Avajaiset ja sulkemiset: Liiketoimintatapahtumia alueellamme | Lehigh Valleyn alueuutiset

Rene ja Grisellies Benique ovat avautuneet Ezekiel 47 -kahvila osoitteessa 10 S. Fifth Ave., Fifth and Penn Avenues, West Readingissa. Nimi on kunniaksi Vanhan testamentin Hesekielin kirjan 47. luvulle. Pariskunta tarjoilee kahvia, teetä, voileipiä ja muuta kahvilassa, jossa on maalaismainen ja taiteellinen tunnelma.

Nykyiset aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7–16, lauantaisin klo 8–14, sunnuntaisin suljettu. Ruokalistalla on panineja, keittoja, leivonnaisia ​​ja salaatteja, ja verkkotilaus on mahdollista. Ezekiel 47 tarjoilee tuoretta kahvia ja irtoteetä. Kahvila on ollut auki noin kuukauden ja avajaisia ​​vietettiin perjantaina.

Alter Ego Salon ja Day Spa Emmauksessa pidetään avajaiset sunnuntaina 22. toukokuuta klo 11-15, nauhan leikkaaminen keskipäivällä. Alter Egossa on kampaaja, ja se tarjoaa manikyyriä, pedikyyrejä ja kasvohoitoja.

Kylpylän aukioloajat ovat tiistaista torstaihin klo 9-19; 9.00-15.00 maanantaina; Perjantaisin klo 9-17, lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin suljettu.

Olympus Corp. lisää uuden laitoksen Betlehemiin. Japanilaisen optiikka- ja lääketieteellisiä laitteita valmistavan yrityksen tytäryhtiö Evident avataan Lehigh Valley Industrial Park VII:ssä joskus tänä kesänä.

Noin 30 työntekijää Route 412:n varrella vastaa mikroskooppien korjauksista ja jakelusta. Olympus ja kehittäjä/maanomistaja JG Petrucci Co. julkistivat uuden sivuston keskiviikkona. Olympuksen pääkonttori Yhdysvalloissa on Center Valleyssä. Globaalilla yrityksellä on yli 31 000 työntekijää ja se toimii 40 maassa.

Alkuperä Latin Fusion on avattu entisen Tomcat-kahvilan paikalle Sinking Springissä, Berksin piirikunnassa. Ravintolan painopiste on dominikaaninen ruoka, jossa on muita latinalaisia ​​vaikutteita. Sisaret/omistajat Jannette Marmolejos ja Grace Diaz aikovat palvella Readingin suurta dominikaanista yhteisöä karibialaisella ruoalla.

Oma ruokalaji on mofongo, joka on täytetty porsaan vatsalla, kanalla tai katkarapuilla. Ravintolassa tarjoillaan myös aamiainen. Se on avoinna klo 8-22 maanantaista ja keskiviikosta lauantaihin; Sunnuntaina klo 10-20 ja suljettu tiistaina.

Sellersville Senior Residences järjestää nauhanleikkausseremonian 24. toukokuuta. Bucks Countyn kohtuuhintaisessa asuntoyhteisössä 55-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille on 50 asuntoa, joista kahdeksan on varattu ihmisille, joilla on käyttäytymisterveystarpeita. Asunnot rakennettiin liittovaltion energiaministeriön asettamien energiatehokkuusstandardien mukaisesti.

Grace Inspired Ministries rakennutti kompleksin kehityskumppanin Leon N. Weiner & Associatesin kanssa. Grace ylläpitää myös luterilaista yhteisöä Telfordissa ja The Communityä Rockhillissä.

Sellersville Senior Residences sai pienituloisia asuntoverohyvityksiä Pennsylvanian osavaltiolta. Rahoitus tehtiin Pennsylvania Housing Finance Agencyn, S&T Bankin, Federal Home Loan Bank of Pittsburghin ja Bucks Countyn kautta.

