer Seedsin meijeriasiantuntijana. Hän on Valley Snow Travellers -moottorikelkkaklubin ja Lowville Elks Club Post 1605:n jäsen.

“Minusta tuntuu, että minulla on erittäin hyvä pulssi siitä, että yhteisö on melko tunnettu ja… Haluan, että yhteisömme on paremmin edustettuna hallituksessamme”, hän sanoi haastattelussa.

Piirin uutiskirjeessä hän sanoi: “Haluan olla enemmän mukana lasteni koulutuksessa. Pyrin siihen, että minulla on koulutettu mielipide ja teen järkeviä päätöksiä, jotka palvelevat parhaiten yhteisöämme.”

Amy S. Marti, Lewis County Head Startin toiminnanjohtaja, on ehdolla uudelleenvalintaan toiselle kaudelle hallituksessa.

Rouva. Marti, joka, kuten hänen kaksi lastaan, valmistui Lowville Academysta, kertoi palvelevansa suurimman osan ensimmäisestä kolmivuotiskaudestaan ​​COVID-19-pandemian aikana.

Jos hänet valitaan uudelleen, hän odottaa voivansa parantaa avoimuutta enemmän kuin se oli mahdollista pandemian jatkuvasti muuttuvien haasteiden aikana ja “olemalla osa yhtenäisyyttä ja suuntaa lapsillemme suuren koulutuksen järjestämiseen”.

Hän sanoi, että hänen työnsä Head Startin varhaiskasvatuksessa viimeisen 32 vuoden aikana antaa hänelle mahdollisuuden tuoda ainutlaatuisen näkökulman ja mahdollisuuden piirin hallitukseen.

“Olen innoissani paitsi yhteydestäni siihen, mitä teen”, Mrs. Martti sanoi. “Se on ehdottoman hyvä yhteistyö Head Startin ja koulupiirin välillä, ja mielestäni se on hyvä tilaisuus vahvistaa tätä yhteistyötä.”

Tohtori Raymond Higby Jr. haastaa Mrs. Martin istuimelle.

Hän on valmistunut Lowvillen lukiosta ja hänellä on lapsi, joka on opiskelija alueella.

Dr. Higby on kiropraktikko, jolla on oma käytäntönsä, Complete Care Chiropractic, ja hän toimii Double Play Community Centerin hallituksessa ja on mukana Boy Scout Troop 162:ssa.

Piirin uutiskirjeen mukaan hän sanoi toivovansa “auttaa oppilaita menestymään oppimisessaan ja koulukokemuksissaan ja sitoutumaan paremmin yhteisön palvelemiseen”.

South Lewisin keskuskoulupiiri

Piirissä on kolme ehdokasta kahteen hallituksen virkaan.

Sarah A. Kraeger Metott, Glenfield, on valmistunut South Lewisista, ja hänellä on yksi lapsi South Lewisista ja toinen aloittaa kahden vuoden kuluttua.

Hänellä on kandidaatin tutkinto sisustussuunnittelusta, maisterin tutkinto arkkitehtuurista ja toinen maisterintutkinto historiallisesta säilyttämisestä ja hän työskentelee teknologiansiirto-ohjelmien asiantuntijana ilmavoimien tutkimuslaboratoriossa Roomassa. Hänellä on myös yritys, joka tarjoaa arkkitehtipalveluita pieniin liike- ja asuinhankkeisiin alueella.

Hän on politiikan neuvoston puheenjohtaja ja Lewis County Head Startin emokomitean rahastonhoitaja-sihteeri, Moose River Fish and Game Clubin sihteeri ja toimii Lewis Countyn suunnittelulautakunnassa.

“Varmista, että yhteisö saa tarvitsemansa osana koulupiiriä” on erittäin tärkeää rouvalle. Metott ja hän työskentelevät varmistaakseen, että hallitus “tavoittaa yhteisön mahdollisimman laajasti ja varmistaa, että heidän tarpeitaan täytetään”.

Andrew Liendecker Torinosta, joka on tällä hetkellä koulun hallituksen puheenjohtaja, on South Lewis -tutkinnon suorittanut, joka palveli laivastossa ja työskenteli graafisena suunnittelijana ennen uransa aloittamista lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointialalla tai LVI-alalla.

Vietettyään 14 vuotta Arizonassa hän palasi perheineen Lewis Countyyn, ja hän on työskennellyt Lawman Heating and Coolingissa Sackets Harborissa LVI-projektipäällikkönä vuodesta 2008.

“Koen, että aikaisemmat kokemukseni ja saavutukseni tarjoavat näkökulmaa ja tietoa, josta on ollut opetushallitukselle apua ja johon sen jäsenet ja sidosryhmät ovat luottaneet 10 vuoden palveluksessani”, Liendecker sanoi piirin uutiskirjeessä ja lisäsi, että jos hänet valitaan uudelleen, hän toivoo “vahvistavansa politiikkaa, joka palvelee parhaiten” piiriä.

Griegistä kotoisin oleva Dawn D. Ludovici tavoittelee toista kauttaan hallituksen jäsenenä. Hän jäi eläkkeelle opiskeltuaan 34 vuotta, joista kahdeksan vuotta South Lewisissa – Glenfieldin peruskoulun rehtorina ja opetussuunnitelman ja opetuksen johtajana sekä Jefferson-Lewis BOCESin apulaisjohtajana.

23 vuoden ajan, Mrs. Ludovici on ollut maakunnan Head Start -hallituksessa. Hän on Glenfield United Methodist Churchin ja South Lewis Lions Clubin jäsen.

Hän sanoi olevansa ylpeä hallituksen työstä rakentaa uusi peruskoulu ajoissa avattavaksi tänä vuonna huolimatta COVID-19-virukseen liittyvistä viiveistä ja kustannusten noususta.

”Hallituksen jäsenenä, ottaen huomioon erilaiset julkiset mielipiteet sekä hallituksen taloudellisen vastuun veronmaksajiamme kohtaan, olen ensisijaisesti keskittynyt tarjoamaan South Lewis -opiskelijoille monipuolisen ja laadukkaan koulutuksen ja kaiken tuen, jota he ovat tarvitseneet kokeakseen. menestys”, Mrs. Ludovici sanoi piirin uutiskirjeessä.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment