Korkeakoulutus voisi oppia muutaman asian – Twin Cities

Korkeakoulut ja yliopistot ovat vaikeuksissa. Ilmoittautumiset vähenevät; Väestötiedot osoittavat vähemmän perinteisen ikäisiä opiskelijoita, ja muuttuvat asenteet korkea-asteen koulutukseen uhkaavat suistaa ajatuksen siitä, että korkeakoulua tarvitaan hyvään uraan.

Amy Lindgren

Mitä tehdä? Rakenna ilmeisesti. Tämä suuntaus on jatkunut vuosikymmeniä, mutta jostain syystä koulut näyttävät vastaavan uusilla asuntoloilla ja kuntosaleilla. Tämä vaikka vähemmän tulevia opiskelijoita saattaa tulla kampukselle henkilökohtaisesti.

Ehkä uusia rakennuksia tarvitaan, mutta kolmen vuosikymmenen hiljaisen kumppanuuden jälkeen korkea-asteen koulutuksen kanssa, jossa työskentelen urasiirtyvien asiakkaideni kanssa selvittääkseni, tarvitaanko lisää koulutusta ja mitä se voisi olla, minun on kysyttävä:

Koulut, mitä ajattelet?

Sinulla on ollut aikaa selvittää tämä, ja suurimmaksi osaksi käyttäydyt edelleen kuin jokainen opiskelija, joka ei tule suoraan lukiosta, olisi haitaksi.

Seuraavassa on viisi tarinaa oikeista ihmisistä, kaikki vain tältä viimeiseltä työkuukaudelta:

Tarina 1 – Sandra suoritti kaksi paitsi kaksi maisterikurssia yksityisessä voittoa tavoittelemattomassa yliopistossa 10 vuotta sitten, lopetti lastensa kasvattamisen ja haluaa nyt suorittaa tutkinnon. Hän ei odottanut kaikkien luokkien laskevan 4,0 GPA:sta huolimatta, mutta hän oli järkyttynyt, kun hänelle kerrottiin, että yhtäkään niistä ei voitu käyttää. Mikä pahempaa, koulu keskeytti tämän maisteriohjelman COVIDin aikana, mutta ei kertonut hänelle. Sandran ainoa vaihtoehto tässä koulussa on ansaita todistus kuluttamalla 9 000 dollaria enemmän neljän hänen jo suorittamansa luokan uudelleen suorittamiseen. Todistus, jota he eivät myönnä hänelle nyt, vaikka hän on suorittanut lähes neljä kertaa niin monta luokkaa alalla.

Tarina 2 – Johnin käytännön harjoittelu osavaltion teknillisessä korkeakoulussa muutettiin pandemian aikana verkko-opetukseksi, mikä poisti mahdollisuuden työharjoitteluun ennen hänen valmistumistaan ​​viime vuonna. Nyt hän kilpailee tämän vuoden valmistuneiden kanssa, jotka kaikki olivat työharjoittelussa, eikä ohjelmajohtaja vastaa puheluihin tai sähköpostiin auttaakseen tarvitsemaansa käytännön koulutusta.

Tarina 3 – Kun Tabitha valmistui verkkomaisterinsa kanssa osavaltion yliopistosta kolme vuotta sitten, häntä rohkaistiin jatkamaan tohtorintutkintoa, ja hänelle kerrottiin, että osa hänen ansaitsemistaan ​​opintopisteistään soveltuisi. Nyt hänelle kerrotaan, että hän voi ansaita tohtorintutkinnon vain olemalla päivittäin paikalla paikan päällä maaseutukampuksella kahden tunnin päässä kotoaan – vaikka kymmenet muut koulut valtakunnallisesti tarjoavat tätä ohjelmaa verkossa.

Tarina 4 – Anna on tiedustellut useita kertoja neljän vuoden aikana voittoa tavoittelemattomasta yliopistosta yhden maisterikurssin ostamisesta tai auditoinnista, mutta hänelle on kerrottu, että hänen on sitouduttava koko maisteriin ennen kuin hän voi tehdä tämän. Sitoutuminen tarkoittaa ensin hyväksymistä ohjelmaan – vaatii kokeen, esseen, kolme suositusta, hakumaksun ja opintotukilomakkeen – prosessi, jonka hänen on suoritettava ennen kuin hän tunnistaa, pystyykö hän pysymään kurssin kanssa kokopäivätyöskennellessään. .

Tarina 5 – Lopuksi toiveikas tarina. Hänen ilokseen osavaltion yliopisto tarkasteli Kellyn 10-vuotiaat opintopisteet, ja hän voi suorittaa kaksi viimeistä kurssia ja ansaita maisterin tutkinnon tänä kesänä. Hänelle kerrottiin: “Haluamme saada tämän toimimaan puolestasi.”

Joten näet, yliopistot ja korkeakoulut, se voidaan tehdä. Selviytymiskysymyksenä on koko korkeakoulutuksen aika seurata perässä, jolloin opiskelijat voivat jatkaa koulutustaan ​​ja saada lisäarvoa jo tekemistään investoinneista. Nämä vaiheet auttaisivat:

Laittakaa ilmoittautuneita puhelimiin iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin työssäkäyvät aikuiset (ja perinteisten opiskelijoiden vanhemmat) ovat eniten tavoitettavissa.

• Paranna verkkosivuja siten, että jokainen tutkinto näyttää selkeästi: suoritettavien luokkien lukumäärä; hinta per luokka; kunkin luokan kuvaus; ohjelman kokonaiskustannukset ja suorittamiseen kuluva aika ja mitkä luokat ovat käytettävissä verkossa.

• Tunnista, että olemme olleet pandemiassa ja että koulutusohjelmat keskeytettiin, keskeytettiin tai toimitettiin vain osittain. Mitä järjestelyjä teet tähän poikkeukselliseen tilanteeseen?

• Mikä tärkeintä, luo arviointiosasto, jonka avulla opiskelijat voivat säästää ansaitsemansa aikaisemmat opintopisteet ja näyttää heille tavan suorittaa todistus tai tutkinto.

Tätä ei ole tarkoitettu uhkaukseksi, mutta tunnen oloni mukavaksi ennustaessani, että koulut, jotka eivät tarjoa ainakaan näin paljon arvoa ja asiakaspalvelua, suorittavat matkan kohti merkityksettömyyttä.

Ja vaikka olen väärässä, en todellakaan halua nähdä toista tornia paikallisella kampuksella rakentamassa uutta asuntolaa varoilla, jotka sen sijaan voitaisiin käyttää tavoittamaan kaikki siellä opiskelevat opiskelijat.

Leave a Comment