Lehigh Valleyn asukkaat yleensä toivottavat uuden tervetulleeksi Vau mutta suunnitelmat uudesta noutomyymälästä ovat odotustilassa Lower Macungie Townshipissa. Ketju haluaa sijoittaa 2 030 neliöjalan ravintolan yhdelle eekkerille Trexler Business Centeriin Hamilton Boulevardille, Movie Tavernin ja First Commonwealth Credit Unionin pääkonttorin viereen. Pääsy Wawaan olisi vain Business Centerin sisältä, ei suoraan Hamilton Boulevardilta.

Tämä Wawa on tarkoitettu vain ajopalveluun ja valmisruokien ja juomien noutoon ovesta. Ala-Macungie on tuonut esiin ongelmia pysäköintiin ja liikenteen sujuvuuteen. Wawan edustajat ilmoittivat tekevänsä maisemointimuutoksia ja liikennevirtojen muutoksia asianosaisten tyydyttämiseksi.

Lähellä ehdotettua Wawaa Chick-fil-A haluaa laajentaa kahdeksi ajokaistaksi yhdestä, sekä muita muutoksia olemassa olevaan ravintolaan. Nämä suunnitelmat ovat myös jatkotarkastelun kohteena.

Leipomotalo Mainissa Phillipsburgissa sulkeutuu 29. toukokuuta, vaikkakaan ei ehkä pysyvästi. 215 N. Main St.:n myymälä, jossa leivotaan sämpylöitä, kakkuja, kuppikakkuja ja paljon muuta, suljetaan äitiysloman vuoksi. Katso lisätietoja Bake Housen sosiaalisessa mediassa. Lahjakortit tulee käyttää ennen sulkemispäivää leipomon Facebook-sivun mukaan.

Pedron kahvila osoitteessa 318 Main St. Emmaus sulkeutuu sunnuntaina viimeisen kerran. Reilun kaupan kahviin ja kestäviin käytäntöihin keskittyneen kahvilan ja ravintolan omistajat laittavat tämän luvun elämästään “pidolle”, Facebook-sivunsa mukaan. Pedro työskenteli muiden paikallisten pienyritysten ja maatilojen kanssa edistääkseen yhteisöä.

Vaikka sunnuntai onkin tavanomaisen toiminnan viimeinen päivä, kahvilan sosiaalisen median mukaan se saattaa avautua vielä yhden päivän ennen toukokuun loppua. Katso lisätietoja Pedron Facebook-sivulta.

Rink Lehigh Valleyssa Whitehall Townshipissa on myyty, mikä tarkoittaa, että luistelu on loppumassa. Jäähallia vuokraavan ja operoivan Joe Pennisin on kerrottava Lehigh Valley Scholastic Leaguelle ja muille käyttäjille, että kaukalo suljetaan 31. toukokuuta alkaen. Uusi omistajatiimi ei jatka kentän toimintaa, Pennisi sanoi. Heidän suunnitelmansa eivät ole vielä tiedossa.

Pitkäaikainen silmänsärky Wilson Boroughissa saattaa vihdoin saada uutta käyttöä. Teetä Dixie Cupin kasvi off 25th Street on saanut uuden omistajan. New Jerseyn kehittäjä Nick Tsapatsaris sanoi ostavansa rakennuksen Joseph Reibmanilta, ja hän aikoo käyttää sitä “viimeisen mailin” logistiikkakeskuksena, jossa tuotteet jaetaan lopullista toimitusta varten.

Myynti ei ole vielä lopullinen. Vanhalle paperikuppitehtaalle on vuosien varrella esitetty useita suunnitelmia, myös asuntoja. Valmistus lopetettiin tehtaalla 1980-luvulla.

Kyle Riggs, omistaja Paradise by the Slice East Penn Avenuella Wernersvillessä, Berks Countyssa, ottaa kaksi muuta: The Pike Cafe Pike and Moss Streetillä Readingissa ja Shirley’s Cafe & Tequila Bar osoitteessa 1516 Duke St. Laureldalessa. Kiinteistöjen siirrot eivät ole vielä toteutuneet, eikä muutoksia ole suunniteltu kumpaankaan Riggsin kahdesta uudesta toimipisteestä Facebook-viestin mukaan.

