Tekeminen: Pop Culture CLE tuo käsintehdyt pakastejälkiruoat Solon | Sen tekeminen

Luoja: Nicole Dauria, omistaja ja “popreneur”

Yritys: Pop Culture CLE, Solonissa sijaitseva gourmet-jälkiruokakauppa, jossa on jäätelöä mehukurin muotoisessa tikussa

Yritystaustani, vietin yli 20 vuotta johtajahakuna auttaen yrityksiä löytämään huippulahjakkuuksia. Kun halusin pois etsinnästä, minun piti tehdä selkäleikkaus, joten oli hyvä aika tehdä vaihto. Isännöin brunssin talossa juuri ennen selkäleikkausta ja olin tehnyt mansikkabasilikaa. Halusin todella tehdä sen alkoholilla, mutta siitä tuli jatkuvasti löysää, joten tyytyin mehujään ja laitoin sen Proseccoon, ja se oli uskomatonta. Yksi rakkaista ystävistäni oli maininnut minulle, että se oli parasta, mitä hänellä on koskaan ollut, ja sanoi: “Sinun pitäisi todella perustaa yritys.” Joten otin säästöjäni ja ostin välineitä, ostin ainekset ja uppouduin todella kondiittoriksi painottaen pakastejälkiruokia.

nicole-kitchen.jpg

Yksi Pop Culture CLE:n myydyimmistä on s’mores on a stick, jossa on suklaavaniljakastikejäädytetty jälkiruoka vaahtokarkkikerman kera ja graham cracker -pinnoite. [Jean-Marie Papoi / Ideastream Public Media]

Popkulttuuriin liittyy hieman taidetta, mikä näkyy erityisesti kaupassasi. Mikä on taustatarina?

Kun keksimme yrityksemme nimeä, halusimme leikkiä sanalla sitoaksemme logot. Mutta sana “mehujää” on Unileverin omistama kauppanimi, joten emme voineet käyttää sanaa “mehujää” missään toiminnassamme. Jotenkin siksi kutsun sitä “jäätelöksi tikussa mehukurin muodossa”. Lopputulos on, että keksimme sanan “popkulttuuri”. Tyttäreni oli tuolloin 10-vuotias ja aloitteleva taiteilija, joten ajattelin, että se olisi todella hauska tapa yhdistää taide ja intohimo ruokaan. Taideteokset ovat siis iso osa kauppaa.

pop-taide.jpg

Kuuluisia pop-artisteja, kuten Keith Haringia ja Andy Warholia, muistuttavat kuvitukset lisäävät väriä ja oikeita popkulttuuriliikkeen seiniä. [Jean-Marie Papoi / Ideastream Public Media]

Toukokuussa 2021 avasit kivijalkatoimipaikkasi Solonissa. Sen täytyi olla jännittävä hetki sinulle ja kasvavalle yrityksellesi.

Halusin aina alkaa etsiä omaa tilaani, ja siellä on tämä upea Solonin alue näiden vuosisadan talojen kanssa Bainbridgen ja Solon Roadin kulmassa. Olen aina ihaillut tätä aluetta. Asun paikkakunnalla ja rakastin näitä vanhoja taloja. Yksi heistä tuli markkinoille, ja hyppäsin sen päälle. Minulla on silmää suunnittelulle, joten pystyin kävelemään rakennuksen läpi ja katsomaan, voisiko se jotain muuttaa. Ja ennen ja jälkeen kuvat ovat aivan upeita. Otimme hyvin tumman kellarin ja teimme siitä valoisan kaupallisen keittiön. Meillä on palvelualue, ja sitten ruokailemme yläkerrassa parvellamme ja syömme ulkona. Rakensimme kannen eteen ja meillä on kansi takana.

exterior.jpg

Daurian kivijalkakeskus Solon Rd.:llä avattiin toukokuussa 2021. [Jean-Marie Papoi / Ideastream Public Media]

Nyt kun olet asettunut popkulttuurin jälkiruokakauppaan, mitä odotat seuraavaksi?

Oi, rakastan sitä, mitä teen, mutta odotan innolla lokakuuta, kun olemme valmiit, koska se on uuvuttavaa. Sanoisin, että huhtikuun puolivälistä lokakuun puoliväliin olemme vain pahoinpidellyt. Tuotantoaikataulumme on jatkuva. Joka päivä teemme vain. Seuraavat vaiheet ovat niitä, joita ajattelen koko ajan. Lisäykseni tälle vuodelle on ruoka-automme ja alkoholilisenssi. Rakennamme baarin alakertaan, ja sen nimi on “Ice Cream Barlour”. Tiedän olevani ruma, mutta “Poptails”, “Beercicles”, tiukka jäätelö ja juomaiset pirtelöt. Joten aiomme saada sen käyttöön ja sitten ehkä toinen paikka tai toinen ruoka-auto.

pop-van.jpg

Popkulttuurin ruokaautolla on ruuhkainen aikataulu, ja se esiintyy tänä vuonna monissa paikallisissa kesäjuhlissa. [Jean-Marie Papoi / Ideastream Public Media]

Koillis-Ohion pienyritysten omistajien välillä näyttää olevan vahva toveruuden tunne. Onko se myös sinun kokemuksesi?

Tarkoitan, olemme täällä auttaaksemme toisiamme. Jos joku ei pääse paikalle, niin meillä on todella hyvä porukka ruokaautonkuljettajia ja soitamme toisillemme, jos joku tarvitsee jotain. On hienoa, että ryhmässä on samanhenkisiä ihmisiä. Alueen paikalliset ravintolat ovat erittäin tukevia. He kutsuvat minut auttamaan tapahtuman järjestämisessä, jos he eivät tee jälkiruokia. Joten se on todella mukavaa. Se on virkistävää. Ja se tekee päivittäisestä paljon helpompaa, kun tietää, että sinulla on tukiryhmä.

Oman yrityksen pyörittäminen ei ole aina helppoa. Mitä haasteita olet kokenut matkallasi tähän mennessä?

Toiminnanjohtajana kaikki ne vuodet palkkasin satoja ja satoja ihmisiä, mutta en koskaan johtanut ketään. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun johdin ihmisiä, ja se oli haaste sinänsä – oppia työskentelemään tiimin kanssa ja tekemään siitä yhtenäinen yksikkö. En ole koskaan ennen korjannut jäätelökonetta tai joutunut korjaamaan astianpesukonetta. En ollut koskaan keittiössä ja minun piti selvittää laitteiden vivahteet. Olin itse asiassa pääurakoitsija tämän ostamamme kiinteistön rakentamisessa. Opi käsittelemään kaikkia koodien eri vivahteita ja ymmärtämään, mitä voin tehdä ja mitä en. Paljon haasteita, asioita, joita en ole koskaan ennen tehnyt. Mutta rakastan kasvamista. Pidän haasteista joka päivä.

dauria-van.jpg

“Rakastan oman yritykseni hoitamista”, Dauria sanoi. “Se on vain ollut geeneissäni ja tuli selville, että biologinen isäni oli myös yrittäjä, joten se tuli täyteen.” [Jean-Marie Papoi / Ideastream Public Media]

Tekijänoikeus 2022 WKSU. Katso lisää vierailemalla WKSU:ssa.

.

Leave a Comment