Keski-Mainen liikehousut: Colby nimittää Lunder Institute of American Artin johtajan

WATERVILLE – Colby Collegen taidemuseo on ilmoittanut, että Erica Wallista tulee Lunder Institute for American Artin uusi johtaja. Luova, yhteistyökykyinen ja dynaaminen kouluttaja, kuraattori ja taidejohtaja Wall tuo laajan yhteisön rakentamiskokemuksen Colbyyn, jossa hän edistää Lunder Instituten tehtävää johtavana hautojana ja stipendin ja taiteellisen käytännön koollekutsujana tavoilla, jotka kehittävät amerikkalaista tapaa. taide ymmärretään ja miten sitä tutkitaan, opetetaan, tulkitaan ja tehdään.

Wall tulee Watervilleen North Adamsista, Massachusettsista, missä hän toimii taiteen ja kulttuurin toiminnanjohtajana Massachusetts College of Liberal Artsissa. Aikaisempi kokemus sisälsi gallerian perustamisen, joka antoi nouseville taiteilijoille mahdollisuuden esitellä töitään, yhdisti heidät pitkäjänteisesti kuraattoreihin ja suojelijoita sekä mahdollisti taiteellisen yhteisön ja tukikehyksen rakentamisen. Hän on myös toiminut museokasvattajana Museum of Contemporary Artissa Los Angelesissa, J. Paul Getty Museumissa, Crocker Art Museumissa ja Museum of Fine Artsissa Bostonissa.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään Lunder Institutessa 1. heinäkuuta.

Colby Collegen taidemuseon Carolyn Muzzyn johtaja Jacqueline Terrassa sanoi, että Wall kasvattaa Lunder Institutea ja yhdistää sen entisestään amerikkalaisen taiteen ja nykytaiteen kenttään laajemmin korostaen pääsyn ja tasa-arvon periaatteita. Hän myös auttaa Colbya jatkamaan pyrkimyksiään integroida ja laajentaa taidetta koko kampuksella ja ottaa opiskelijat mukaan kansallisiin ja maailmanlaajuisiin keskusteluihin taiteesta ja aikamme keskeisistä kysymyksistä. Watervillen keskustassa Greene Block + Studiosissa sijaitsevan tutkimuksen, koollekutsujen ja studiotilojen ansiosta Lunder Institute saa tietoa paikasta ja työskentelee yhteistyössä ja yhteisössä pyrkiessään laajentamaan amerikkalaista taidetta ja muuttamaan sen ääriviivoja ja samalla esitellä taiteen arvo julkisena hyödykkeenä.

“Olen innoissani siitä, että Erica johtaa nyt Lunder Institutea ja hänestä tulee Colby Museumin vanhemman tiimin jäsen”, Terrassa sanoi.

Wall saapuu Colbyyn kampuksella ja yhteisössä taiteellisen vauhdin aikana. Greene Block + Studios avattiin viime syksynä Watervillen keskustassa, Paul J. Schupf Art Center on rakenteilla ja avataan ensi vuoden alussa, myös keskustassa, ja Gordon Center for Creative and Performing Arts avataan kampuksella syksyllä 2023.

Wall sanoi olevansa innokas aloittamaan työnsä Lunder Instituten kanssa.

“Olen innoissani ja kunnia johtaa instituuttia, joka tarjoaa yhteisölle mahdollisuuden osallistua keskusteluihin ja tutkimuksiin, jotka juhlivat, haastavat ja valaisevat amerikkalaisen taiteen monia kerroksia, sen menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta”, Wall sanoi.

Maj. Ian Hepburn, keskellä, hyväksyy ohjaustankoyksikön Col. Sean Harmon vasemmalla osoitti 11. kansalaistukiryhmän komennon 6. toukokuuta Watervillessä. Maj. Carl Lamb valokuva / Maine National Guard

11. kansalaistukiryhmä vaihtaa omistajaa

11. joukkotuhoaseiden siviilitukiryhmä piti komentajan vaihtoseremonian 6. toukokuuta, jossa everstiluutnantti. Paul Bosse luovutti komennon tulevalle komentajalle maj. Ian Hepburn. Mainen kansalliskaartin tiedotteen mukaan seremonia pidettiin yksikön päämajassa Watervillessä.

