Central Huron Ambulance haluaa aloittaa koulutuskurssit

Central Huron Ambulance aikoo alkaa tarjota erilaisia ​​koulutuskursseja ensiapuhenkilöstön, ensiapuhenkilöstön ja ensihoitajan kouluttamiseksi.

Ambulanssipalvelun koulutuskoordinaattori Laura Schenk sanoi, että se käyttää tällä hetkellä Flintissä sijaitsevaa STAT EMS:ää ensihoitajan koulutukseen, mutta siitä voisi tulla oma peruskoulutuskeskus ensiaputeknikkojen ja ensiapuhenkilöstön kouluttamiseksi.

Ambulanssipalvelu sai 30 000 dollaria American Rescue Plan Act -lain varoja luokkien tarjoamiseen läänistä ja 3 500 dollarin apurahan United Waylta elvytysnukkeihin koulutukseen. Schenk sanoi, että he mieluummin näkevät komissaarien rahat menevän sen omaan laitokseen sen sijaan, että he maksaisivat Sanilac Countyn luokista.


Schenk opettaa myös kursseja Sanilac Medical Servicesille Sanilac Countyssa.

“Aina kun meillä on koulutusta, kuten ensiapuhenkilö, EMT-luokat, heidän luokasta maksamansa rahat menevät henkilölle, joka laittaa luokan”, Schenk sanoi. “Sen avulla voisimme kerätä rahaa keneltä tahansa läänin ulkopuolelta, joka päätti lähteä kurssille.”

Schenk toivoo, että EMT-tunnit alkaisivat uudelleen syksyllä ja mahdollisesti ensihoitajakurssi vuonna 2023, jotta kaikki uudet EMT:t voisivat jatkaa opintojaan. Se auttaisi myös rekrytoimaan ja säilyttämään Central Huronin työntekijöitä.

Kaikki Central Huronin tarjoamat luokat on hyväksyttävä Michiganin osavaltion kautta.

Schenk halusi tarjota myös elvytyskoulutusta muutaman viime vuoden ajan, mutta se ei COVID-viruksen vuoksi voinut. Hän on suunniteltu kolmen kuukauden välein, jolloin noin 20 henkilöä Keski-Huronin yhteisökanavista voisi tulla sen laitokseen oppimaan.

“Minusta tuntuu, että on hienoa PR tai jopa saada joku, joka sanoo:” Hei, haluaisin mielelläni jatkaa tätä. Mitä minun pitäisi tehdä?” Schenk sanoi.

Hallitus piti kuukausittaisen kokouksensa varapuheenjohtajan Kevin Richardsonin kanssa sen jälkeen, kun entinen puheenjohtaja Mike Smalley erosi hallituksesta huhtikuussa useiden epäasianmukaisten syytösten jälkeen.

Kun Richardson pyysi ehdokkaita puheenjohtajaksi, kukaan muu läsnä olleista hallituksen jäsenistä ei osoittanut kiinnostusta.

Hallitus oli aiemmin valinnut Smalleyn kolmen vuoden toimikaudeksi maaliskuussa, ja Richardsonin mielestä upseeritehtäviin tulisi valita vuosittain. Hallituksen säännöissä todetaan, että edustamansa kuntien valitsemien hallituksen jäsenten toimikauden pituus on kolme vuotta, mutta toimikauden pituutta ei kerrota.

Leave a Comment