USC:n presidentti yritysvastuukurssille: “Ota ihmisten sydämet mukaan”

Biologina USC:n presidentti Carol L. Folt ymmärtää kestävyyden merkityksen luonnolle – ja yritysmaailmalle.

“Olen melko optimistinen sen suhteen, että yhä useammat yritykset vahvistuvat”, hän kertoi noin 25 jatko-opiskelijan luokalle, joka osallistui Paul Adlerin “Business and Environmental Sustainability” -luokkaan 5. toukokuuta. “Ehkä ei ensi vuonna. Kolme vuotta, mutta viiden, 10, 15 vuoden kuluttua mikään vanhentunut yritys, jolla on kauhea energiapolitiikka, ei selviä.”

Monipuoliset näkökulmat ovat avainasemassa kestävämmän tulevaisuuden luomisessa, Folt sanoi. Tulivatpa opiskelijat liike-elämän, tekniikan tai taiteen taustalta, hän huomautti, että pääasia on, että he voivat tavoittaa ihmisiä.

“Meillä voi olla parhaat prosessit, suurin data ja parhaat ideat, mutta jos emme voi saada ihmisten sydämiä mukaan, liiketoiminta ei toimi”, hän sanoi.

Adler, johtamisen ja organisoinnin, sosiologian ja ympäristötutkimuksen professori, sanoi jakavansa Foltin kiireellisyyden tunteen ilmastonmuutoksen ja muiden ympäristöhaasteiden suhteen.

“Oli hienoa, että hän vieraili luokassa ja keskusteli opiskelijoiden kanssa siitä, mitä USC tekee”, sanoi Adler, USC Marshall of Businessin Harold Quintonin liiketoimintapolitiikan johtaja.

Liiketoiminnan kestävän kehityksen kurssi päättyy korkealle

“Se oli loistava tapa päättää lukukausi, kun presidentti Folt rohkaisi opiskelijoita tuomaan kestävään kehitykseen sitoutumisensa ja tietämystään mitä tahansa työtä, jota he tekevät.”

Kun hän puhui oppilaiden kanssa luokassa, hän kysyi jokaiselta, mistä he olivat kotoisin ja mitä he opiskelivat. Varttuessaan Akronissa Ohiossa – kaupungissa, jonka hän myönsi, ettei se ollut ympäristönsuojelun keskus – Folt päätyi lopulta länsirannikolle opiskelemaan. Hän kertoi opiskelijoille omasta tiestään kohti kestävän kehityksen edistämistä ja hänen matkaansa muovanneista tärkeistä tapahtumista, mukaan lukien opiskelu Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa ensimmäisen tunnustetun Earth Dayn aikana.

“Sittemmin kaikki opinnot ja kaikki menivät tavallaan: “Kuinka otan sen ja työskentelen ympäristön tulevaisuuden parissa?” Folt sanoi.

Folt korosti USC:n kestävän kehityksen ponnisteluja, mukaan lukien kertakäyttöisten muovien poistamista kampuksella, vedenkäytön vähentämistä ja jätteettömyyttä vuoteen 2028 mennessä.

Tämä vakuutti opiskelija Yaara Berdan, joka sen lisäksi, että ansaitsi Master of Business Administration USC Marshallista, on myös kliinisen hammaslääketieteen apulaisprofessori USC:n Herman Ostrow School of Dentistry -koulussa. Berdan sanoi olevansa iloinen kuultuaan, että opiskelijoille tarjotaan lisää kursseja “lisätäkseen heidän tietoisuuttaan tästä kriittisestä ongelmasta”.

Liiketoiminnan kestävyys: vauhtia

“Kulttuuri alkaa muuttua, ja kestävyys on saamassa vauhtia”, Berdan sanoi. “USC:llä on niin paljon potentiaalia tehdä yhteistyötä eri alojen välillä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Presidentti Foltin johdolla ja niin monien kampuksella olevan sitoutumisen ansiosta olen varma, että USC:llä on merkittävä rooli ratkaisujen löytämisessä tähän kiireelliseen uhkaan.

Valmistuva kauppatieteiden maisteri opiskelija Hanna Laikin sanoi, että Foltin vierailu ja keskustelu luokan kanssa olivat täydellinen tapa rajata hänen jatko-ohjelmaansa. Kun Laikin kuunteli Foltin esittelevän yliopiston suunnitelmaa eteenpäin – mukaan lukien hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä – hän sanoi, että hänen USC-uran viimeinen kurssi teki hänestä optimistisen.

“Vaikka tietyt luokat jättävät minut epävarmaksi ympäristön tulevaisuudestamme, lähdin tästä kihlauksesta kiitollisena, että sain hänet presidentiksi”, Laikin sanoi. “Johtajana on tärkeää, että hänellä on selkeä tulevaisuuden visio, jotta yleisö voi tuntea itsensä motivoituneeksi ja valmiiksi toimintaan. … Olen innoissani nähdessäni yliopiston jatkavan edelläkävijänä tällä alalla.”

Lisää tarinoita aiheesta: Carol L. Folt, Kestävä kehitys

Leave a Comment