“En voi kuvitella parempaa upseeria johtamaan CST:tä kaikista edessä olevista haasteista”, Bosse sanoi huomautuksissaan. “Ei vain Maj. Hepburn on taktisesti taitava johtaja, hän on luonteeltaan korkein ja välittää syvästi johtamistaan. Yksikkö on loistavissa käsissä.”

Hepburn kiitti Bossea hänen vuosien ystävyydestään ja yhteistyöstään sekä korkean valmiustason ja henkisen ilmapiirin ylläpitämisestä yksikössä.

“Olen innoissani voidessani olla jälleen osa tätä joukkuetta”, sanoi Hepburn, joka toimi aiemmin 11:n apulaiskomentajana. “Harvojen puolustusvoimien yksiköiden nimessä on sana “joukkue”, ja on merkityksellistä, että se on osa tämän yksikön nimeä. Emme ole joukko, patteri, osasto tai laivue – olemme joukkue. Tämä mentaliteetti ja eetos ohjaavat toimintaamme.”

11. CST koostuu 22 aktiivisesta sotilasta ja lentomiehestä, jotka tukevat paikallisia, osavaltion ja liittovaltion hätätilanteiden hallinta- ja pelastusvirastoja Mainen ja Koillis-alueella. Yksikkö on erikoistunut tukemaan kotimaisia ​​viranomaisia ​​kemiallisten, biologisten, säteily-, ydin- tai räjähdysvaarallisten vaaratilanteiden yhteydessä.

Everstiluutnantti Paul Bosse puhuu 6. toukokuuta komentajan vaihtoseremoniassa Watervillessä. Maj. Carl Lamb valokuva / Maine National Guard

University Credit Union antaa 2 000 dollaria UMaineelle Augustan kampuksen ruokakomeroissa

University Credit Union esitti Augustan yliopistolle Maine-yliopistolle yhteensä 2 000 dollaria shekkejä sen opiskelijoiden ylläpitämistä ja kampuksen hyväksymistä ruokavarastoista Augustan ja Bangorin kampuksilla, luottoyhdistyksen tiedotteen mukaan.

Augusta Campus -sekki 1 000 dollaria annettiin Sal Cardinalelle, UMA:n ylioppilaskuntayhdistyksen puheenjohtajalle opiskelijoiden ylläpitämän kampuksen ruokakomeron The Community Cupboardin vuoksi. Food for Thought -opiskelijakoordinaattori Jess Pattersonille annettiin 1 000 dollarin sekki Bangorin kampuksen Food for Thought -keittiöstä.

Viimeisten viiden vuoden ajan UCU on kerännyt varoja Ending Hunger in Maine -kampanjaansa tukemaan paikallisia ruokakomeroja kampuksella ja paikallisissa yhteisöissä kaikkialla osavaltiossa. Tänä aikana UCU on lahjoittanut 8 316,44 dollaria UMA Augustan ja UMA Bangorin kampuksen ruokakomeroille muiden Mainessa olevien lahjoitusten lisäksi.

UCU:n lahjoitukset antavat yhteisön kaapin ja Food For Thoughtin ruokakomerolle mahdollisuuden täydentää tarjontaansa. Nykyiset tarvikkeet hankitaan Hunger Dialogue Grant -apurahan rahoituksella sekä yhteisökaappiin osoitetuilla SGA-varoilla sekä luontoissuorituksilla ja rahalahjoituksilla Food for Thought -pankille. Food for Thought -pantry on lisäksi yhteistyössä Mainen Good Shepherd Food Bankin kanssa, ja se vastaanottaa vihanneksia UMA Bangor Community Gardenista.

Inland Hospital on kansallisesti tunnustettu sairaalaturvallisuusluokalla A

WATERVILLE — Northern Light Inland Hospital -sairaala on saanut “A” Leapfrog Hospital -turvallisuusluokituksen keväällä 2022. Tämä kansallinen tunnustus on tunnustus Inland Hospitalin saavutuksista potilaiden suojelemisessa haittojen ja virheiden estämisessä sairaalassa, sairaalan tiedotteen mukaan.

