Valtion koulutusviranomainen vierailee Pittston Memorial Library -kirjastossa Remake Learning Days -päivien aikana

PITTSTON — Tohtori Debora Carrera, Pennsylvanian opetusministeriön (PDE) apulaissihteeri vieraili Pittston Memorial Library -kirjastossa huomauttaakseen Remake Learning Days -tapahtumasta ja korostaakseen Pennsylvanian ehdottamia investointeja perus-oppilaskoulutukseen sekä tieteeseen, teknologiaan, tekniikkaan ja matematiikkaan (STEM) koulutus torstai-iltapäivällä.

Edellisenä päivänä Gov. Tom Wolf vieraili Wilkes-Barren alueen lukiossa mainostaakseen ehdotettua 1,9 miljardin dollarin budjettia julkisten koulujen rahoitukseen.

Viimeisten seitsemän vuoden aikana Wolf on hankkinut 1,8 miljardia dollaria lisärahoitusta esikoulutusta varten yliopiston kautta, mukaan lukien yli 1,1 miljardia dollaria peruskoulutukseen, 190 miljoonaa dollaria erityisopetukseen ja 40 miljoonaa dollaria ura- ja tekniseen koulutukseen.

Vieraillessaan Pittston Memorial Library -kirjastossa tohtori Carrera oli vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa, kun he osallistuivat STEM-oppimiseen asemien kautta tutkiakseen tornirakennusta, robotteja, droneja ja tieteellistä menetelmää kapillaaritoiminnan tarkkailuun.

Aiheeseen liittyvä video

PDE:n ja Remake Learningin yhteistyön tarkoituksena on valmistaa opiskelijoille tulevaa uraa varten tarvittavat työllistettävyyden ja STEM-taidot. Opiskelijat voivat lähettää uraportfolioilleen digitaalisen tunnuksen Career Ready PA -reppuhaasteeseen (https://tinyurl.com/mrxsvmwy) .

“Niin monta vuotta odotimme liian kauan ja odotimme, kunnes lapset olivat vanhempia (opettaessaan STEM-kursseja), ja nyt keskitymme itse asiassa luokkiin K – 12, se on oikea tapa”, tohtori Carrera sanoi. “Tulokset eivät tule hetkessä, ja se vaatii paljon koordinointia ja suunnittelua tällaisiin tilaisuuksiin ja se antaa lapsille jännitystä luoda ja ajatella.”

Tohtori Carrera sanoi, että STEM on suunnattu myös tytöille, jotta he innostuvat tieteestä, teknologiasta, tekniikasta ja matematiikasta.

“Tämä ohjelma antaa lapsille pääsyn ja antaa perheelle pääsyn, ja jos katsotte ympärilleen, lapset eivät innostu, vaan myös vanhemmat ovat innostuneet”, tohtori Carrera lisäsi. ”Vanhemmat ovat melko lailla lastensa opettajia, joten jos vanhemmat näkevät lastensa tekevän tällaista oppimista, eikä se ole uhkaavaa, jos se esitetään jännittävällä tavalla. Nämä ovat lapsikeskeisiä toimintoja; he harjoittavat koodausta tietämättään koodaavansa.”

Tohtori Carreran mukaan Wolf on budjetoinut viimeisten seitsemän vuoden aikana 160 miljoonaa dollaria STEM-oppimiseen Pennsylvaniassa.

Remake Learning Days on festivaali, jossa järjestetään tapahtumia, joita isännöivät organisaatiot, kuten koulut, museot, kirjastot, iltapäiväryhmät, varhaiset päiväkodit, yliopistot, mediakeskukset ja teknologian startupit. kaikenikäiset nuoret (esikoulusta lukioon asti) ja heidän perheensä, huoltajat ja kasvattajat.

Seuraavien 10 päivän aikana on useita Remake Learning -päiviä, mukaan lukien:

• 14. toukokuuta:

– Pittston Area Martin L. Mattei Middle School – klo 9–13, tornit, savi, kapillaari, koodi, lentää droonit, päiväkirja

• 15. toukokuuta:

— Camp Kresge – klo 16–19, luontoretki

— Camp Kresge – meloa klo 18–20

• 16. toukokuuta:

— Greater Wilkes-Barre YMCA – klo 13–17, koodaus, lentäminen, tornit, savi, lima, kapillaari

• 18. toukokuuta:

— Nescopeck State Park – klo 18–19 pelit lintujen käyttäytymisestä

– Northwest Area Junior-Senior High School – klo 17-19.30 opettele maalaamaan lapsesi kanssa

• 19. toukokuuta:

– Wyomingin alueen katolinen – klo 9–14.30 koodaus, lentäminen, tornit, kapillaari

• 23. toukokuuta:

– Greater Pittston YMCA – klo 13–17.30, koodaus, lentäminen, tornit, savi, kapillaaritoiminta

– Camp Kresge, klo 16-19 luontoretki

Leave a Comment