The Pike Cafen ja Shirley’sin henkilökunta säilyy, eivätkä ruokalistat muutu. Riggs osti Paradise by the Slicen kolme vuotta sitten. The Pike on ollut avoinna vuodesta 1985, kun taas Shirley’s täytti äskettäin kahdeksan vuotta.

Teetä Readingin ihotautien kosmetiikkakeskus järjestää suuren avajaisjuhlan maanantaina klo 18-20 osoitteessa 3317 Penn Ave. vuokrata. Reading Dermatology Associates esittelee uutta tilaaan, ja siellä järjestetään arpajaisia, ruokaa, juomia, tuote-esityksiä ja paljon muuta. Dermatologia tarjoaa kirurgista ja kosmeettista dermatologista hoitoa kaiken ikäisille potilaille.

Vinyylipainokyltit ja -grafiikka on muuttanut Emmauksen sisällä. Uusi paikka on 15 S. Second St., ei kaukana entisestä Sixth Street -sijainnista. Yritys valmistaa kylttejä, ikkunakalvoja, liikegrafiikkaa, käyntikortteja, merkkivaatteita, mainostuotteita, pihakylttejä ja paljon muuta.

Teetä Talo ja navetta Emmaus on avannut aitta liiketoiminnalle, jossa juomia ja 10 dollarin sikareita on saatavilla 1700-luvun rakenteessa, joka on avoin ulospäin. House and Barn sijaitsee osoitteessa 1449 Chestnut St. Emmauksessa, historiallisella maatilalla. Shedistä erillään sijaitsevassa pääravintolassa tarjoillaan amerikkalaisia ​​ruokia ja viikoittain elävää viihdettä.

Teetä Betlehemin vapaaehtoispalomiesyhdistys haluaa laajentaa rakennustaan ​​osoitteessa 6 Hillmond St. ja lisätä kannen, mutta naapurit ovat huolissaan. Yhdistys väittää, että kansi olisi savuton alue, jossa ulkona ei soitettaisi musiikkia, mutta naapurit sanoivat Bethlehem Zoning Hearing -lautakunnan kokouksessa olevansa huolissaan melusta. Laajennuspyynnöstä ei ole vielä tehty päätöstä.

Entinen Iron Lakes Country Club North Whitehall Townshipissa on nyt Twin Lakesin klubi, sen jälkeen, kun Jaindlin perhe osti kurssin. Klubilla on myös uusi johto, KemperSports of Illinois.

Dorney Park avattiin perjantaina kauden ajaksi. Puiston Wildwater Kingdom on tarkoitus avata lauantaina 28. toukokuuta. Tarkista South Whitehall Township -puiston sosiaalisesta mediasta tarkat aukioloajat.

Toimintapäivät ja -ajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta puiston verkkosivujen mukaan.

Ensimmäinen Commonwealth Federal Credit Union järjestää avajaiset uudessa pääkonttorissaan Trexlertownissa, 6126 Hamilton Blvd., 18. toukokuuta klo 11.30 alkaen, nauhan leikkaaminen keskipäivällä. Juhla päättyy klo 12.30

Il Gaetano Ristorante järjestää avajaiset perjantaina 20. toukokuuta klo 17.30 Ravintola 665 Columbus Ave., Phillipsburg, järjestää tapahtuman yhdessä Phillipsburgin kauppakamarin kanssa.

Kiinteistönvälittäjä Amanda Vachris ja Schuylkill-kauppakamari pitävät leikkaavan nauhan Vachrisin uudessa Keller Williams Real Estate toimisto osoitteessa 15 St. John St., Schuylkill Haven, 24. toukokuuta klo 16. Tapahtuma on ilmainen; kamari pyytää vieraita ilmoittautumaan Schuylkill-kamariin verkkosivusto.

Spa & Nail Bar avajaisia ​​klo 11.00 – sulkemiseen perjantaina 20. toukokuuta nauhan leikkaamisella klo 11. Wyomissingin 2765 Papermill Road (Broadcasting Square) kylpylässä on DJ ja palkinnot sen juhlaan.

.

Leave a Comment