Valmistuneet ja puhujat korostavat korkeakoulukoulutuksen etuoikeutta

Yliopiston ensimmäisessä kolmesta perustutkinnon alkamisseremoniassa perjantaina puhujat juhlivat opiskelijoiden kykyä menestyä globaalin COVID-19-pandemian haasteista huolimatta ja korostivat velvollisuuttaan roolimalleina.Urheilullisesti koristellut lippalakit ja leveät hymyt, vuodattavat kyyneleitä ja heiluttaen perheilleen lähes 700 Miamin yliopiston taide- ja tiedekorkeakoulun ja sen jatko- ja kansainvälisen koulutuksen osaston opiskelijaa kokoontui Watsco Centeriin aikaisin perjantaiaamuna ensimmäiseen kolme perustutkinnon alkamisseremoniaa.

Se oli erityisen voittoisaa, koska valmistuneet kokivat korkeakoulukokemuksensa suuren katkoksen toisena vuonna, kun he eivät palanneet kampukselle vuoden 2020 kevättauon jälkeen. Sen sijaan he siirtyivät nopeasti etäopetukseen. Vaikka kampus avattiin uudelleen ensi syksynä – yliopiston rehtori Julio Frenkin ohjauksessa, joka otti käyttöön tiukat turvallisuuskäytännöt mahdollistaakseen sen – Class of 2022 kesti toistuvan COVID-19-testauksen, pakolliset maskikäytännöt ja monet muut muutokset. pandemian sanelema.

“Kun kävelitte lavan poikki, monet teistä kiittivät minua kampuksen avaamisesta ja turvaamisesta”, Frenk sanoi. “Mutta tänään kiitän teitä, koska kaikki, mitä teimme näiden kahden vuoden aikana, ja kaikki, mitä tapahtui, johtui kyvystänne tehdä lyhytaikaisia ​​uhrauksia korkeamman tarkoituksen vuoksi, joka oli koulutuksenne.”

Opiskelijapuhuja Ishaan Chatterjee sanoi, että opiskelijat kestivät vuosikymmenen muutoksen kahdessa vuodessa. Kuitenkin heidän halukkuudestaan ​​sopeutua opiskelijat palkittiin perjantaina Coral Gablesin aloitusseremonian perinteisellä loistolla ja olosuhteilla. Se oli ensimmäinen kevään valmistumisharjoitus Watsco Centerissä sitten vuoden 2019. Se oli myös ensimmäinen kerta, kun naispuolinen Sebastian the Ibis paljastettiin. Madison Clinger oli viimeinen valmistuja, joka sai tutkintotodistuksensa ja käytti tunnusomaisia ​​ibis-jalkoja tervehtiessään Frenkkiä ja johti sitten opiskelijoita improvisoidulla CANES-huuhdolla.

Yliopiston johtajat ja puhujat korostivat koko seremonian ajan, että opiskelijoiden sietokyky mullistusten keskellä valmistaa heitä loppuelämäänsä.

Puhuja L. Rafael Reif kertoi opiskelijoille epätodennäköisestä matkastaan ​​pikkukaupungista Venezuelasta Massachusetts Institute of Technologyn presidentiksi, jossa hän on toiminut nyt 10 vuotta. Reifin vanhemmat olivat juutalaisia ​​maahanmuuttajia, jotka pakenivat Etelä-Amerikkaan Itä-Euroopasta 1930-luvulla, juuri ennen kuin natsihallinto otti vallan. Heillä ei ollut paljon koulutusta tai rahaa. Mutta pari arvosti koulutusta ja varmisti juurruttaa kunnioituksen tietoon neljään poikaansa.

“Muistan isäni kertoneen minulle, kun olin pieni: “Kun sinun on lähdettävä kiireessä, koulutus on ainoa, jonka voit ottaa mukaasi”, hän sanoi. “Olen kantanut sitä oppituntia mukanani koko elämäni.”

Koska perhe tarvitsi lisätuloja, hänen kaksi vanhempaa veljeään työskentelivät elättääkseen perhettä. Mutta kun Reifin veli Isaac päätti mennä lukioon, myös Reif kävi. Hän päätti myös seurata veljensä jalanjälkiä uudelleen, yliopistoon ja sitten tutkijakouluun Yhdysvaltoihin – missä molemmat oppivat englantia. Heistä kahdesta tuli yliopistoprofessoreja Yhdysvalloissa. Reif sanoi, että hänen veljensä esimerkki osoitti vastuullisuuden tärkeyden, vaikka et olisikaan tietoinen muiden katsovan.

“Kun aloitat urasi, jatko-opintojasi tai muita pyrkimyksiäsi, et koskaan tiedä, kuka saattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä teet – sisarukset, serkut, työtoverit tai jopa ihmiset, joita et tunne”, sanoi Reif, arvostettu. sähköinsinööri. ”Roolimallina oleminen ei tarkoita, että sinun on oltava täydellinen. Se tarkoittaa tätä: kaikki mitä saavutat, näyttää muille, mikä on mahdollista. Se inspiroi heitä unelmoimaan hieman isommista ja saavuttamaan hieman korkeammalle.

Hän kehotti valmistuneita hyödyntämään yliopistossa hankkimiaan tietoja maailman parantamiseksi.

“Meillä, joilla on onni suorittaa korkeakoulututkinto, on velvollisuus käyttää oppimiaan uuden rakentamiseen, rikki menneen korjaamiseen, sairaan parantamiseen ja uuden tuotteen tekemiseen tai suunnittele parempi ratkaisu, jolla on myönteinen vaikutus”, hän sanoi. ”Miamin yliopiston koulutuksesi on erityinen passi, jonka pidät mukanasi. Sillä ei ole viimeistä voimassaolopäivää, ja se antaa sinulle pääsyn uskomattomiin mahdollisuuksiin, kiehtoviin ihmisiin ja kestävään mahdollisuuksien tunteeseen.

Kuten Reif, myös perheenjäsen kannusti Chatterjeetä asettamaan koulutuksensa etusijalle. Hänen isoisänsä varttui Intian kaduilla, missä hän ja hänen äitinsä raapivat ohi ilman paljon. Koska Chatterjeen isoisällä ei ollut varaa kouluun, hän istui luokkahuoneen ikkunan ulkopuolella joka päivä ja kuunteli oppitunteja. Eräänä päivänä, kun opettaja löysi hänet ulkona tauon aikana, hän luuli hänet oppilaaksi, joka ohitti tunnin ja ohjasi hänet takaisin luokkahuoneeseen. Se tasoittaisi hänen isoisänsä tietä yliopistoon.

“Haluan omistaa tämän puheen edesmenneelle isoisälleni ja kaikille, jotka ovat joutuneet taistelemaan koulutuksen puolesta, olipa kyseessä heikossa asemassa oleva nuoriso sodan repimässä köyhässä valtiossa – kuten Ukrainassa – ensimmäisen sukupolven korkeakouluopiskelijoille tai niille, jotka taistelevat heidän koulutustaan ​​kaikkialla maailmassa”, sanoi Chatterjee, mikrobiologian ja immunologian pääaine. “Kiitos Miamin yliopistolle, että otitte minulle mahdollisuuden.”
.

Leave a Comment