Koulutus- ja englannin professori saa NWC Teaching Excellence Award -palkinnon

Dr. Chris Nonhof, Northwestern Collegen kasvatustieteen ja englannin kielen apulaisprofessori, on nimetty vuoden 2022 Northwestern Teaching Excellence Award -palkinnon saajaksi. Hänet palkittiin korkeakoulun avajaisseremoniassa 14. toukokuuta.

Palkintoa hallinnoi ylioppilaskuntaliiton jäsenistä ja Honours-ohjelman opiskelijoista koostuva valintalautakunta. Komitean asia Dr. Fan Fei, liiketoiminnan apulaisprofessori; Tri Scott Monsma, sosiologian professori; ja tohtori Wayne Westenberg, matematiikan kasvatustieteen apulaisprofessori, finalisteina yhdessä Nonhofin kanssa.

Tärkein tekijä valittaessa palkinnon voittajaa on todiste vahvasta opetuskyvystä. Toimikunta käsittelee nimeäjien kommenttien lisäksi henkilökunnan ansioluettelot, palveluraportit ja kurssiarviot.

Nonhof liittyi Northwesternin tiedekuntaan vuonna 2015 opettattuaan 16 vuotta englantia ja teatteria yksityisissä ja julkisissa lukioissa Floridassa ja Wisconsinissa. Hänellä on Northwesternin James ja Margaret Blekkink Endowed Education Professorship -tutkinto ja hän opettaa menetelmien, kasvatustutkimuksen metodologian ja kirjallisuuden jatko- ja perustutkintokursseja sekä ensimmäisen vuoden seminaaria. Hänen tutkimusalueitaan ovat kieli ja identiteetti, koulutuksen monimuotoisuus ja kulttuurisesti reagoiva pedagogiikka.

Opiskelijat kuvailevat Nonhofia erinomaiseksi opettajaksi. “DR. Nonhof luo ympäristön, joka on turvallinen ja tervetullut kaikille”, kirjoitti yksi ehdokkaista. “Hän tekee tunnista nautinnollisen mutta opettavaisen avoimilla keskusteluilla, joita ohjaavat harkitsevat kysymykset.”

“DR. Nonhof auttaa oppilaita oppimaan luokkahuoneessaan ja saa heidät tuntemaan itsensä arvostetuiksi yksilötasolla”, toinen opiskelija sanoi. ”Hän on rehellinen, oivaltava ja realistinen opettajan työn haasteiden suhteen. Hän ei ole koskaan liian kiireinen vastaamaan kysymykseen.”

Eräs opiskelija lisäsi: ”Hän on kiinnostunut jokaisen opiskelijan elämästä, koulutuksesta ja menestyksestä. Hän on käytännöllinen opetuksissaan, mutta tekee siitä hauskaa ja mielenkiintoista huumorillaan. Hän on hämmästyttävä. Tiesin, että pystyin tavoittamaan hänet kaikessa, mitä olin tekemisissäni.”

Useat ehdokkaat mainitsivat Nonhofin välittävän lähestymistavan. “Hän on paljon enemmän kuin professori”, kirjoitti eräs opiskelija. ”Hän on ystävä, henkinen isä, cheerleader ja paljon muuta. Hän on niin tarkoituksella osoittamassa, kuinka paljon hän välittää oppilaistaan. Hän on uhrannut aikaa aikataulustaan ​​aina, kun olen sitä tarvinnut, olipa se sitten 15 minuuttia tai muutama tunti. Hän välittää opiskelijoidensa akateemisesta, henkisestä ja henkisestä hyvinvoinnista. Hän ei vain puhu; hän myös kuuntelee.”

“Hän on palvelijasydäminen ja hänellä on sellainen tapa pitää yhteyttä oppilaisiinsa”, toinen opiskelija lisäsi. “Hän sijoittaa oppilaiden elämään luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella ja rohkaisee heitä henkisesti.”

Nonhof suoritti tohtorin tutkinnon kielestä ja lukutaidosta sekä maisterin tutkinnon opetustekniikasta, molemmat Cardinal Stritchin yliopistosta.


Iowan opetusministeriön akkreditoima Northwesternin koulutusohjelma täyttää korkeat kurssityön ja kenttäkokemusten vaatimukset, ja suorituskykyyn perustuvat tulokset varmistavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet tulla tehokkaaksi opettajaksi. Opettajakunta ja opiskelijat keskittävät oppimisensa “opettaja palvelijana” -lauseeseen, mikä valmistaa tulevia opettajia näkemään ja opettamaan jokaista opiskelijaa kallisarvoisena Jumalan kuvan kantajana.

.

Leave a Comment