Jeremy Ruckert on innoissaan palata kotiin ja tuoda Ohion osavaltion kulttuuria New York Jetsiin

Kun jeremy ruckert sitoutunut pelaamaan collegejalkapalloa Ohion osavaltiossa, hän jätti kotikaupunkinsa Lindenhurst, New York takana. Ajatukset paluusta kotivaltioonsa pelaamaan jalkapalloa olivat vain hänen unelmiaan.

Kuten kävi ilmi, Ruckertin unelmasta tuli kuitenkin totta. Neljän Buckeyes-kauden jälkeen New York Jets valitsi tiukkapään kolmannella kierroksella, kokonaistilanteessa 101., vuoden 2022 NFL-draftissa, mikä tarkoittaa, että hän oli itse asiassa palaamassa kotiin aloittamaan ammattilaisuransa.

“Se on unelmien täyttymys”, Ruckert kertoi toimittajille sen jälkeen, kun Jets valitsi hänet. “Unelmoin tästä pienestä pitäen. Koko perheeni on Jetsin faneja.

“Se oli kuurottavaa, kun laitoin hatun päähän ja kerran (vanhempani) selvitti kuka oli puhelun toisessa päässä. He olivat vain niin innoissaan. Tarkoitan, sitä on vaikea sanoa ja sitä on vaikea uskoa, mutta tämä merkitsee heille yhtä paljon kuin minulle. Ja se merkitsee minulle paljon yleensä.”

Vaikka New Yorkia edustaa kaksi NFL-joukkuetta, Ruckert kasvoi Jets-faniksi. Hän muistaa käyneensä pelejä lapsena Giants Stadiumilla ja hänellä on nyt mahdollisuus pelata tällä kentällä joka viikko NFL:ssä.

Long Islandilla varttunut Ruckert sijoittui vuoden 2017 rekrytointiluokissaan maan tiukimpien potentiaalisten joukkoon. Mutta Lindenhurst High Schoolissa Ruckert oli itse asiassa leveä vastaanotin isolla kehyksellä. Ennen kuin hän pääsi Ohion osavaltioon, Ruckert ei ollut koskaan pistänyt kättään maahan kuin perinteinen tiukka pää hyökkäyslinjan päässä.

Mutta Buckeyesissa Ruckert oppi, mitä tarkoittaa olla täydellinen tiukka pää. Työskentely Scarlet and Grayn hyökkäyskoordinaattorin ja tiukoin valmentajan alaisuudessa Kevin WilsonRuckertin täytyi kasvaa ja vahvistua uransa varhaisessa vaiheessa, jotta hän voisi estää sekä juosta reittejä.

“Pääsyy, miksi valitsin Ohion osavaltion, oli kehittyminen, jota tarvitaan ollakseen siellä pelaaja”, Ruckert sanoi toimittajille. “Ensimmäinen estämiseni oli ensimmäinen kesäni Ohion osavaltiossa. Olin erittäin raaka, mutta sen takia menin sinne kehittyäkseni ja ollakseni täydellinen kaveri. Sitten vastustaakseni joukkueeni kavereita, kuten Nick Bosa ja Chase Young, Minut tapettiin. En voinut koskea noihin miehiin. Mutta halusin oppia, mitä tiukkapäässä oleminen vaatii, että olen se kaveri, joka pelaa joka alas tiukkapäässä.”

Ruckert oli NFL-draftin neljäs tiukka pää. Kolme ennen häntä valittua pelaajaa hänen asemassaan saivat 75 tai enemmän uransa saalista yliopistouransa aikana. Ruckert oli lopussa vain 54 vastaanotossa, vaikka hän oli aloittanut yli kaksi kautta Scarlet and Greyssä.

Vaikka jotkut joukkueet katsoivat Ruckertia eivätkä nähneet pelaajaa, joka pelasi monta peliä syöttöpelissä, New York näki jotain erilaista. päävalmentaja Robert Saleh loi yhteyden Ruckertin ja San Francisco 49ersin tiukkapään välille George Kittlekolminkertainen Pro Bowler, jota vastaan ​​Saleh käytti joka päivä käytännössä, kun hän oli puolustuskoordinaattori San Franciscossa, mitä tulee pelaajiin, joiden ei tarvinnut tehdä kaikkea yliopistossa, mutta näkivät pelinsä laajenevan NFL.

“Sanon tämän enkä vertaa häntä – äläkä kirjoita tätä, mutta tiedän, että kirjoitat – se oli sama asia kuin George Kittle“, Saleh sanoi. “Hänellä ei ollut passihakuja Iowassa. Se on loukkauksen tyyli.

“Hän on yksi niistä kaikinpuolin tiukoista päistä, jolla on kyky syöttöpelissä. Hän ei ollut niin paljon esillä Ohio Statessa, kun supertähtiä on kaikkialla. Minusta se, mikä tekee hänestä bulldogin, on juoksu. Hänellä on kyky rasittaa puolustusta ja hän on valmis menemään pillien kaikuun tehdäkseen työnsä. Se on tietty mentaliteetti siellä, ja hänellä on se.”

Onko Ruckertillä samanlainen menestys NFL:ssä kuin Kittlellä, ei ole vielä päätetty. Selvää on, että hänen ei katsota olevan merkittävä tekijä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ruckertin laatimisen lisäksi Jets teki tiukkoja pätkiä CJ Uzomah ja Tyler Conklin vapaina agentteina offseasonilla, joka on saanut NFL:n ympärillä olevat huomaamaan New Yorkin. Näillä kahdella tiukkapäällä on yhteensä 11 vuoden kokemus NFL:stä ja yhteensä 256 kiinniottoa 2513 jaardilla ja 17 touchdownilla uransa aikana.

Ruckertilla on mahdollisuus oppia näistä veteraaneista, kun hän saa jalkansa kastumaan ammattitasolla.

“Mielestäni on hieno tilanne joutua”, alokas sanoi. “CJ tavoitti luonnoksen iltana. Suurin asia, jonka haluan saada heiltä, ​​on heidän luottamuksensa. Olen täällä tehdäkseni töitä ja parantuakseni. Se on minulle suurin asia, että voin saada joukkuetoverini luottamuksen ja Valmennushenkilökunta. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään heidän kanssaan.”

Mitä Buckeyesille seuraavaksi? Varmista, että olet ajan tasalla – käytä viisi sekuntia rekisteröityäksesi ILMAINEN Buckeyes-uutiskirje nyt!

Haluatko viimeisimmät uutiset ja uutiset Buckeyesista? Kokeile 7 PÄIVÄN ILMAISTA KOKEILUA JA TULE BUCKNUTS-TILAAJAksi!

Ruckert sai maistaa, millaista Jetsissä pelaaminen tulee olemaan Senior Bowlissa ollessaan, kun New Yorkin henkilökunta valmensi hänen maajoukkuettaan. Vaikka Ruckert kärsi vamman, joka pakotti hänet jättämään väliin Mobilessa, Alabamassa, hänellä on nyt tunne siitä, millainen hänestä tulee palattuaan kotiin uuden NFL-joukkueen kanssa.

“En malta odottaa, että pääsen tuomaan sen kulttuuriin”, hän sanoi Ohion osavaltion kokemuksestaan. “Luulen, että kulttuuri, kuten valmentaja Saleh sanoi siellä, uskon, että se pieni aika, jonka olen ollut siellä, voi kertoa, että kulttuuri leviää erittäin hyvin. Tunsin sen heti, kun olin siellä vain muutaman päivän. Olin siellä, tunsin sen. Sain mehunsa ja olen vain niin innoissani.”

Leave a Comment