“Olemme iloisia saadessamme tämän kunnian, ja on hienoa, että se julkistetaan kansallisen sairaalaviikon aikana”, sanoi Tricia Mercer, presidentti. ”Julistamme työntekijöitämme heidän omistautumisestaan ​​potilaidemme eteen ja A-palkinto on kirsikka kakun päällä! Se on tunnustus, että henkilöstön jatkuva keskittyminen potilaidemme turvallisuuteen vaikuttaa. Emme voisi olla ylpeämpiä!”

Leapfrog Group, riippumaton kansallinen valvontaorganisaatio, antaa A-, B-, C-, D- tai F-luokituksen yleissairaaloille eri puolilla maata yli 30 virheitä kuvaavan kansallisen suoritusmittarin perusteella. onnettomuuksia, vammoja ja infektioita sekä sairaaloiden järjestelmiä haittojen estämiseksi.

Leapfrog Hospital Safety Grade on ainoa sairaalaluokitusohjelma, joka perustuu yksinomaan lääketieteellisten virheiden ja potilaille aiheutuvien haittojen ehkäisyyn sairaalassa. Arviointijärjestelmä on vertaisarvioitu, täysin avoin ja ilmainen yleisölle. Arvosanat päivitetään kahdesti vuodessa, syksyllä ja keväällä.

“Koska terveydenhuoltojärjestelmämme kokee edelleen pandemian aiheuttamaa rasitusta, kiitän Inland Hospitalin työntekijöitä ja johtoa jatkuvasta sitoutumisesta potilasturvallisuuteen päivästä toiseen”, sanoi Leah Binder, The Leapfrog Groupin toimitusjohtaja. ”A-turvallisuusluokka on erinomainen saavutus, joka ei ole mahdollista ilman koko terveydenhuollon työntekijöiden 24/7 työtä potilaiden suojelemiseksi haitoilta. Tämän yhteisön pitäisi olla ylpeä.”

Vasemmalta oikealle: Ariel Carron, Nichole Lee, Jason Hilt ja Chris Kovacs

Neljä johtajaa liittyy Maine State Credit Unioniin

AUGUSTA — Maine State Credit Union on palkannut neljä uutta työntekijää — Ariel Carron liittyy markkinointiasiantuntijaksi, Nichole Lee on uusi haaratoimiston johtaja Watervillessä, Jason Hilt varatoimitusjohtajana ja Chris Kovacs johtaa liikepankkitoimintaa Portlandissa.

Carron raportoi markkinointi- ja viestintäjohtaja Jennifer Roperille. Carron valvoo roolissaan organisaation sosiaalista mediaa ja digitaalista markkinointia. Ennen siirtymistään Maine State Credit Unioniin hän työskenteli Downeast Toyotalla.

Lee raportoi Shane Abbottille, varatoimitusjohtajalle ja vähittäismyyntijohtajalle. Roolissaan Lee johtaa sivuliikkeen päivittäistä toimintaa ja auttaa lisäämään Maine State Credit Unionin tunnettuutta Watervillen yhteisössä. Ennen tuloaan hän oli Camden National Bankin sivukonttorin johtaja.

Hilt raportoi Erin Campbellille, varatoimitusjohtajalle, talous- ja henkilöstöjohtajalle. Tässä roolissa Hilt johtaa kirjanpitotiimin päivittäistä toimintaa ja auttaa lisäämään organisaation tehokkuutta. Ennen tuloaan Maine State Credit Unioniin hän työskenteli Lisbon Community Federal Credit Unionissa.

Kovacs raportoi Bruce Harringtonille, varatoimitusjohtajalle ja kaupallisen luotonannon johtajalle. Roolissaan Kovacs auttaa kasvattamaan yrityspankkitoimintaa Cumberlandin piirikunnassa. Ennen liittymistään organisaatioon hän työskenteli Bank of Americassa.

“Organisaatiomme kasvaa, ja olemme innoissamme, että näin lahjakkaita ihmisiä liittyy tiimiimme”, sanoi Stephen Wallace, varatoimitusjohtaja ja tuleva toimitusjohtaja. “Ariel, Chris, Jason ja Nichole tuovat mukanaan runsaasti kokemusta, ja olen innoissani nähdessäni panoksen, jonka he tekevät Maine State Credit Unionissa.”

Lisää yritysuutisia löytyy osoitteesta CentralMaine.com.

Leave a Comment