Koulutus “kutsu” koululautakuntaehdokas Barnettelle

14. toukokuuta – Joe Barnette on nähnyt koulutuksen kaikki puolet opettajana, apulaisrehtorina ja rehtorina kolmen vuosikymmenen ajan Whitfield County Schoolsissa – ja äskettäin työskennellessään opetusalan opiskelijoiden kanssa Leen yliopistossa – ja neljän järjestelmän koulusta valmistuneen vanhempana. , kokemukset hän uskoo valmistaneen hänet paikkaan Whitfield Countyn opetushallituksessa.

Barnette on yksi kolmesta ehdokkaasta – sairaanhoitaja Amber McMahanin ja varastonhallinnasta vastaavan Greg Williamsin kanssa – republikaanipuolueen esivaaleissa piirin 4 paikkaa koulun hallituksessa, jota tällä hetkellä hoitaa republikaani Joseph Farmer, joka ei ole hakee uudelleenvalintaa. Yksikään demokraatti ei kelpaa. Koululautakunnan vaalit ovat lääninlaajuiset. Toimikausi on neljä vuotta.

“Opettajana, vanhempana ja järjestelmänvalvojana tiedän, että meidän on muistettava, kuinka käytännöt vaikuttavat luokkahuoneisiin ja koulurakennuksiin”, sanoi Barnette, joka muutti Whitfieldin piirikuntaan vuonna 1989, kun hän aloitti opettamisen Northwest Whitfield High Schoolissa. “Minulla on myös suhteita niin moniin kouluihin ja yhteisöihin” hänen vuosikymmenien aikana opettajana, ylläpitäjänä ja vanhempana.

Koulun hallituksen jäsenenä Barnette asettaisi etusijalle opiskelijoiden oppimisen sekä opiskelijoiden mahdollisuuksien johtamisen ja innovaation, hän sanoi. Koululautakunta “on valtion elin”, joten verodollarien hyvä hoito on tärkeää.

Tämä on yksi syy, miksi hän on niin suuri cheerleader ESPLOSTille (Education Special Purpose Local Option Sales Tax), sanoi Barnette, joka vietti 33 vuotta koulutuksessa. “Se, mitä olen nähnyt ESPLOSTin rahoittamien projektien tapahtuvan, on ollut hämmästyttävää ja todella mullistavaa kouluille ja kouluyhteisöille.”

SPLOST on 1 %:n myyntivero useimmista läänissä myytävistä tuotteista. Koulujärjestelmät käyttävät tyypillisesti versiotaan pääomaparannusten rahoittamiseen – kuten koulujen kunnostukseen ja uusien rakentamiseen – teknologiaan, turvallisuusparannuksiin ja linja-autoihin, mutta eivät käyttökuluihin.

Vaikka hän jäi eläkkeelle Whitfield County Schoolsin kokopäivätyöstä neljä vuotta sitten, koulutus on aina ollut hänen “kutsuksensa”, joten hän on pysynyt mukana alma materissa, Lee Universityssä, mukaan lukien opettajien ohjaaminen, hän sanoi. Näin hän on voinut nähdä muita koulujärjestelmiä ja verrata niitä Whitfield Countyn kouluihin

“Voisimme tukea paremmin koulun ulkopuolisia ohjelmia” kuvataiteista, kuten draamasta, maatalouteen ja FFA:han, joka pyrkii valmistamaan jäseniä johtajuuteen ja uraan tieteen, liike-elämän ja maatalouden teknologian alalla, sanoi Barnette, joka oli North Whitfield Middle -yhtiön apulaisrehtori. Koulu, sitten rehtori Beaverdale Elementary Schoolissa, New Hope Middle Schoolissa ja Valley Point Middle Schoolissa. “Olen nähnyt sen (tuen) muissa järjestelmissä, ja nuo opiskelijat tuntevat olevansa arvostettuja, koska niitä ohjelmia arvostetaan.”

Opettajien rekrytointi, pitäminen ja kehittäminen on myös ratkaisevan tärkeää, varsinkin valtakunnallisesta opettajapulasta, sanoi Barnette, jolla on maisterin, koulutusasiantuntijan tutkinto ja johtamistodistus Alabaman yliopistosta. “Kuinka voimme tehdä Whitfield County Schoolista houkuttelevampia nuorille ammattilaisille?”

Tiistaina 24. toukokuuta äänestetään esivaaleissa Whitfieldin piirikunnan vaalien tavanomaisissa paikoissa, ja äänestyspaikat ovat avoinna klo 7.00-19.00.

Whitfield Countyn vaalilautakunnan ja rekisterinpitäjän mukaan on myös ennakkoäänestys perjantaihin 20. toukokuuta arkisin klo 8-17 piirikunnan vaalitoimistossa sekä tänään klo 9-17.

Leave a Comment