Juan Luis Guerra tuo Dominikaanisen kulttuurin Miami-konserttiin – Billboard

Juan Luis Guerran “Entre Mar y Palmeras” -kiertue on dominikaaninen kulttuurikokemus, ja täynnä FTX Arena todisti sen perjantaina (13. toukokuuta).

Guerra, joka on Loud and Liven esittämässä kahdeksan kaupungin vaelluksessaan, teki lopulta varikkopysähdyksen Miamissa siirrettyään alkuperäistä 30. huhtikuuta esitystään positiivisen COVID-19-testin vuoksi. “Pahoittelemme tästä sinulle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa”, hän ilmaisi Instagram-videossa. “Odotan innolla näkemistäsi ja juhlien jatkamista!! Terve Jeesuksen nimessä!! Iso halaus ja siunausta!!”

Kahden viikon odotuksen jälkeen kaiken ikäiset fanit kokoontuivat Etelä-Floridan tapahtumapaikalle laulamaan ja tanssimaan Juan Luis Guerran ja hänen pitkäaikaisen 440-bändinsä kanssa.

Tutkia

Tutkia

Katso uusimmat videot, kaaviot ja uutiset

Katso uusimmat videot, kaaviot ja uutiset

30 minuutin DJ-setin ja värikkäitä palmuja esittelevän hypnoottisen visuaalin jälkeen guirat ja kellot suurella näytöllä, Guerra hyppäsi lavalle tummansiniset housut, takki ja kermanvärinen boina-hattu ja aloitti esityksen “Rosalialla”.

Rytmisillä peräkkäisillä hiteillä, kuten “La Travesia”, “Kitipun”, “Como Yo” ja “La Llave de mi Corazon”, Guerra sai heti koukkuun ja piti faninsa jaloillaan koko ajan. Itse asiassa ainoat hidastempoiset kappaleet, joita hän esitti, olivat “Pambiche de Novia”, jonka hän omisti vaimolleen, ja uusi, melkein kehtolauluversio “Ojala Que Llueva Cafesta”.

Esityksen loppuosan ajaksi Guerra toi dominikaanisen kulttuurinsa massoille laulaen merengue-klassikoita, kuten “El Niagara en Bicicleta”, “El Farolito” ja “Las Avispas” sekä kaksi erittäin energistä sekoitusta: toinen salsallaan. kappaleita ja toinen bachata-bankereillaan.

Tämä on juuri hänen olemuksensa ja viehätys.

“Sävelen vain dominikaanisesta kokemuksestani”, hän sanoi aiemmin Mainostaulu. ”En ole koskaan asunut missään muualla kuin DR:ssä ja musiikkini on täynnä kansanperinnettämme, puhetyyliämme. Dominikaanit ovat kaiken kaikkiaan hauskoja ihmisiä, ja sen täytyy olla hyvin läsnä musiikissani.

Guerra päätti lähes kaksituntisen konserttinsa kolmeen lähes 40-vuotisen uransa tunnuskuvallisimpiin kappaleisiin: “A Pedir Su Mano”, “Bachata Rosa” ja “La Bilirubina”. “Kiitos kärsivällisyydestänne ja siitä, että olette täällä”, hän sanoi yleisölle.

Seuraavaksi hän pysähtyy Chicagon All Stage Arenalla 2. kesäkuuta ja Orlandon Amway Centerissä 4. kesäkuuta.

Leave a Comment