UW Tapa Pohjois-Dakotan osavaltion dekaanin johtamaan College of Businessia | Uutiset

13. toukokuuta 2022

Scott Beaulier

Scott Beaulier, ekonomisti, joka on johtanut North Dakota State Universityn College of Businessia vuodesta 2016, on nimitetty Wyomingin yliopiston kauppakorkeakoulun dekaaniksi.

UW:n johtokunta hyväksyi Beaulier’n nimityksen torstaina, mikä päätti valtakunnallisen haun, joka sisälsi viiden finalistin ilmestymisen viime kuussa kampuksella haastatteluihin ja esityksiin. Hänen on määrä aloittaa uudessa roolissaan UW:ssä heinäkuun 15. päivän tienoilla.

“DR. Beaulierin menestys johtamassa kauppakorkeakoulua toisessa maa-apurahayliopistossa tällä alueella sekä hänen merkittävä johtamiskokemuksensa teki hänestä ihanteellisen ehdokkaan tähän tärkeään Wyomingin yliopiston dekaanin virkaan”, Provost ja varapresidentti Kevin Carman sanoo. “Olemme innoissamme College of Businessin tulevaisuudesta Scottin johdossa.”

Beaulierin toimikautena Pohjois-Dakotan osavaltiossa sen College of Business lisäsi merkittävästi ilmoittautumista; lisäsi kuuden vuoden valmistumisastetta; käynnisti täysin online-liiketoiminnan hallinnon tutkinnon; keräsi yli 50 miljoonaa dollaria yksityistä rahoitusta; sekä perustettuja ohjelmia yrittäjille ja naisliiketoiminnan opiskelijoille.

Ennen Pohjois-Dakotan osavaltioon siirtymistä Beaulier toimi toiminnanjohtajana Arizona State Universityn talousvapauden tutkimuskeskuksessa ja auttoi sen perustamisessa, josta tuli lopulta osa School of Civic and Economic Thought and Leadership -koulua. Sitä ennen hän oli Troyn yliopiston tiedekunnan jäsenenä Troyssa, Ala.issa, vuosina 2010–2014 kyseisen koulun talous- ja rahoitusosaston puheenjohtajana ja Manuel H. Johnson Center for Political Economy -keskuksen toiminnanjohtajana.

”Olen innoissani liittyessäni mahtavaan College of Businessiin ja yliopistoon. Rakastan Wyomingin yliopiston sitoutumista akateemiseen huippuosaamiseen, ylpeyttä alumnien alma materistaan ​​ja osavaltion rikasta historiaa työskennellä yliopiston kanssa ongelmien ratkaisemiseksi”, Beaulier sanoo. “Nämä yhdistetyt vahvuudet luovat College of Businessille valtavat mahdollisuudet tehdä yhteistyötä liike-elämän kanssa ja toimia johtajina osavaltiossa ja koko maassa. En malta odottaa, että pääsen alkuun.”

Beaulierilla on tohtorin ja maisterin tutkinto taloustieteessä George Mason -yliopistosta ja hän on ansainnut kandidaatin tutkinnon taloustieteessä ja historiassa Northern Michiganin yliopistosta. Hän on myös toiminut tiedekunnan jäsenenä Beloit Collegessa (Wis.) ja Mercer Universityssä Maconissa, Ga.

Leave a Comment