“Käytä ääntäsi” parantaaksesi maailmaasi – Daily News

Viimeisin sato “Fight On!” menestystarinat nappasivat lampaannahkojaan auringonpaisteessa perjantaina 13. toukokuuta.

Vuoden 2022 avajaisseremonia Etelä-Kalifornian yliopistossa pidettiin perjantaina Alumni Memorial Parkissa, mikä auttoi aloittamaan valmistumiskauden Etelä-Kaliforniassa.

USC:stä valmistuneet – 4 627 opiskelijaa ja 7 989 jatko-opiskelijaa – kävelivät ylpeänä kampuksella lämpimänä kevätaamuna koulun 139. avajaisseremoniaan ja hakivat tutkintotodistukset yli 6 000 elottoman ystävän ja perheenjäsenen katsellessa. Sen jälkeen oli määrä järjestää yksittäisiä koulujuhlia.

Henkilökohtaiset seremoniat olivat olleet tauolla kahden pandemian vuoden ajan, ja ulkoilmatapahtuma toivotti “loiston ja olosuhteet” tervetulleeksi takaisin troijalaisten kotiin. Tulevina viikkoina valmistujaistapahtumat palaavat muille kampuksille, auditorioihin ja jalkapallostadioneille, kun henkilökohtaisen aloituksen juhlitaan.

Alumni ja korkean profiilin juoksija tri. Allyson Felix piti aloituspuheen. LA syntyperäinen Felix osallistui Los Angeles Baptist High School ennen siirtymistään USC; hän oli ennätysurheilija molemmissa kouluissa. Viisinkertainen olympiavoittaja voitti 11 mitalia – seitsemän kultaa, kolme hopeaa ja yksi pronssi.

Mutta hän ei vain päässyt otsikoihin radalla. Felix kiinnitti yhdessä Alysia Montañon ja Kara Goucherin kanssa huomiota siihen, että Nike kieltäytyi takaamasta raskaana oleville urheilijoilleen palkkasuojaa.

“Kun puhun kokemuksestani Nikellä, minusta uskomattomampaa ja hämmästyttävämpää oli minua tukenut yhteisö, joka kertoi minulle, että he kokivat asioita, jotka olivat samanlaisia ​​kuin minun”, hän kertoi ajastaan ​​urheiluvaatejättiläisen palveluksessa. “Tiesin, mitä minun piti tehdä. Tiesin, että minun oli käytettävä ääntäni, mutta pelkäsin ääneni tärisevän.”

Leave a Comment