IAAFA:n ammatillinen sotilaskoulutuskeskus saa ilmavoimien huippupalkinnon > 37. koulutussiipi > Artikkelinäyttö

Johdonmukaisuutta, kovaa työtä ja omistautumista. Sitä kapt. Yaira Saroli, 837. koulutuslentueen komentaja, mainitsee syyn Inter-American Air Forces Academyn voittamiseen ilmavoimien vuoden ammattisotilaskeskuksen palkinnon.

Tämä on toinen kerta kolmen vuoden aikana, kun IAAFA:n EPME-tehtävä on ansainnut palkinnon vuonna 2021 ilma- ja avaruusvoimia palvelevan siviili-, sotilas- ja kumppanimaiden kouluttajien yhteisön erinomaisesta suorituksesta ja poikkeuksellisesta panoksesta.

Saroli kiittää myös Akatemian jäsenten ja johtoryhmän “kaikki panosta” rajojen yli resonoivan perinteen huippuosaamisen jatkamisessa.

“Ilman johtomme ja muiden IAAFA-jäsentemme tukea emme pystyisi toteuttamaan tehtäväämme ja saamaan uskomatonta vaikutusta Latinalaisessa Amerikassa”, Saroli sanoi.

Akatemia tarjoaa PME:tä kumppanimaiden kansainvälisille sotilasopiskelijoille ja Yhdysvaltain ilmavoimien opiskelijoille espanjaksi ja jatkaa valmiuksiensa rakentamista tukeakseen naapureitamme ja kumppaneitamme. Tämä sisältää ensimmäisen SNCO-kurssin toimituksen Akatemiassa viime syksynä, mikä tekee siitä ainoan Yhdysvaltain ilmavoimien laitoksen, joka tarjoaa kaikki kolme EPME-tasoa.

“Tämä palkinto osoittaa ammattilaisten tason ja sitoutumisemme tulevan upseerin ja värvättyjen johtajien kehittämiseen Latinalaisessa Amerikassa”, sanoi everstiluutnantti. Oscar Martinez, 837. koulutuslentueen komentaja. “PME:tä käytetään yhtenä koulutuksen kulmakivistä, joka mahdollistaa yhteistyön Latinalaisen Amerikan kumppanimaiden kanssa ja vahvistaa siteitä opiskelijoiden välillä, joista tulee tulevaisuuden johtajia.”

IAAFA PME:n johtajat sanoivat, että akatemian kumppanimaiden vierailevat ohjaajat ovat lisänneet tehtävää auttaen muuttamaan oppimistavoitteita ja umpeen Latinalaisessa Amerikassa vallitsevia aukkoja upseerien ja palveluksessa olevien suhteiden välillä.

”PNGI:mme ovat parhaista parhaita… heidän ideoidensa ja asemansa palveluissa antavat meille mahdollisuuden osua opiskelijoidemme kanssa ja arvioida prosessejamme ja sitä, miten sujumme turvallisuusyhteistyötehtävän sekä monimuotoisuus- ja osallistamistehtävän jälkeen. Naiset, rauha ja turvallisuus -ohjelma”, Saroli sanoi.

Martinez korosti, että akatemian saama tuki on ollut ratkaisevaa sen menestykselle.

”Ilmavoimien Vuoden PME-keskukseksi tunnustus korostaa myös 2. ilmavoimien 37. koulutussiiven tukea, asianajoa ja luottamusta; IAAFA ei voi saavuttaa tavoitteitaan ilman vanhempien johtajien sisäänostoa.” Martinez sanoi.

Leave a Comment