Voittaaksesi kulttuurisodan, valitse sanasi viisaasti | Lausunto

Mainosalalla on vähän viisautta, että “uusi” on voimakkain sana, jonka voit liittää esineeseen, jonka haluat myydä.

Suuren yleisön suostuttelu on sitä monimutkaisempaa, mutta se tarjoaa yksinkertaisen selityksen sille, miksi välivaalit ovat hallituspuolueen pelon aikaa. Uutta on se, mitä tällä hetkellä vallasta poissa oleva puolue edustaa. Ja uuden kanssa on vaikea kilpailla.

Se on äärettömän vaikeampaa, kun äänestäjät ovat happamassa tuulessa.

Republikaanit haistavat veren vedessä ja ovat olleet hyökkäyksessä kovan oikeiston kulttuurisotureiden johdolla. Kirjakiellot. Älä sano homolaskuja. Hyökkäykset transsukupuolisia lapsia vastaan. Hyökkäyksiä opettajia vastaan. Hyökkäykset Mikki Hiiriä ja Plutoa vastaan. Koko QAnonin inspiroima ihastuminen pedofiliaan.

Ja tietysti entisen presidentin Donald Trumpin iso valhe varastetuista vaaleista, jonka kuvernööriehdokas Scott Jensen toisti äskettäin Minnesotassa ehdottaessaan, että meidän nätisti puhdas ulkoministerimme Steve Simon pitäisi heittää vankilaan.

Se, mitä kuulet useimmiten vastauksena, on sirkat. Demokraattiset johtajat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen viestistä tai pitäisikö heillä edes olla sellainen.

Perinteinen viisaus sanoo, että älä ota kulttuurisodan syöttiä. Keskity lihaviin keittiönpöytäkysymyksiin, kuten terveydenhuoltoon ja talouteen. Tai ehkä mennä kaikkiin aborttioikeuksiin nyt Roe v. kahlata näyttää olevan paahtoleipää. Käytä sitä huijataksesi republikaaniehdokkaita tapaan, jolla he käyttivät terveydenhuoltoa vuoden 2018 välivaaleissa. Massachusetts Sen. Elizabeth Warren esitti äskettäin hyvän syyn politiikkaan perustuvalle viestille New Yorkin ajat huoneväittää, että demokraateilla on vielä aikaa lunastaa vuoden 2020 vaalien suuret lupaukset ja välttää keskipitkän aikavälin katastrofi.

Vasta-argumentti on, että Amerikan lainsäätäjiin, koululautakuntiin ja raskaana oleviin teini-ikäisiin valloitetun kulttuurisodan huomiotta jättäminen on kuin ukrainalaiset ajattelisivat, että jos he vain jättävät huomiotta Vladimir Putinin, hän lähtee pois. Jos haluat nähdä, miltä taisteleminen voi näyttää, suosittelen tulinen vastapuhe valmistaja Michigan State Sen. Mallory McMorrow, kun republikaanien kollega syytti häntä pienten lasten “harjoittamisesta” seksikauppaa varten.

Kumpi onnistuu todennäköisemmin?

Siitä palaan uuteen/vanhaan dikotomiaan. Olisi hienoa nähdä suuria poliittisia voittoja, jotka auttaisivat amerikkalaisia ​​selviytymään sellaisista asioista kuin inflaatio ja rikollisuus. Herra tietää, että tarvitsemme sitä. Mutta jos yhden historian voimakkaimmista talouden elpymistä suunniteltaessa ei saatu demokraateille vetovoimaa mielipidemittauksissa, tuskin on samanlaista vaikutusta eri tavalla. Tyytymättömän yleisön on liian helppoa sotkea kaikki yhteen politiikaksi tavalliseen tapaan.

Parempi viestintästrategia on määritellä uutta äänestäjien mielissä. Ota kiilto pois maalaamalla selkeämpi kuva vallassa olevista republikaaneista.

Jon Meachamin erinomainen elämäkerta ensimmäisestä presidentti Bushista antaa meille esimerkin siitä, kuinka tällainen uudelleenmäärittely toimi vuoden 1988 presidentinvaaleissa. Äänestäjät olivat valmiita muutokseen kahdeksan vuoden republikaanihallituksen jälkeen ja Bush putosi huonosti vaaleissa – kunnes strategi Lee Atwater vakuutti hänet vahvistamaan Willie Hortonin tarina, musta mies, joka raiskasi naisen ja puukotti hänen poikaystäväänsä ollessaan viikonlopun vankilassa. Oletettavasti itsenäinen ryhmä teki tarinasta surullisen mainoksen. Se muutti monien äänestäjien mielen kävelemisestä pois Bushista. Se oli myös salaperäistä ja rasistista, ja se aiheutti oikeutetusti monet demokraatit – minä mukaan lukien – koko ajatuksen hyökkäysmainoksista.

Nyt demokraateilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet miehittää moraalinen ja isänmaallinen korkeus, jos he ottavat taistelun kulttuurisotureiden kanssa. Varsinkin jos demokraatit pystyvät koomaan kurinalaisemman brändiäänen kuin heillä on tähän mennessä.

Tärkeintä on, että se koskee meitä kaikkia. Kaikki amerikkalaiset. Demokraatit ovat viimeinen puolustuskeinomme republikaanipuolueen hellittämättömiä hyökkäyksiä vastaan ​​totuutta, oikeutta, vapautta, äitejä, lapsia, kouluja, tiedettä, terveyttämme ja demokratiamme vastaan.

Minusta viesti on yksinkertainen. He valehtelevat meille. He pettävät luottamuksemme. Se on riittävän suuri organisointiidea kutsua esiin kaikkea abortin kieltämisestä kirjojen kieltämiseen, ja tietysti itse Big Valheen. Inflaatiosta on jopa puhumisen varaa. Sinun ei tarvitse tehdä paljoa matematiikkaa ymmärtääksesi, että kovan oikeiston America Firstin keskittymisellä maailmanlaajuisen kaupan ja maahanmuuton rajoittamiseen saattaa olla jotain tekemistä toimitusketjun häiriöiden ja työvoimapulan kanssa, jotka aiheuttavat paljon inflaatiota. Lisää viestiin, että republikaanien äänestäminen maksaa liikaa.

On puhuttu siitä, että demokraatit tarvitsevat tarpeeksi yksinkertaisen viestin kiinnittääkseen puskuritarran. He kertoivat flirttailevan valitettavan linjan kanssa Demokraatit toimittavat. Allekirjoittaisin puolueen viestin yhdellä sanalla, joka edustaa sekä epärehellisyyden että petoksen vastakohtaa: Totta. Jotta äänestäjät osallistuisivat kuitenkin paremmin taisteluun, Äänestää totta.

Leave a Comment